Onaylı Gmail hesap satışı yapan arkadaşlar

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dooo

Yasaklanmış
Herkezin kandili mübarek olsun kafama takılan bir soru oldu sorayım dedim.1 günde yüzlerce gmail satışı yapan arkadaşlar var elle tek tek açılması mantık işi değil bunu yapan insan sabah akşam pc başında olması lazım . Kullandıkları otomatik sistemmi var ? 6-7 aydır youtube konularını okuyorum görmediğim için konu açtım :) iyi akşamlar

Şahsen benim 12 kişilik ekibim vardı ancak şuanda satışları durdurdum finaller is coming :D

Gmail satışı yapan arkadaşların işini baltalamamak için susmalıyım galiba :D

O kadarda zor birşey değil bu hesap açma işi sadece siz abartıyorsunuz .. googleye isimlerı arartırsanız zaten gerçek ismi bulmuş olursunuz gmailide isim so isim yaparsınız olur biter ..

telefon onayı olayı her hesap 2 dk nizi almaz buda saate minumum 30 hesap demektir.

Kimse hunterlord bu is o kadar kolay degil demesin cünkü kendi hızımı test ederek söylüyorum :))

Ben iddasina da varim kim isterse tek basima 1 gunde 200 hesap açarım oda en az :)

Sen 1 saatte 30 tane hesap acıcan he :D güldürme beni 1 hesap açmak ip değiştir çerezleri temizle vs 3 4 dk en az bırak bu işleri

O kadarda zor birşey değil bu hesap açma işi sadece siz abartıyorsunuz .. googleye isimlerı arartırsanız zaten gerçek ismi bulmuş olursunuz gmailide isim so isim yaparsınız olur biter ..

telefon onayı olayı her hesap 2 dk nizi almaz buda saate minumum 30 hesap demektir.

Kimse hunterlord bu is o kadar kolay degil demesin cünkü kendi hızımı test ederek söylüyorum :))

Ben iddasina da varim kim isterse tek basima 1 gunde 200 hesap açarım oda en az :)

Hocam demesi kolay uygulaması zor :)

[MENTION=12557]Dooo[/MENTION] son 12 gunde 120 hesabım fılan gitti .. denemesi yapıldı zaten .. adsenseden günlük 10-15 tl de kalmaya devam edersem bende satis isine giricem :)

Sen 1 saatte 30 tane hesap acıcan he :D güldürme beni 1 hesap açmak ip değiştir çerezleri temizle vs 3 4 dk en az bırak bu işleri

Madser teamwiwerle hesap acmak 30 saniyemi almıyorsa ve alt kanalar dahil 10 dk yı aşmadan 1 gmail + 8 kanal açıyorsam benım ıcın sorun yok .. istersen gel teamwiwer kuralım herhangi bir bilgisayara tanıdıgın olsun farketmez bak bakalım ne kadar zaman alıyor ..

Hersey tab tusuyla ve enterle gider mausla alt satıra geçmekle degil

30 zorlarsa olabilir hocam tabi sadece g mailse işin içine +15 dk api key falan giriyorsan 1 saatte 30 tane açıyorum diyen yalanı yiyordur

[MENTION=14622]medser[/MENTION] sen bana hesabını 2 tl ver ben sana gerçek onaylı hesaplar açayım :) 4-5 saate sana 100 tane teslim :) gel ozele gecelim yada skypeye ..

30 zorlarsa olabilir hocam tabi sadece g mailse işin içine +15 dk api key falan giriyorsan 1 saatte 30 tane açıyorum diyen yalanı yiyordur

Api key filan girmiyorum sadece hesabi acicam 15 dk onayli cerezleride silmicem zaten 1 tarayican fazla hesap actiginda google yeni hesap acma isteginizi yerine getiremiyoruz diyor diger tarayiciyla tekrar devam edebiliyorsun.

kardeşim ben her hesapta çerez temizler modem resetler cleanerla temizler öle acarm işimi sağlama alırım öle pata küte acmak önemli olan degil

[MENTION=14622]medser[/MENTION] sana hesapların garantisinide vercem :) yuklemeden dolayı kapanmazsa garantimdir. yani senden kaynaklanan bir durum degilse

Son düzenleme:
Özelden bildirirsen sevinirim hocam ama baltalamış oldun artık :)

Bu konuda özel mesaj istemeyenin.

Gerçekten bazı sistemler var ama sağlıklı değil.

Sağlıklı olanlarda çok pahalıya mal oluyor.

(eğer web tabanlı programlar ile yapmak isterseniz, her bir gmail hesabı bir ip ister ve 1 özel proxy size 2.5 dolara mal olur)

Masa üstü programlarda dahi modem resetlemeniz gerekiyor

Web tabanlılarda eğer aynı ip den aşırı hesap açarsanız ip kara listeye alınıyor ve o ip den açtığınız gmail hesapları askıya alınabiliyor.

Artı captcha çözücü servis maaliyeti.

Yani gmail açma servis maliyeti + özel ip maliyeti + captcha çözücü servis maliyeti

İnanın satın aldıklarınız daha hesaplı oluyor.

Bu konuda size tavsiyem toplu ve onaysız gmail satışlarına güvenmeyin.

Ve hesapları referansı sağlam kişilerden satın alın

Son düzenleme:
Api key filan girmiyorum sadece hesabi acicam 15 dk onayli cerezleride silmicem zaten 1 tarayican fazla hesap actiginda google yeni hesap acma isteginizi yerine getiremiyoruz diyor diger tarayiciyla tekrar devam edebiliyorsun.

120 kanalım kapandı demiştin dimi hç şaşırtıcı degil o zaman :rolleyes:

Belki bazı arkadaşlar hunter o zaman gmail satışıyla ilgilen diyecektir ama adsense gmail degil .. bir kaç sağlam kanalını tuturursan kaç ay hesaplar gitmiyor ve her ay hiçbir şey yapmadan para kazanıyorsun

Benim ogretigim bi arkadaş var 6 ay once baya kanalları kıyıma ugradı spamdan dolayı ama fgunluk 1000 izlenme 2-3 tl gelmeye devam etti son 3 aydır gunluk 5-15 tl arası geliyor adam hesaplarının hiç birini hatırlamıyor ismini bilmiyor aklında kalan sadece adsense ..

Gerci oda artık kanallar gitti para vermezler dusuncesiyle birakmisdi 2 ay sonra hesabina Google irland Ltd den 390 tl gelince girip kontrol etti :) millete bal+kaymak gibi youtube kıyak geçiyor .. bazende emek verenleri bir cirpida harcıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri