Olta Veriyorum Balık Tutun !!!

balıklar arkadaştan; rakı sofrasını kim kuruyor bakalım :D

1 yıl önce biliyodum sırf işsizlikten kim ne kadar kazanıyor diye bakıyordum konu başlığı aşırı derecede yanlış olmuş yani başlığa göre resmen bu konuya giren para kazanır demişsiniz başlık bu şekilde yanlış. ve para kazanmak için sitede bişey göremiyorum amca kanallardan video çekersiniz o kadar yani öyle bi yazmışsınızki sanki siteye girenlere otomatik içerik taktik veriyorlar gibi

ülke seçiyorsun o ülkenin en çok izlenen kanallarını görüyorsun. 1.özellği bu dünyada en çok izlenen kanallar varsa bağlı partner bilgileri ve kanalların tahmini kazançları en son yüklenen videolar ve en çok abone sayısı yükselen kanallar düşen kanallar v.b istatistikleri veriyor yol gösterebilir fikir sağlayabilir.

teşekkürler. evet karıştırınca birşeyler çıkıyor .

mesela 630 youtuber'ın

$10.7K - $85.9K
ESTIMATED MONTHLY EARNINGS

böyle bir istatistiği var. 10bin dolarla 85bin dolar arası aylık kazancı var galiba.
vay anasını dedim:D

özgün kanalları mı çekeceğiz :D

güldüm :D demek istedigim en cok izlenenler arasındaki kategori mesela araba videoları arasdır bak bakalım hepsi özgunmu :D ha tabi benım yazımda yalnıs olmus :D yt to yt kanal derken aslında vidolar var sürüsü ile indir yükle yaparsın tabi tek kanalda degil butun araba videoları farklı farklı kanallarda o yuzden ugrasılır fazladan :D ben spam yapmadıgım için Spam bildigim kadarı ile yt kanalı aynı kategori olur tum videolar, butun kanaldaki videoları kopyalarsın :D ilerde atılırım belki ama, şimdi ben spamdan uzak kalayım :D

Balık var dediler geldik ammavelakin bildiğin Kılçık Çıktı.
:D

Hocam :) Hep Öyle Sanıcaksınız Zaten Bende Freen Patladı :)
[MENTION=10014]Anıl[/MENTION]

patlat freni gitsin hocam, yarın öglen bnde gene faydalı olabilcek kategori gibi bişe vericem özellikle yeni baslıyanlar için ve calısdıgı kategori dısında ek kategori gibi calısabilecekler içinde bir ip ucu olacak, yarın oglenden sonra paylaşmayı düşünüyorum :D

$206.2K - $1.6M PEWDIEPIE'nin aylık kazancı adamın hayatı kurtulmuş bundan sonra hiç video çekmese bile şu ana kadar attığı videolardan aldığı parayla 10 aile doyar :D

patlat freni gitsin hocam, yarın öglen bnde gene faydalı olabilcek kategori gibi bişe vericem özellikle yeni baslıyanlar için ve calısdıgı kategori dısında ek kategori gibi calısabilecekler içinde bir ip ucu olacak, yarın oglenden sonra paylaşmayı düşünüyorum :D

Aynen Hocam Googlenin Hepimize Yetecek Kadar Cashi var . :) Paylaştıkça Halkımız Kazansın . Yönetici Gibi Hissetim Bian Kendimi :D :D

dünki konuya yollama galiba ....birisi cok cok cok sinirlenmişti ve imdb.com u ifşah etmişti sendemi sinirlendin birilerine :)

dünki konuya yollama galiba ....birisi cok cok cok sinirlenmişti ve imdb.com u ifşah etmişti sendemi sinirlendin birilerine :)

öle bişe yok sinirlenme falan :) zaten bu pek ifsah sayılmaz cogu kişi bilir bu siteyi ama bilmiyenlerin de bilmesi gerektigini düşündüm :)

yalnız pewdiepie hayatı sülalesi kurtuldu onun yerinde olmak isteyen kaç milyon kişi vardır bizde anca izleriz :(
$206.2K - $1.6M
TAHMINI AYLIK KAZANÇ

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri