hocam marketlere başvurdum dedin ya sadece internetten başvurduysan eğer git birde sana yakın şubelerinde form doldur yaz başı şuanda sezonluk falan alımlar çok olur girsen bile en azından kendini tanıtır bu sürede boş durmaktansa eline bişiler geçer.
bu arada allah acil şifalar versin.
ilk internet kazancımla ilk yüklü kredi kartımı ödedim eğer o gün o kredi kartı o şekilde yüklü gelmeseydi- kazanca güvenip harcamadım mecbur kaldım - bugün belki aynı durumları yazıyor olacaktım. hep internet işiyle uğraştım ama normal bir iş iile birlikte akşamları uykusuz kaldım gerekirse ama sadece evde yatarak kazanmadım şuanda bişey kazanmıyorum ama iş var çok şükür. öğüt verme zamanı değil o yüzden geçiyorum kafan şiştiyse affola.
sana 10 numara fikir kardeşim iş kurun yeni iş başında eğitim sistemi.
detayları çok bilmiyorum ama eğer gerçekten ihtiyacın varsa seni kurtarır ama boş durmayacaksın biraz emek lazım.
1- iş en az 2 kişinin sigortalı çalıştığı bir iş yeri esnaf v.s bulacaksın eş dost herkesi araştır.-akrama olmaz-
2- sonra anlaşacaksın
-sabah 8 akşam 5
-maaş asgari ücret iş kur ödeyecek
-sigorta prime yansımayacak sadece sağlıktan yararlanacaksın kısaca gss ni de iş kur yatıracak.
-6 ay yada yalnış biliyorsam 1 yılda olabilir. maaşlı işin olacak
artıları
-işin olacak para kazanacan
-iş sayesinde deneyim edinecen
-çevre yoksa az çok çevre yapacan
-iş verenle aranı iyi tuttunmu senden iyisi yok çünkü adam vermiyor maaşını
işkur veriyor
eksileri
-primden sayılmıyor-emeklilik-
-uzun vadeli değil ama sana üstteki artıları verir buda ilerde iş bulmanı kolaylaştırır.
hocam detaylar bildiğim kadarıyla bunlar bir yakınım da dükkanı vardı battı evli 2 çocuklu bu yolla 15 gün sonra işe başlıyor hazırladı herşeyini. daha detayları vardır ama çokda zor değil anlayacağın.
inşallah sana bir ışık tutmaya yardımcı olur kardeşim. aeo
bu arada allah acil şifalar versin.
ilk internet kazancımla ilk yüklü kredi kartımı ödedim eğer o gün o kredi kartı o şekilde yüklü gelmeseydi- kazanca güvenip harcamadım mecbur kaldım - bugün belki aynı durumları yazıyor olacaktım. hep internet işiyle uğraştım ama normal bir iş iile birlikte akşamları uykusuz kaldım gerekirse ama sadece evde yatarak kazanmadım şuanda bişey kazanmıyorum ama iş var çok şükür. öğüt verme zamanı değil o yüzden geçiyorum kafan şiştiyse affola.
sana 10 numara fikir kardeşim iş kurun yeni iş başında eğitim sistemi.
detayları çok bilmiyorum ama eğer gerçekten ihtiyacın varsa seni kurtarır ama boş durmayacaksın biraz emek lazım.
1- iş en az 2 kişinin sigortalı çalıştığı bir iş yeri esnaf v.s bulacaksın eş dost herkesi araştır.-akrama olmaz-
2- sonra anlaşacaksın
-sabah 8 akşam 5
-maaş asgari ücret iş kur ödeyecek
-sigorta prime yansımayacak sadece sağlıktan yararlanacaksın kısaca gss ni de iş kur yatıracak.
-6 ay yada yalnış biliyorsam 1 yılda olabilir. maaşlı işin olacak
artıları
-işin olacak para kazanacan
-iş sayesinde deneyim edinecen
-çevre yoksa az çok çevre yapacan
-iş verenle aranı iyi tuttunmu senden iyisi yok çünkü adam vermiyor maaşını
eksileri
-primden sayılmıyor-emeklilik-
-uzun vadeli değil ama sana üstteki artıları verir buda ilerde iş bulmanı kolaylaştırır.
hocam detaylar bildiğim kadarıyla bunlar bir yakınım da dükkanı vardı battı evli 2 çocuklu bu yolla 15 gün sonra işe başlıyor hazırladı herşeyini. daha detayları vardır ama çokda zor değil anlayacağın.
inşallah sana bir ışık tutmaya yardımcı olur kardeşim. aeo
Son düzenleme: