Oluyom disim zonkluyo

ligtv39

Kayıtlı Üye
Disim zonkluyo dis etlerim zonkluyor pzt disciye gidicez uyuyamiyorum yatakta kivraniyorum :(

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sakız varsa sakız cigne acıyı biaz olsun azaltıyor.

Çok kötüdür diş ağrısı,allah şifa versin kardeşim.

bundan bulabilirsen uzun süre uyuşturur.

Disinol_solusyon_28082012.png

dişinol dişciler pek tavsiye etmiyor . direk rakı iç hacı. iyi gelir:D

astli birşeylerle gargara yap ara ara çok iyidir
örnek cola ve sade gazoz

gargara dışında colayı ağrıyan yerde bir süre beklet

Soğuk, sıcak sirkülasyon yap. Önce soğuk bi su biriktir ağrıyan diş üzerinde. İlk başta çok fena sızlar ama sonra alır ağrısını, sürekli yap bunu.

Bu işe yaramazsa sıcak su ile dene.

En son çare de nöbetçi bi eczane bulup Apranax al. 500 mg, tak diye alır ağrısını.

Geçmiş olsun.

Allah şifa versin çekilcek ağrı değil be abi :( tuzlu su ile çalkala derler bana dişim ağrıyınca iyi geliyormuydu hatırlamıyorum ama öle şeymi olur diye bağırıp sonra çaresiz kalınca yapıyordum :D azıcık iyi geliyor sanırım allah en acilinden şifa versin sana

Diş ağrısı çok kötü ya biri gelse de dişlerimin hepsini kırsa da şu acıdan kurtulsam dediğim çok oldu. Allah acil şifalar versin

dostum sabah oldu :D ...
ama öncelikle dişçiye gideceksin ... zaten yazmışsın
2 tane piyasada bilinen hapı var ;) isim yazmıyorum ama eczaneye git 5 - 15 tl araı olacak ikisinden birini sana eczane verecektir. söylemen gerekli olan not, *ağrı biraz orta şideti geçiyor... bu hapı sana para karşılıgı verecek tok karına vede 6 saat ara ile içeceksin... dişçiye gidincede tamam heman dişçi operasyona başlarız demez, eğer dişinde apse yada mikrobik bir kısım var ise (diş etinden bahsediyorsun, köklere inmiş, kanal tedavi gerektiren bir durum gibi geldi bana) eğer diş çekilecek yada oyulacaksa, antibiyotik kullanmak gerekebilir, bu doktoruna göre 3 gun veya bir kutu antibiyotik bittikten sonra gel ,dişinde operasyona başlıyacak denebilir...
--
özetle: eczaneye gitmeni öneririm, sana 2 isim soylencek bunu kullan diye, 5-15 tl arası 6 saat ara ile kullan, dokturuna gıdıncede bilgi olarak tabikide geç, "Apranax " bu hap sana iyi gelcektir, ağrıı bitirir veya ciddi manada hafifletecek, hayat çekilir olaraktır ;) üzerine eczadenede sen yazdır gene kaç adet kaç saat ara ile diye... malum bugun pazar, hafta içi ols ayazmazdım 24 saat zor geçecek.. YAŞADIĞIN ŞEHRE GÖRE BÜYÜK DİŞ HASTANESİ VAR İSE HASTANEYE GİT İLAÇ VERECEKLERDİR, ACİLDEN GİREBİLİRSİN..PAZARTESİYE BİR ŞEKİLTE SENİ HAZIRLARLAR, AMA ÖZELE GİT RAHAT EDERSİN PAZA VARSA TABİ...
geçmiş olsun...

bundan bulabilirsen uzun süre uyuşturur.

Disinol_solusyon_28082012.png

Geçen sene diş için +20 iğne yemiştim. İlk sıralar bundan kullandım, acıyı felan rahatlatmıyor arkadaş daha beter dudağınıza felan değince dudağınız uyuşuyor. Acı, iğrenç bir tadı var. Pazartesiyi felan bırak atla git acile illaki birşey yaparlar.

aynısı 1 ay önce başıma geldi inanirmisin 4 gün uyumadım gb, b,iey hayalet gibiydi ne yaptıysam geçiremedim.

Allah kolaylık versin çok zorr çokkkkkkkk

Diş ağrısını çok iyi bilirim şuan 7 tane çürük diş var birde
dişin ortasında et çıkmaya başlamış :D doktora gittim
carşamba günü Anestezi ile alacaklar :) bu arada geçmiş olsun

Ah çok kötü be dostum gitmişsindir umarım doktora.

Yorumlarınız için çok teşekkürler.

Soğanın en dış kabuğunu bir cezvede kaynat bardağa koy soğut 3-4 dakika gargara yap ağrı falan kalmaz

bende her yolu denemiştim ağrı kesici başka çare yok, dolorex yada majezik tavsiye ederim..

hocam geçmiş olsun 2 gundur aynı sorun bendede var apranax ile majezik'i 1'er saat arayla ıctımde oyle acısı bıraz kesıldı bende dırekt dıscıye randevu aldım salı gunu curugu temizlettirip dolgu yaptırıcam ... sende en kısa zamanda bır dıscıye gıdıp dıslerını goster

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri