Onaya takılmaması için çözüm mevcut mudur?

virtualbox kurup , ip çerez mac yaptıktan sonra 4-5 kanal açılıp format atılıp tekrardan devam etme imkanı olmaz değil mi? denediniz mi hiç , ip değiştirip mac değiştirip yakalıyorsa bu işte bir gariplik var.

Yok hocam olmuyor hepsini denedim.

Hiç bilgisayarı kapatıp tekrar açmayı deneyen oldu mu :) ip mac çerez temizliği yaptıktan sonra, aklıma bir şey geldi bu konuda..

Hatta 2. modem mevcutsa modem değiştirilip, pc yi yeniden başlatmayı deneyebilir misiniz?. Sonuçları yazarsanız sevinirim. (Sebep: PC mac değiştirilir, fakat modem mac dsl adresi değiştirilmiyor.. ;) )

Son düzenleme:
Hiç bilgisayarı kapatıp tekrar açmayı deneyen oldu mu :) ip mac çerez temizliği yaptıktan sonra, aklıma bir şey geldi bu konuda..

Hatta 2. modem mevcutsa modem değiştirilip, pc yi yeniden başlatmayı deneyebilir misiniz?. Sonuçları yazarsanız sevinirim. (Sebep: PC mac değiştirilir, fakat modem mac dsl adresi değiştirilmiyor.. ;) )

Tum cerezleri temizleyip pc yeniden baslattim pc basliyana kadar modemi kapali tuttum acilinca modemi actim cerezleri tekrar temizledim sonuc yine hüsran bunu zaten cok daha önceden denemistim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tum cerezleri temizleyip pc yeniden baslattim pc basliyana kadar modemi kapali tuttum acilinca modemi actim cerezleri tekrar temizledim sonuc yine hüsran bunu zaten cok daha önceden denemistim

Hocam 2.modem var mı elinde modemi değiştirip dener misin

Hocam 2.modem var mı elinde modemi değiştirip dener misin
Bende var emin ol farketmiyor.. Modemle alakası yok yani bende 3 modem var :)

---------- Spam Engelliyici 01:39 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

Malesef 2. Modem yok yalniz telefonu modem yapip denesem bi farki olurmu ?

telefonu yaparsan googleye ben burdayım dersin :) bir telefonda 10 u aşkın google ürünü var

---------- Spam Engelliyici 01:39 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

telefonu yaparsan googleye ben burdayım dersin :) bir telefonda 10 u aşkın google ürünü var

sonradan çaktım denemedim bile ;)

Hocam kusura bakma ilk zamanlar senle atıştık bu konuda hatırlarsan, kalp kırma taraftarı değilim kusura bakma o gün için :) ne gibi bir çözüm üretebiliriz siz eskiden beri kanalalsat ve skype üzerinden mail satıyorsunuz tecrübelisiniz :)

Hocam kusura bakma ilk zamanlar senle atıştık bu konuda hatırlarsan, kalp kırma taraftarı değilim kusura bakma o gün için :) ne gibi bir çözüm üretebiliriz siz eskiden beri kanalalsat ve skype üzerinden mail satıyorsunuz tecrübelisiniz :)
Estağfirullah hocam ne kusuru
Bende bilmiyorum :) araştırma içerisindeyim çözen var ama söylemiyorlar serkan hocanın az önceki konusunu okursanız birkaç mail satıcısı yazmış işe talip olmuşlar.. Onaya düşme olayının çözümü var orası kesin yakında buluruz inşallah..

Son düzenleme:
android den kanal açınca yakalanmadığını 2 senelik kanallarım olduğunu forumda bilen sadece benmiyim :D

Bence Google bir donanımın imzasından yakalıyor. Bilgisayarımda hiç bir Google uygulaması yok. Chrome vs. ancak bugün gizli saklı bir kaç yerde Google ile ilgili klasörler buldum temizledim. benim aklıma harddisk in seriali geliyor ancak başka bir donanımda olabilir. Donanım dışında başka bir şey gelmiyor aklıma işletim sistemini deneyip bile yapmıştım.

Bence Google bir donanımın imzasından yakalıyor. Bilgisayarımda hiç bir Google uygulaması yok. Chrome vs. ancak bugün gizli saklı bir kaç yerde Google ile ilgili klasörler buldum temizledim. benim aklıma harddisk in seriali geliyor ancak başka bir donanımda olabilir. Donanım dışında başka bir şey gelmiyor aklıma işletim sistemini deneyip bile yapmıştım.

2 bilgisayarı olanlar deneyebilir , ama ki pek zannetmem bu durumu..

Muhtemelen Googul yeni bir çerez depolama bolumu olusturdu bu onlinede olabilir.

---------- Spam Engelliyici 18:25 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

Şöyle bir durum var ortalama 1 dakika icerisinde format atiyorum tamamen yeni sistem mac adresi degisiyor harddisk id degisiyor ve ram uzerinden islem saglayan bir sistem. Cerez falan tutma olasiligi yok buna ragmen onaya takiliyr. Yukardada belirttigim gibi muhtemelen online cerez sistemi gibi birsey var. Googlecleanin yaptigi gorev online olarak izleyip cerezleri yok etmesiydi ve googul bu acigi kapatti sanirim. Onaya takilmadan acilabiliyor fakat art arda acilan maillerde spama dusuyor.

Muhtemelen Googul yeni bir çerez depolama bolumu olusturdu bu onlinede olabilir.

---------- Spam Engelliyici 18:25 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

Şöyle bir durum var ortalama 1 dakika icerisinde format atiyorum tamamen yeni sistem mac adresi degisiyor harddisk id degisiyor ve ram uzerinden islem saglayan bir sistem. Cerez falan tutma olasiligi yok buna ragmen onaya takiliyr. Yukardada belirttigim gibi muhtemelen online cerez sistemi gibi birsey var. Googlecleanin yaptigi gorev online olarak izleyip cerezleri yok etmesiydi ve googul bu acigi kapatti sanirim. Onaya takilmadan acilabiliyor fakat art arda acilan maillerde spama dusuyor.

Kesinlikle katiliyorum

topluluktan kapaniyor acsaniz nolur sanki hocam bir sonraki basamagida o 10 tane dahi actirmiyor kapatiyor 29 ekimden beridir böyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri