Ölmeden önce izlenmesi gereken film önerileri

Öğleden Üçe Kadar

Öğleden Üçe Kadar çok güzel bir film western 1976 yapımı

Valla bana göre ölmeden önce izlenmesi gereken tek film yüzüklerin efendisi serisidir.1 defadan fazla izlenmelidir hemde, çünkü kitabı okumayanlar 1 izlemede tüm olayı zor anlar

12 Yıllık Esaret
para avcisi
sosyal ag
umudunu kaybetme
ozgurluk yolu
sıkıysa yakala

catch me if you can.
butterfly effect.
la migliore offerta.
the book thief.

şimdiye kadar izlediğim en iyi filmlerden biri "yıldızlararası" tavsiye ederim

şimdiye kadar izlediğim en iyi filmlerden biri "yıldızlararası" tavsiye ederim

Bunuda yeni görüyorum film 2014 yapımı ve imbd'den 9.0 almış şaşırtıcı

Zeka ve beceri kabiliyeti ilerlemiş olan Cooper, büyük mısır tarlalarını ekerek yaşamını sürdürmektedir. Hedefi 2 çocuğuna ileride güzel ve gelecek yaratmaktır. Birlikte yaşadıkları Dede Donald çocuklara bakarak sahip çıkarken, daha 10 yaşında olan Murph inanılmaz bir zekaya sahiptir. İlerleyen kuraklık ve ani iklim değişiklikleri nedeniyle dünyada ki yaşam her geçen gün zorlaşmaktadır. Geçmişte bıraktığı bilim araştırmalarına tekrar geri dönmek isteyen Cooper’un karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar. Derken yeni keşfedilmiş bir solucan deliği, tüm insanlık için yeni bir umut olacaktır. Buradan ilerleyip evrende boyut değiştirerek daha önce hiçbir insanın görmediği yerlere ulaşarak yeni yaşam yerleri araştırılmasına karar verilir. Bu bilim insanları, burada geçen 1 saatin dünyadaki 7 yıla denk geldiği bir yerdeyken çok daha hızlı ve cesaretli olmak zorundadırlar..

Tür: 2014, Altyazılı, Bilim Kurgu, Dram

Yapım: 2014 - ABD

IMDB Puanı: 9.0

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Matthew McConaughey , Anne Hathaway , Jessica Chastain , Elyes Gabel , Wes Bentley

THE Dictatör kesinlikle ve keisnlikle izlenmeis gereken bir komedi filmi

Ölmeden önce İzlenmesi gereken filmler
5 vakit namaz, bol dua ve ibadet filmlerini tek geçerim
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşAllah...

Hİç düşünme forrest gump İzle hayata bakış açın değişsin.

yazılan her filmi izlemişim heralde 1000 üstünde film izlemişimdir imdb 250 list izlemediğim ancak konusunu beğenmediğim filmler kalmıştır hayatım film oldu listeye baktım hepsini izlemişim artık hint filmleride izliyeceğim

---------- Spam Engelliyici 02:41 ---------- Önceki Mesaj 02:40 ----------

Hİç düşünme forrest gump İzle hayata bakış açın değişsin.
forest görünce adam kazandığı parayı bir tarım şirketine yatırıyor diyorya apple simgesi var oradada elmayı tarım şirketi sanıyorya o sahne filmde en çok dikkatimi çeken sahne izleyeli 5 sene oldu hala unutmadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri