Ölmeden önce izlenmesi gereken film önerileri

bu filmi muhakkak izleyin, bulabilirseniz HD izleyin.
soluksuz izliyorsunuz filmin bittiğini anlamıyorsunuz gerçekten muhteşem olmuş
6a00d83451574c69e201a511774d9f970c-pi

Gravity (2013) - IMDb

Ghajini'yi 4 ay önce indirdiydim anca izleyebildim dün gece 4'te 10/10 bir film.

Oo Abi Ne Diyon Ya Forrest Gumpta Çok Fena Ağladım Hayatımda En Çok Ağladığım Film Bu Aklıma Geldikçe Ağlayasım Geliyor Romanını Sipariş Ettim Şiddetle Tavsiye Ederim . Aynı Şekilde Cesur Yürek , Yeşil Yol , Esaretin Bedeli Bu Filmler İzlenmeli Hep YT YT Olmaz Az Film İzleyin Bu Akşam Yine Dram İzleyecem :D

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:20 ----------

Buda Kıyak Olsun :D

Ben senin yaşlarındayken sezercik filmlerini izleyip ağlardım

ama inan forest ı bugun sırf senin için izledim koş forıs kooşşş dedim ama ağlamadım, duygulanmadım bile ya :D

Bundan 1-1,5 yıl önce konu açmıştım. "Ghajini"

Senaryosu vs. harika. İzle mükemmel bir film.

Bundan 1-1,5 yıl önce konu açmıştım. "Ghajini"

Senaryosu vs. harika. İzle mükemmel bir film.

4 ay önce indirdiydim dün gece izledim aklımdan hiç çıkmaz süper bir film konusu olsun oyuncuların performansı olsun... özellikle kalpana'nın ölümü :(

Esaretin bedeli ve öldürücü sis kesinlikle tavsiye ederim şimdi bir film daha izleyim kesinlikle izlemelisiniz dediğiniz film varmı

Sosyal Ağ, Para Avcısı, Jobs tarzı biyografi tarzı ilham verici film tavsiyeniz var mı ?

yeni çıkanlarda John Wick ve Nightcrawler i izledim müthiş 2 side buna benzer film önerebilcek varmı

var mı güzel aklınızdan çıkmayan film :) finallerden çıktık bütlerden önce güzelce bi izleyelim :)

yıldızlararası son dönemde izlediğim en iyi film tavsiye ederim eskileri imdb zaten görebilirsiniz

Iron Man serilerini izlemediyseniz tavsiye ederim Robert Downey Jr' nin oyunculuğu çok iyi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri