Ref varsa deneyelim bizde.
Ref varmı
Herkesin faydalanması için herkese bir ref veriyoruz. Refleriniz verilmiştir. Bol kazançlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ref varsa deneyelim bizde.
Ref varmı
kardeş, 50 ydi öğrencilere destek olalım 100 tane gmail benide sıraya koy. ece isimli kardeşimden alacağım.
Benim torpil olayını arkadaşlarla konuş plsвαттυѕαу;1087498' Alıntı:Skypede destek veren arkadaşımızın kanal açmaya daha çok odaklanması ve daha çok verim almamız , siparişleri daha hızlı bi şekilde teslim etmemiz için Skype Destek Saatleri Hergün 19.00 - 24.00 Saatleri Arasına çekiyoruz.
Bunu yapmakta şimdilik mecburuz , Sizler için eminim önemli olan skypede sohbet etmek değil , kanalların sağlamlığı ve en kısa sürede teslim olmasıdır . Bizimde tek amacımız bu
Son zamanlarda geri çevirmek zorunda kaldığım müşteri sayısını hiç söylemek istemiyorum , hatta kendileri konuya da isterlerse yorum atabilirler
İşin Özeti , Bizimle devam etmek isteyen arkadaşlar programlarını bunu göz önünde alarak yaparlarsa sevinirim
Dipnot : Eleman sayısını 10 20 ye çıkarmasını bilirim , neden yapmadığımı sizler benden daha iyi biliyorsunuz , Az olsun bizbize olsun , başımız ağrımasın![]()
Sanırım vardır , mobilde oldugum için yönlendirme yapamıyorum , kendileri isterlerse yorum yaparlar , ama dediginize katılmıyorum , abartılcak kadar iddialı bi durum değil ömür boyu garantigiriş yapılmadığı sürece ömür bpoyu garanti sözü baya iddialı duruyor 500+ hesap alıp 2 aydan fazla bekleten varmı ?
Malesef.hocam örneğin kanalları alırken bir birlerine abone olmuş şekilde alma olasılıgımız varmı acaba ?
вαттυѕαу;1096044' Alıntı:Tüm Ekiple Birlikte Cumartesi - Pazar Mangal Deniz Karışımı Birşey Yapacağız
Haftasonu teslimat olmayacaktır , Haftasonu olcak teslimatlara haftaiçi kişilere ulaşılmaya çalışıldı fakat dönüş yapılmadı .
Teslimatlar Pazartesi Akşam Skype Destek Saatleri Arasında Gerçekleşecek . ( 19.00 - 24.00 )
Tüüh bende deneme amaçlı 20-30 kanal alacaktım ama.![]()
Akşam arkadasımız sizinle ilgilencekDenemek için onaysız kanal alacağım.Skype ekledim.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.