P
Pharao
Guest
bende ref alabilir miyim ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ref alabilir miyim hocam
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende ref alabilir miyim ?
Bende hiç almadım ayın 15 ine avansada daha var gerçi internet im kapandı telden giriyorum alana hayırlı olsun diyeyim
bende ref alabilir miyim_??
mail şifre kombinasyonunu görmem açısından bi refde ben alabilirim
12.07.2015 saat 00:23 bir ref alabilirmiyimForumun saati bozukta o yüzden saat belirttim
![]()
Ref alabilirim
bugünün refine adayım![]()
11.07.2015 Tarihinde bir ref kanal aldım kanal sapasağlam kanal alışverişi yapmadım daha önce ama işlemlerin hızlı gitmesi açısından quiz ödemelerinden sonra çalışacağım kesin![]()
Valla referans kanal alındı kanallar tertemiz [MENTION=25964]battusay[/MENTION] kardeşimin ellerine saglık devamlı alacagım tek adres artık.
bi ref alabilsek fena olmazdı hazır düzenli alım yaptığımız kişi satış yapmayı bırakmış bizde yeniden düzenli alım yapabileceğimiz biryer arıyorken![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.