Onaylı Gmail 50 Kuruş - Onaylı Youtube 80 Kuruş

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bana özel mesaj ile hesap bilgilerini verirseniz çok sevinirim, ilgileneyim bir. Arzu ederseniz yeni hesap bilgisi verebilirim. Henüz nedenini çözebilmiş değilim bunun, yani aynı browser ya da ip'den kaynaklı bir problem mi kullanıcı hatası mı yoksa hesaplarda mı sorun oluyor. 1 ay oldu neredeyse açılalı bir de o nedenle belki anlaşılıyor olabilir. Madem referanslarımızdan iyi yanıt alamadık şimdilik satışları durduralım bir süre bekleyelim, hem farklı bir sistemle açılacak yeni youtube kanalları eklenince devam ederiz. ;)

Güzel satış ahlakınız ve ilginiz için kendi adıma teşekkür ederim.Küçük bir tavsiye siz de kaynaklarınıza dikkat edin.Yani size mailleri toplu halde veren kaynakta da bir problem olabilir.İyi satışlar...

Güzel satış ahlakınız ve ilginiz için kendi adıma teşekkür ederim.Küçük bir tavsiye siz de kaynaklarınıza dikkat edin.Yani size mailleri toplu halde veren kaynakta da bir problem olabilir.İyi satışlar...

Aynen ancak aynı kaynaktan edindiklerim ile yabancı bhw gibi yabancı kaynaklarda sattığım gmail hesaplarında hiç bir problem çıkmıyor sanırım Google telefon onayı konusunda da Türkiye'yi mimlemiş. En ufak şüphede çakıyor yeniden telefon onayını. Teşekkürler yorum için :)

20 Ağustos sonrası hem Youtube PVA ve Gmail PVA satışlarına yeniden referans vererek bir süre bekleyerek belki görmek için sonuçları Türkiye'de de bekleyerek devam ederiz :)

Aynen ancak aynı kaynaktan edindiklerim ile yabancı bhw gibi yabancı kaynaklarda sattığım gmail hesaplarında hiç bir problem çıkmıyor sanırım Google telefon onayı konusunda da Türkiye'yi mimlemiş. En ufak şüphede çakıyor yeniden telefon onayını. Teşekkürler yorum için :)

20 Ağustos sonrası hem Youtube PVA ve Gmail PVA satışlarına yeniden referans vererek bir süre bekleyerek belki görmek için sonuçları Türkiye'de de bekleyerek devam ederiz :)

BHW gibi sitelerde youtube adsense kullanmıyorlar genelde.Çok fazla insan yoktur blackhat forumlarında adsense kullanan.Genelde Clickbank,CPA çalışırlar ki günlük kısmına baktığında da karşına çıkar günlüklerin çoğu yt+CPA odaklıdır.O yüzden patlamamış olabilir.Utube beast gibi programlarla kullanmak için almışlardır muhtemelen.
Tabi Türkiye'de kolayca banlanmasının sebeplerinden biri de dediğin gibi türk kullanıcısı olabilir.Neyse hassasiyetiniz için tekrar teşekkür ederim.Hayırlı satışlar.
Not 1 : Yanlış hatırlamıyorsam sen de bilg. müh. okuyordun.Birkaç sene sonra meslektaş olacağız haberin olsun :)

10 tane onaylı youtube hesap istiyorum.
kanal isimlerini kendim oluştururum sadece 15dakika açık olsun yeter.

10 tane onaylı youtube hesap istiyorum.
kanal isimlerini kendim oluştururum sadece 15dakika açık olsun yeter.

Hocam şuan satış yapmıyorum bahsettiğim gibi; ancak 20si sonrası sipariş alabilirim.

Hatta eğer yönetici arkadaşlar konuyu 20sine kadar oyun kilitlerler ise yanıltıcı olmasın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri