Olmuyor arkadaşlar yardım

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Enes

Kayıtlı Üye
selamun aleykum arkadaşlar.Neredeyse youtube işine başlayalı 1 ay oldu Forumun hepsini okudum.Yeterince taktik öğrendim Ama uygulmasını mı yapamıyorum bilmiyorum resimdede gördüğünüz gibi olmuyo.
Bu aralar da Youtubedan Youtube a yüklemeye başladım videonun her şeyini değiştiriyorum ama izlenmiyor anlamıyorum arkadaşlar dio hani ben kanalın hepsini kopyalıyorum felan tmm koppyalıosunda kim izlio o videoları anlamıış değilim yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim çünkü çok sıkıldım 3 kanalım var araba kazası eğlence ve haber gibi özellikle bu kanal kopyalama konusunda yardımcı olursanız sevinirim çünkü başkasının yükledği videoyu ben gene yükleyince neden izensinki bunu kafam almıyor ?

Birden fazla kanal açıp, öyle yükleme yap.Her kanala en az günde 15-20 video at.Ama yt deki başlıktan farklı başlık gir.Örneğin youtube daki videoda Crazy Guy hit a women sen bunu şu şekilde değiştir "Insane Guy fight a women at party".Böyle yaparsan izlenim de alırsın inşallah.Umarım açıklayıcı olmuştur.

teşekkürler yorumun için ben değiştirirken eklme yapıyordum tamamen cümleyi değiştirmiyorum tam ingilizcem olmadığından gene arkadaşlardan yardım bekliiyorum..

araba kazasını geç, haber kaynağın sağlam olsun youtube 'de paylaşılmayan bir kaynak "içerik ve isim olarak" günlük 3-5 video atıp bazı imleme sitelerinde paylaşım yapsan hem abone kasarsın hem izlenim videolarını olabildiğince uzun tut 10sn.15sn.35sn gibi videoları yükleme. İnş kazanırısın.

araba kazasını geç, haber kaynağın sağlam olsun youtube 'de paylaşılmayan bir kaynak "içerik ve isim olarak" günlük 3-5 video atıp bazı imleme sitelerinde paylaşım yapsan hem abone kasarsın hem izlenim videolarını olabildiğince uzun tut 10sn.15sn.35sn gibi videoları yükleme. İnş kazanırısın.

imleme sitesi olarak reddit e imleme yapıyorum bildiğin güzel ve sağlam imleme sitelerini yazarmısın 1 haftadır uğraşıyorum bende aynı arakadaş gibi ama anca daha 880 izleme 4 tıklama toplamda kategori komedi ben anlamadım bu işi videolar güncel ama izlenim alamıyorum :S

Bir ayda bu işi çözememen olmuyo anlamına gelmez ki 4 5 ayda da çözebilirsin çalışıyomuşsun zaten çalışmalarına devam et farklı farklı şeyler dene yeni kanallar aç .

Kanal kopyalayıp da para kazanmayı çok fazla bekleme zaten .

Yeni başlayan bi arkadaşıma önermiştim yabancı haber kanalı aç bitane sadece güncel tut izlenmede gelir tık da gelir şu anda günlük kazancı 5 6 dolar .

haber sitesi olarak çoğu telif vermiyormu tam bilgim yok oyüzden soruyorum hemde kaynak derken 1 tane haber sitesinden yükleme mi yapıyım tam anlamadım da

imleme sitesi olarak reddit e imleme yapıyorum bildiğin güzel ve sağlam imleme sitelerini yazarmısın 1 haftadır uğraşıyorum bende aynı arakadaş gibi ama anca daha 880 izleme 4 tıklama toplamda kategori komedi ben anlamadım bu işi videolar güncel ama izlenim alamıyorum :S

funnyjunk güzel izlenim getiriyor.

haber sitesi olarak çoğu telif vermiyormu tam bilgim yok oyüzden soruyorum hemde kaynak derken 1 tane haber sitesinden yükleme mi yapıyım tam anlamadım da

1 adet güncel haber sitesi bul kimsenin paylaşım yapmadığı (yabancı) videosunu indir. aynı isimle youtube 'ye kopyala hepsi bu kadar. ;)

La ben 1 hafta da 100 izlenimi geçemedim. Sen 880 yapmışın. Böyle devam et her gün yükle 15-20 video ama sakın 1 gün atıp diğer ki gün atmamazlık yapma.

kardeş keşke bulması okadar kolay olsa ya ben tam anlamıyorum çünkü arıyorum haber sitesi videoları olan güzel ama bulamıyorum bide telif vercekmi vermicekmi oda ayrı bir sıkıntı.

kardeş keşke bulması okadar kolay olsa ya ben tam anlamıyorum çünkü arıyorum haber sitesi videoları olan güzel ama bulamıyorum bide telif vercekmi vermicekmi oda ayrı bir sıkıntı.

işte bu bahsettiğin cümleler kırılma noktası. "devam etsemmi, etmesemmi" gerekirse 1 hafta birşey yükleme araştır, dene tamam dediğin anda aç güzel bir kanal başla yüklemeye.

Peki kardeş ben bu databilim botunu almayı düşünüyorumda muslera06 konuyu kilitlemiş ilgilenmyor lar diye siz ne düşünüyorsunuz faydası olurmu botun?

La ben 1 hafta da 100 izlenimi geçemedim. Sen 880 yapmışın. Böyle devam et her gün yükle 15-20 video ama sakın 1 gün atıp diğer ki gün atmamazlık yapma.

her gün 15-20 video yükle diyosun çok güzel ama kaynak yok adam akıllı ben buldum attım diyene kadar adam benden önce davranıyo kaldıki kategori komik videolar işim bu konuda çok zor çok neredeyse herkez komik video lar up yapıyor :)

aynen benim komedi kanalına atıyorum 10 izlenme alıyor en fazla anlamadım millet youtube den youtube a atıp nasıl izlettiriyor :D

Dünya'da 100,000+'lerce video sitesi var. Illaki ingiliz sitesi olmasına gerek yok. Google Trans'tan "Komik videolar" kelimesinin Fransızca, İspanyolca, Rusça vb. karşılıklarını bul sonra google'da arat. Sonra da indir ve YouTube'a yükle güzel bir başlıkla.

Dünya'da 100,000+'lerce video sitesi var. Illaki ingiliz sitesi olmasına gerek yok. Google Trans'tan "Komik videolar" kelimesinin Fransızca, İspanyolca, Rusça vb. karşılıklarını bul sonra google'da arat. Sonra da indir ve YouTube'a yükle güzel bir başlıkla.

Tek tek deniyorum yöntemleri etiketleri özellikle google keywoord dan bulup ta yazıyorum inş olumlu sonuca ulaşıcam :D

ben TBM 0.03 :) SENINKI 0.07 isyan ediyorsun olmuyor diye :)

calismaya devam birde onun ki izleniyor benimki izleniyor deme, abone sayisina bak ?

video sayisina bak eger ki bunlar az ve izlenim cok ise git etiketlerine bak :)

ayni videoyu yuklediginde senin kide izlenim alir niye almasin ama almiyorsa kopyaladigin kanalda kesin fark vardir.!!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri