Kanallar Pc den açılmaktadır. Kesinlikle Android değildir.
Tamamen manuel açılır.
Fiyatlar Mecburiyetten 1.5 TL ye çıkmıştır
+15 Onaylı Kanal Fiyatı : 1.5 TL !
Güncel Stok : 04.12.2015
Onaylı Stok : 0
-- Kesinlikle ama kesinlikle bot kullanmadan tamamen manuel açılmaktadır.
-- Kanallar sadece benim tarafımdan açılmaktadır .
-- Kanallar telefon onayına takılmadan açılmaktadır .
-- Mailler isimsoyisim@ gmail.com şeklindedir.
-- Her mail sonunda ip değiştirilir, çerezler silinir.
-- +15 onay 3cx sistemi üzerinden yapılır.
-- Kanallar giriş yapılmadığı taktirde sınırsız garantilidir .
Ödeme : Paypal - Garanti Bankası
İletişim :
aylık 100 üzeri mail alıyorum kendisinden yine alınmıştır herkese tavsiye ederim güvenilir bir kardeşimiz.
kardeşimle uzun zamandır çalışırız çoksağlam kanallar yapar
Arkadaştan 26 adet kanal alındı,çok ilgili ve alakalı bir arkadaş sağolsun kendisine teşekkür ediyorum kazancı bol olsun![]()
19 adet alındı. teşekkürler.
Arkadastan 20 ser 20 ser kanal aliyorum uzun zamandir toplamda 150 kanali gecmistir aldiklarim hic bir sorun yasamadim guvenebilirsiz.herturlu konuda yardimcida oluyor gece gunduz destek veriyor kendisinede buradan birkez daha tesekkur ederim suan forumdaki en iyi saticilardan biri bence
20 adet daha aldım, yaklaşık 3 aydır kendisiyle alışverişimiz mevcuttur. kanallarından son derece memnunum.
10 adet kanal alındı.Arkadaş hızlıca teslim etti.Sağolsun![]()
Evet arkadaşlar iki defa kanal aldım arkadaştan gerçekten çok duyarlı ve kaliteli,ilgili bir kardeşimiz.Aldığım kanallar aylar geçmesine rağmen maşallah hala ayakta ve sağlam,kendisine çok teşekkür ediyorum gerçekten sağlam birisi.
10 tane alınmıştır denemelik sorunsuz tslimat teşekürler
Arkadaştan 30 adet kanal daha aldım çok temiz ve güvenli,bağımlılık yaptı gerçekten ne zaman kanal lazım olsa arıyorum sağolsun gecesini-gündüzüne katıyor yetiştiriyor,kendisinden şu ana kadar 4-5 defa kanal aldım hepsi ayakta ve sağlam,kendisine bu vesile ile teşekkür ediyorum,hayırlı ve bol kazançlar
arkadaştan 15 tane daha alındı sorunsuz hızlı teslimat teşekürlerâââââââââââââââââââââââ��¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬
Arkadaştan kanal aldım, gayet ilgili ve hızlı bir arkadaş. Teşekkürler
20 tane kanal başarı ile alındı ve hizmetten çok memnun kaldım
aldığım tüm mailler hala sağlam tabii benim sayemde kapananlar hariçsağlam iş yaptığı için kendisine teşekkürler.
25 Adet onaylı mail alınmıştır
Son düzenleme: