Ön Araştırma - Beyto33

beyto33

Yasaklanmış
ediiitttttt

Son düzenleme:
[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] 1 seneyi aşkındır forumdayım gririşimciliğine hayranım kardeş el atmadığın sektör hemen hemen kalmadı :D :D sende bu girişimcilik varken opel değil hummer alırsın :)

şaka bi yana allah işini rast getirsin hayırlı kazançlar diliyorum

Efor gomlekleri fenadir. Dedigin gibi fiyatlara verirsen alırım

pantolonlara şöyle bir bakayım dedim de 200 liradan başlıyor %50 indirsek 100 liraya denk gelecek, öğrenciler için 100 lira bile çok biz 40 liraya pantolon alıp 1-2-3 yıl giyen adamlarız :D

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] 1 seneyi aşkındır forumdayım gririşimciliğine hayranım kardeş el atmadığın sektör hemen hemen kalmadı :D :D sende bu girişimcilik varken opel değil hummer alırsın :)

şaka bi yana allah işini rast getirsin hayırlı kazançlar diliyorum

hem ben hemde arkadaşlar faydalansın ....

Merhaba Arkadaşlar :

Sizleri bi hizmetten faydanlanamsı için bi girişimde bulundum.Bunuda başarılı olarak sonuçlandırcam %100 olarak yarın belli olacak ama %70--80 oldu diyebilirim.

NEDİR BU ?

Arkadaşlar EFOR Giyim markasını bilenler vardır.Çok kaliteli ve bi okadarda pahalı ürünler satılır fakat bi kullnmaya başlayanlar bırakamaz bu markayı çok kliteli ürünler mevcut.

Şuradan Bakınız :

EFOR

Şimdi Sizlerden Rağbet görürsek satış konusu açıcam peki ne faydamıza oalcak ? dediğinizi duyar gibiyim :)

Arkadaşlar sitede ürünler belirli bi fiyattan indirim yapılarak fiyatı biraz daha düşürlmüş ben ise sizlere bu ürünleri o indirim yapılmış fiyatın YARISINA Satacağım VE KARGO BEDAVA

ÖRNEK : GÖMLEĞİN FİYATI 150 TL DEN 120 TL YE DÜŞMÜŞ BEN İSE SİZE 120/2=60 TL DEN VERECEĞİM O GÖMLEĞİ !!!

Siteye girin bakın her şey var özellikle arkadaşlar gömlekler ve pantolanlar çok harika kullanan bir arkadaşınız olarak sölüyorum bunu....

VESSELAM BEYLER BEN ŞUNDAN ALIRIM - BUNDAN ALIRIM - 3 TANE ALIRIM - 5 TANE ALIRIM VB DERSENİZ LÜTFEN BELİRTİN BENDE ONA GÖRE İŞLEMİ SONUÇLANDIRAYIM !!!

Cümleten BOl Kazançlar !!!

Beyto33

3 gömlek 99 tl diyor hocam bize 50 tl yemi gelcek 3 gömlek ?
edit: güzel gömlek yokmuş :D

fiyatlar ögrenci için çok ama güzel düşünce biraz bakayım hosuma giden birşey olursa pm atarım hocam

70 lıralık gmlek 35tlyemı gelcek şimdi? hacı hadı hemen açta konuyu alalım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri