Ölene Kadar Çalışmak İstemiyorsanız Yapmanız Gereken

Hacı abi bunu paylaşmadığın gönderi kaldı mı :D Çok da boş beleş bir şeye benziyor

1 konu açtım ve 2 konuya yorum olarak bıraktım abartmadım bence :)

İnternet aleminde bunun gibi binlercesi var kazanan kazanıyor size göre boş beleş olabilir siz daha mantıklı gelen alanlara yönelebilirsiniz , iyi akşamlar dilerim :)

Bu tür para kazanma/kazandırma yazılarını baştan aşağı okumak yerine sonuna bakıyorum refli link var mı diye. Varsa boşuna uğraş olduğunu düşünüyorum.

Hocam bana günde 100 xmd geliyor zaten , referans ile üyelik yapılırsa 110 xmd geliyor yani referans kazancımı artırır ama olmasa da olur ben sadece tanıtıyorum kimseyi zorlamıyorum forumda böyle tonla konu var rahatsız oluyorsanız yönetime bildirirsiniz.

Bekar erkeler için söylüyorum. İç güveysi nedir, nasıl iç güveysi olunur HZ. googleden araştırsınlar.

Yada 60-70 yaşlarında zengin bir hatun bulun ömür boyu çalışmaya gerek yok :D

en kral iş sosyal medya parayı vuran vuruyor. Keşke bizde bir yolunu bulabilsek.

YouTube u bıraktım iyikide bırakmışım. Her zaman gelişim şart arkadaşlar yoksa ilerleyemezsiniz. Tıkanıp kalıyorsun YouTubeda. ben spamciydim 1000 izlenmeye 45 doları gören kategoriler bulmuştum ama sen videoyu yapıyorsun bir ay sonra bir bakmışsın aynı videodan 2 sayfa spam var. Hangisini şikayet edeceksin zaten telifli icerik. Şuan ayda 15 20k dolar kazanabilecek bir işteyim. Teşekürler YouTube beni daha zoru başarabileceğimi hatırlattığı n için

YouTube u bıraktım iyikide bırakmışım. Her zaman gelişim şart arkadaşlar yoksa ilerleyemezsiniz. Tıkanıp kalıyorsun YouTubeda. ben spamciydim 1000 izlenmeye 45 doları gören kategoriler bulmuştum ama sen videoyu yapıyorsun bir ay sonra bir bakmışsın aynı videodan 2 sayfa spam var. Hangisini şikayet edeceksin zaten telifli icerik. Şuan ayda 15 20k dolar kazanabilecek bir işteyim. Teşekürler YouTube beni daha zoru başarabileceğimi hatırlattığı n için

Yine internet üzerinden mi kazanç sağlıyorsunuz hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri