Ölümüne amuda kalktım

• Kullanıcı HancheR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar
Yok aynı konuyu açmadım kendi kanal sayfamın altına yorum yaparak paylaştım. bu forumun bölümü ''kendi hazırladığınız videolar'' burda ayrı olarak konu açtım

Önceki videolarınız içinde ayrı konu açmıştınız tüm videoları tek konuda birleştirin yoksa ceza yersiniz.

Yani forum kirliliği olsun her kategoriye açıyım. Tek konu üzerinde paylaşanlar düşünmedi bu kısmı siz düşündünüz. Yorumum istemeden sizi kırdıysada kusura bakmayın report edin beni. Ama tek konuda paylaşım yapmnız temennisiyle..

Önceki videolarınız içinde ayrı konu açmıştınız tüm videoları tek konuda birleştirin yoksa ceza yersiniz.

hayır hiç bi videom için ayrı konu açmadım ilk defa bunun için ayrı konu açtım gir bak açtığım konulara yasakmı yani bu bölümde ayrı olarak video paylaşmak normalde sadece bi konunun altında topluyorum videolarımı

kardeşim zevk ve adrenalin için yapıyosan durma devam et ama sırf yt kanalı için abone için para için yapıyosan derhal bırak

kardeşim zevk ve adrenalin için yapıyosan durma devam et ama sırf yt kanalı için abone için para için yapıyosan derhal bırak
katılıyorum ki zevk için yapıyorsa bile kendini güvene alacaksın öyle hurra yapılmaz böyle şeyler.

Son düzenleme:
Para için hayatını riske atmaya değmez , önlemini alıpda yapmakta fayda var

Yemin ediyorum dayaklıksın :)
Anan baban kardeşin halan amcan dayın teyzen bunları yaptığını biliyormu :)
Evladım olsan seni bir odaya kapatırım :D

Nefes alamadım kardeşim bu ne böyle bırak bu işleri gözünü seveyim.. Çok riskli.
Özgün uğruna değmez :D

Yok ilerki hedeflerim için videolar çekiyorum seviyorum ve aşırı derece video, foto çekmeye bayılıyorum aynı zamanda youtubeden 3.5 bişey kazansam iyi olcak ama şuanlık kazanmıyorum . babam felan bilmiyo . sağolun yorumlarınız için beyler :)

umarım sakatlanmazsın, bak umarım ölmezsin demiyorum belliki kafayı yemişsin zaten ölümü pek iplediğin yok, umarım sakat kalmazsın diyorum çünkü elindekinin kıymetini sonradan anlayıp ne kadar aptalmışım deme diye. yoksa istersen eifelin tepesinde amuda kalk kimsenin umrunda değil 2 gün sonra unutcak millet. ölsende unutcak yaşasanda unutcak :) ama geri alamıyacağın tek ve en kötü şey pişmanlık bu yüzden UMARIM inşallah sakatlanmazsın ki o pişmanlığı yaşamazsın :)

yahu yapmayın şöyle şeyler izlerken korkuyor insan.. Adam akıllı bir spor yapın milli olun antrenör olun hayatınızı spordan kazanın ama hayatınızı riske atmadan vs vs.. Bu nedir arkadaş anne baban kızmıyor mu sana :)

Kardeşim yaptığın iş çok tehlikeli bende adrenalin severim paraşüt,bungee jumping v.s yap ama bu yaptıkların adrenalinden çok kendi hayatını riske atma olasılığın var Allah korusun
bir anlık birşey dikkatini kaybedersin başka şeylere yönel o kadar şey var.

Bu video montajlıdır diye demiyorum ama , farklı ortamda green screen vs. kullanılarak after effects'i iyi bilenlerin çok rahat yapabileceği şeyler.
Umarım montaj yapıyorsundur yoksa böyle risklere girme hocam , ne gerek var.

Kanalınıza ait olan konu üzerinden devam edin kanalınıza ait video paylaşımlarınıza hocam.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri