Ölmek İstememin Nedeni- Başarısızlık Öyküm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah yardımcın olsun dostum, ufak ufak adsense kasabilirsin aslında ufak ödemeler alabilirsin.

Ders niteliği taşıyan güzel bir yazı olmuş.

Kardeşim şahsen maddi ve manevi olarak bende bu şekil bi çıkmaz içindeyim. Ama her an birşeyleri değiştirebilecek bir enerjiye sahibim.
Yani ne biliyim, evet bu yaşa geldik hala daha babamızın eline bakıyoruz ama umudumu hiçbir zaman kaybetmedim. Benimde hiç sevgilim olmadı :) Bunlara sebep tabi ki dediğin gibi maddi konular oldu.

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] kardeşimizin dediği gibi şuan hayatımızın en dibindeyiz. Ama hiçbir şekilde ne olursa olsun ölümü düşünmek Allah katında doğru değildir. O yüzden kardeşim ne olursa olsun hayatta pes etme..

Bu arada geçmiş olsun dileklerimde bulunuyorum. Allah acil şifalar versin..

Öncelikle babana çok geçmiş olsun hastalığı çok zor bir hastalık ama daha kötüsüde olabilirdi. Dedemde aynı şekilde sara hastası ve krizler onda çok yoğun oluyor. Mesela namaz esnasında birçok kez krize girmişti. Allah babana yardım etsin. Bence sen başarısız değilsin aksine başarılı birisin. Engeller var evet ama bunların üstesinden gelebileceğine inanıyorum.

Hocam sabretmek lazım.

Bu arada hocam androide yoğunlaşın. En çok kazanç Android de mevcut

Bu işten önce benim için adwords vardı tam bitti derken youtube geldi. Şimdi buda son demlerini yaşıyor ama bu işlere güvenipte 1 kuruş borca girmedim. Lüksü sevmem bindiğim arabayı bin liraya aldım 4bine mal oldu bana ama 50klık arabadan daha çok işimi görüyor.

Demem o ki internett üzerinden hiç birşeye güvenmeyin. Parayı cebinize koymadan benim demeyin.

Bu hayatta emin olun hiçbir şey kolay değil para pul kazanırsınız zenginim dersiniz bir bakmışsınız elinizde avucunuzda bir şey kalmamış birde üstüne borçlanmışsınız.

Hayat kolay değil arkadaşlar.
Dostlarınıza bir gün düşmanınız olabileceklermiş gibi, düşmanlarınıza ise bir gün dostunuz olabileceklermiş gibi davranın.
Sizin için şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir.

Önümüz bayram kıymetini bilelim..

Biraz açarmısın hocam hatta ön adım için özel konuşalım isterseniz yada bi önadım konusu açarmısınız

Slitherio.co PVP SERVER Diep io - Mobil imza

Hocam bende yeni başladım androide. İlk java dilini öğrenmek gerekecek. sonra ise android programlama ya geçiş yapacağım. biraz zaman alacak bunları öğrenmek ama ileride ekmeğinide yiyebileceğiz bir platform.

inşallah forumdan size yardımcı olup iş veren olur hocam dert etmeyin böyle şeyleri.

Allah yardımcınız olsun.
İnşallah tez vakitte atlatırsınız bu dönemi.
Babaya acil şifalar diliyorum.

Hocam bir çoğumuz aynı durumdayız. Kazananlarda ekmek teknesini kimseye paylaşmak istemiyor mantıklı olarak. Kazananlara o yüzden bişey diyemiyorum. Çünkü ne zaman biri ortaya bişey atsa bikaç günde fixleniyor.

Daha önceden söylediğim gibi içerik üretemiyoruz. Başkalarının içerikleriyle nereye kadar gidecek ki. Ortak proje geliştirelim dediğim de kimse oralı olmuyor. Zorla bikaç kişi bulduğum zamanlarda da forumdan biri çıkıyor spamdan ödemem yattı diyor. Kurulan ekip yalan oluyor. Herkes hemen işi gücü bırakıp yt ye saldırıyor.

İçerik üretemiyoruz. Ne makale yazabiliyoruz. Ne de yt için video yada film yapabiliyouz. İçerik üretemediğimiz gibi başkalarından makale alalım dediğim zamanda yine kimse sıcak bakmıyor. Bu şartlarda hal böyle olunca ciğerci kedisi gibi youtube nin eline bakmak zorundayız :D

Aynı şartlarda benim gibi çok uğraşıp ekip kuramayanlar. Sonra tek başına çalışmaya karar verip risk alıp para harcayan gecesini gündüzüne kadan kafayı sıyıracak noktaya gelerek bişeyler buluyor. Uzun uğraşlar sonucu bulduğu şeyi de insanlarla paylaşmıyor.

yt den para kazanırken alternatif yatırımlarda yapmanız gerekiyordu.

Sonuç olarak demek istediğim: Ekip kurup alternatif sektörlere yönelmeliyiz. Gerekenler para ve işgücü gerekiyor. Az da tecrübe olursa iyi olur. Yok ben alternatif sektörlerle uğraşmamam youtubeyle kısıtlı alıcam, youtube para verirse verir, para vermezse aç gezerim diyorsanız orasını bilemem.

Bugün bi ekibe girseniz. 3 gün sonra forumdan bikaç kişi çıksa youtube spamdan 4-5 hane ödemem yattı dese ekipten kopar mısın kopmazsınız. :D tabiki de ekibi unutup direk yt ye dalarsınız. İşte bu yüzden buna mahsumuz.

Son düzenleme:
bence cehennemi yaşadım allaha şükür atlattım bu yüzden bir çok sorun bana artık hiç bir şey ifade etmiyor zamana bırakıyorum her şey gelip geçici diyerek, sende öyle yapmalısın..

Allah yardımcın olsun kardeşim. Para isi cozulurde sağlık problemini aşmak gerçekten zor.

Herkesin bi hikayesi var musadenle bende anlatayim belki moral verir.

Bende herkes gibi 2013 de ytye bulasimtim. Kanalların kapandı adsensem banladi.pes etmedim hep uğraştım. Tam bu 5-6 ay sürdü. İnanın adsensenin bir kurusu nasip olmadı. Bi gün ytde yarım yamalak ingilizcemizle yabancı hit videoları arastiriyordum. Bi nijeryalinin make money online videosu inan hayatımı değiştirdi. Adam bi affiliate sisteminin tanıtımını yapıyordu. Jvzoo.com hiç unutmam. Videoda adamın geliri aylik 7-8 bin dolardı.
Yalan dolan geldi ben ozamana kadar okadar parayı yılda kazanmamistim ki aylık hayal ötesiydi. Bütün isim affiliate olmuştu artik.allaha sukur son 3 yılda -40 binden +lara ciktim .
Demem o ki insanın nasibi nerden gelir belli olmaz. Allah ama lutfundan verir ama kahrından bunu bilemeyiz.
Yt adsense olmuyor diye üzülmeyin dünyanın sonu değil nasılsa başka sistemler araştır. İnan milyarlarca dolar dönen sistemden illaki bizede biseyler düşecek. Hem banlanma korkusu olmadan yapabilecegin bi sürü işlerde yok değil.
Sikma canını en azından elin ayağın tutuyor.
Selametle

Benim hafif zihinsel engelli bir kardeşim var, o bile hayata tutunmasını biliyor. Fabrika ve tüm marketleri gezip sonunda kendine iş bulur ve hiç işsiz kalmadı. Sen de biraz sabret kardeşim mutlaka bulacaksın sadece pes etme.

Ve hepimizin zor dönemleri oluyor, hatta öyle bir dibe batmışındırki ordan çıkmak imkansız hale gelir. Ama zamanla bi bakmışın herşey geride kalmış... Sağlığın yerindeyse hepsi geçip gidecek. pm attım bu arada

Allah yardımcın olsun. insanın işi aksi gitmeye bir başlasın sonu gelmiyor. Benzer şeyleri çoğu insan hayatının belirli dönemlerinde yaşıyor. Benimde yıllar önce babam kansere yakalanmıştı. kpss den 88 almıştım. Yani %100 demiyim de %99 atanırdım ama bırakıp gitmemiştim. Şimdi Memur olabilirdim. Olsun babamdan kıymetli değil ya. Canı saolsun. İnsan elbet atlatıyor. Bu hayat Ömrün boyunca böyle geçmeyecek.

Allah şu mübarek günler hürmetine, bütün hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, işsizlerimizede hayırlı bir kazanç kapısı nasip etsin...

Yt de spamın az bir ömrü kaldı, zaten bu kadar kolay kazandıran bir sektörün ömrü de kısa olur.

Arkadaşlar da söylemiş, bundan sonra en iyi kazanç kapısı mobil sektörde.
Öğrenmek gerekiyor ve bir şeyleri başarmak için azmetmek gerekiyor.
Hangi işi yaparsan yap, hiç bir şeyin hevesini kırmasına izin verme.
Her işin zorluğu, ancak gözünde büyüttüğün kadardır.

okudum hocam tşk ederim zahmet edip yazmıssınız inş bende böyle olumlu şeyler yaşarım

Öncelikle Allah şifa versin sabır versin geçmiş olsun kardeş dünya ölümlü kafaya herşeyi takmayacan. Hiçbirşey olmaz merak etme takıyosunda noluyo birşey mi değişiyo ne gerek var boşu boşuna üzülüyon başını saçını ağırtıyon biraz da önemsemeyeceksin o yolu dene bak çok rahatlarsın. Zaten hepimiz zenginleri daha zengin etmek için uğraşan köleleriz.Bizim köle olduklarımızda başkalarına köle bu bir sistem. Bu pasif dairenin dışına çıkamazsın çünkü o yollar kapalı. bizim hayalimizdekileri o insanlar ucuz bir oyunun savaş sahnesi gibi görüyor. Önce ne olduğumuzu bileceğiz ki sonra ne olacağımıza karar verelim. Herşeyde bi hayır vardır kardeş sıkma canını. Herşeyi Allah'tan iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri