Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yazılan her filmi izlemişim heralde 1000 üstünde film izlemişimdir imdb 250 list izlemediğim ancak konusunu beğenmediğim filmler kalmıştır hayatım film oldu listeye baktım hepsini izlemişim artık hint filmleride izliyeceğim
---------- Spam Engelliyici 02:41 ---------- Önceki Mesaj 02:40 ----------
forest görünce adam kazandığı parayı bir tarım şirketine yatırıyor diyorya apple simgesi var oradada elmayı tarım şirketi sanıyorya o sahne filmde en çok dikkatimi çeken sahne izleyeli 5 sene oldu hala unutmadım
hiçbir film esaretin bedeli ve kanlı elmas yanına gelemez forest başyapıt ama ilk 10 giremez benceAşırı iyi bi film ya.
hiçbir film esaretin bedeli ve kanlı elmas yanına gelemez forest başyapıt ama ilk 10 giremez bence
mei wei izlememiştim baktım ama asya filmiymiş pek sarmıyor asyalılarFury
TaeGukGi(Kan Kardeşleri)
71 Ateş Altında
Mei Wei
Eğer savaş tarzı seviyorsan (2.dünya savaşı vb) izlemelisin. Hepsi birbirinden güzel![]()
Ölmeden önce İzlenmesi gereken filmler
5 vakit namaz, bol dua ve ibadet filmlerini tek geçerim
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşAllah...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.