Onaya takılarak açılan kanallar

vjersin

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar malum onaya takılıyoruz ve takılıyorsunuz belki bazılarınız.ben superonline kullanıyorum ip değişiyor fakat son 2 hane sadece.bunun dışında airties modem var evimde hertürlü yolu denedim beceremedim :) bende onaya takılarak açılan gmailin akıbetini test etmek istedim .aranızda deneyen var mı sizce sıkıntı yaratırmı ? teşekkürler arkadaşlar

Ben dsmart kullanıyorum, bende de sanırım son 2 hane değişiyor, tek ip ile onaya takılarak 10-20 kanal açıyorum sonra değiştiriyorum. Açtığım gibi de yükleme yapıyorum, maşallah 4-5 gündür ayaktalar :)

Selamlar arkadaşlar malum onaya takılıyoruz ve takılıyorsunuz belki bazılarınız.ben superonline kullanıyorum ip değişiyor fakat son 2 hane sadece.bunun dışında airties modem var evimde hertürlü yolu denedim beceremedim :) bende onaya takılarak açılan gmailin akıbetini test etmek istedim .aranızda deneyen var mı sizce sıkıntı yaratırmı ? teşekkürler arkadaşlar
Ayni sorun bende de var hocam benimde son ıkı veya üç rakam değişiyor Ben ringringle onay yaparak açıyorum Kapanmalar konusunda tel dorulamasız açılanlarla ayni Ben bir değişiklik fark edemedım sizi yanıltmam ıstemem ama

1.5-2 aylık kanallar var bende.direk telefon numarasını yazarak captcha girmeden açıyorum.Video Atmadığım müddetçe hiç kapanmıyor.Video atınca kapanma oran %5 anca

öyle olmasını düşünüyorum [MENTION=9004]tuncay1979[/MENTION] hocam çünkü tel sorulmasının sebebi robot olup olmadığımız numara ile geçtikten sonra yine onaysız da açıldığı gibi welcome diyor sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum bende deneyelim bakalım

---------- Spam Engelliyici 17:53 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

@Masterkey onaya takılarak açılanlar daha sağlam olmasın en azıdnan kanıt oluyo telefon

ben 2 senedir onaysız mail açmayı beceremiyorum pc formattan sonra bile onaysız açılmıyor. (full ip değiştiği halde). o yüzden tüm maillerimi telefon onayı yaparak açarım hiç bi sıkıntısını yaşamadım ufak tefek kapanmalar dışında önemli olan her kanalda ip ve çerezi temizlemek.

Bende tüm kanallarıma aynı ipden girerim hiç çerez değiştirmem 4-5 aydır hiç sorun yaşamadım :)

[MENTION=10575]fenomen[/MENTION] mac adresi değiştiriyormusunuz hocam yoksa orjinal mac adresiniz ile mi açıyorsunuz kanalları ?

Valla mikail hocam ne diyecegimi bilemedim. Kanallar hala ayaktaysa dunyanin en sansli insanisiniz

Sadece son 2 hane değişiyor ttnet kullanıyorum 300 mail açtım en fazla 10 kere onaya düşmüşümdür şuanlık toplu kapanma yok tek tük 5 tane felan kapandı sadece

[MENTION=23818]emrekonuk1752[/MENTION] hocam özel bi sırrınız var herhalde paylaşmak istermisiniz ?

[MENTION=10641]vjersin[/MENTION] sırrım yok hocam çerez ip temizliceksin ccleaner kullan az onaya düşersin

@vjersin
ben bu şekilde hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu şekilde açabilirsiniz.Program aracığıyla yaptığım için böyle yapıyorum zaten.captcha giremiyorum.
@42keskin
hocam hiç gerek yok bence mac değiştirmeye.Mac Değiştirerek te açtım kanalları ama şahsen bi fark göremedim

[MENTION=38839]Masterkey[/MENTION] hocam tesekkur ederim. Mac adresi yuzunden midir baska sebep midir zamaninda cok kapanma yasamistim ve sebebi mac da gormustum.

Mac adresi değiştiriyorum takılıyor
İP her seferinde değiştiriyorum. Captcha giriyorum isimler yabancı ve gerçek isim isim soyisim kullanıcı adında yer alıyor bazen hepsi bazen bir kısmı aralarında 3 haneli bir yarı ve aralarında nokta var telefon kısmını +90545.... diye giden her seferinde farklı sallamasyon bir numara oluyor mevcut adres girmiyorum ülkeyi Türkiye yapıyorum gönderiyorum birde sadece ilk ad kutucuğuna tıklıyorum sonrasında hep tab basarak gidiyorum tüm bilgileri o şekilde giriyorum normal bir insandan biraz daha yavaş yazdırıyorum bilgileri ama yinede onaya takılıyor sorun ne acaba, birde wdc ccleaner google cleane kullanıyorum onaya kalıyor, onaya takılmayan herkes yazdıklarında belki bundan daha az şey yaptıklarını yazıyorlar ama ben bunları yapıyorum yinede takılıyor kimsenin söylemediği bir şeyler var bir püf noktası var ama kimse söylemiyor

Location Guard 1.2.0
RubberGlove
14.7.8.0

StopFingerprinting
0.1.18

Bunlar Chrome De mutlaka Kurulu olsun.Gizlilikte çok işe yaradığını düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri