Youtube destekten hala medet umanlara şaşırıyorum gerçekten. Çoğu naylon, zaman kaybı. Son 15 günde benim yada arkadaşlarımın 6 adet özgün kanali pk açıldı.acilmayan hiç yok yani sen özgünsen, aboneler izlemeler organikse korkma dostum. Anlattıklarinizdan benim çıkarırım şu: Yıllardır anlam veremediğim bu youtube nası oluyorda 15 dk da tamamlanan aboneleri ve nereden geldiği gayet açık olan yasak izlenimleri tespit edemiyor da bu dandik kanalları pk açıyor diyordum. Sanırım bu işimize yarayan saçmalığa artık izin vermeyecekler. Bence onların da işine yariyordu ama doydular mi nedir anlamadım. Belki 1 2 aya düzelir eski sisteme geri döner hep yaptıkları şey ama sağı solu belli olmaz bunların...
Bir kanala izlenim gelmeden önce YouTubenin filtresinden geçer uygun görülürse o izlenim kanala gelir.
Abone de önce kanala gelir sonra filtreden geçer, yakalarsa düşürür.
Şimdi buraya kadar anladiysan demek ki dandik saçmalık diye birşey yok. Yt bu kanala 10 dakikada abone gelmiş ben buna red verim diyemez. 10 dakikada 1k abone gelen milyonlarca kanal var ytde.elma ile armutu ayırmak lazım.