★★Onaylı Kanallar 85 KR Onaylı Onaysız Kanal Satışı★★

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elinde stoku kalanlara yapılacak birşey yok bekleyip sorunun çözülmesini bekleyecekler yada çöp olucak.Kimse böyle bir şeyin olacağını öngöremez.Şuan satılan fiyata gelirsek biraz pahalı gibi gözüküyor zamanla rekabet ile düşecektir.

Evet hocam durum bu şekilde teşekkürler yardımcı olduğunuz için fiyat için ise zaten bazı arkadaşlar düzelicek diyor eğer sistem düzelmezse eğer zaten biz müşterilerimiz için indirim düşünüyoruz

Hocam bizim eski sistemimiz android'di ondan dolayı amerika yapamıyorduk bu amerika seçme olayı sadece bende değil forumdaki satıcaların bazılarıda abd seçmiyordu kimse bilemezdi bunun böyle olacığını suçu bize yüklemeyin direk lütfen

Hocam kimse bilemezdi tabi ki google'ın böyle birşey yapacağını. Fakat sizin konunuz da kanal bilgilerinin Amerika olacağı yönünde satışı yapılıyor. Burada sizin yaptığınız bir hata var fakat kabul etmek istemiyorsunuz.

Arkadaslar neden cop olsunki hem fiyat artislari bir az cabuk olmus partner calisanlar icin bi sorun olacagini zann etmiyorum zaten partnerler para kazanma KAPALI oldugu halde bile kabul ediyorlar o yuzden panike gerek yok simdilik

Sadece partner çalışmıyoruz hocam.

Hocam kimse bilemezdi tabi ki google'ın böyle birşey yapacağını. Fakat sizin konunuz da kanal bilgilerinin Amerika olacağı yönünde satışı yapılıyor. Burada sizin yaptığınız bir hata var fakat kabul etmek istemiyorsunuz.

Sadece partner çalışmıyoruz hocam.

Hocam benim bir hatam yok konumda, konumu abd seçiyoruz gibi birşey yazmadım ben ''usa onaylı kanal'' ise dediğiniz usa onaylı kanal usa no ile doğrulanmış kanal oluyor +15 doğrulamalarını usa no ile yapıyoruz ama o farketmiyor para kazanma için

Son düzenleme:
[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] hocam mayıs ayında 50 adet kanal almıstım sızden sımdı bu kanalların para kazanması acılmıyor daha yarısından coguna gırıp kullanmadım bos duruyorlar her halde sızde para kazanma sorununu yenı kanallarla asmıssınız acaba onlarla degıstırmemız mumkunmu ?

[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] hocam mayıs ayında 50 adet kanal almıstım sızden sımdı bu kanalların para kazanması acılmıyor daha yarısından coguna gırıp kullanmadım bos duruyorlar her halde sızde para kazanma sorununu yenı kanallarla asmıssınız acaba onlarla degıstırmemız mumkunmu ?

Böyle bir cozum varsa 100 kanal civari da bende var ...

Simdi benim anlamadigim, sadece kanallari acarken ulkeyi Amerika seciyorsunuz diye mi 1 tl zam geldi? Yoksa benim bilmedgim baska seyler de mi var?

Simdi benim anlamadigim, sadece kanallari acarken ulkeyi Amerika seciyorsunuz diye mi 1 tl zam geldi? Yoksa benim bilmedgim baska seyler de mi var?

androidden açılıyordu çalışma sistemi değişti androidde ülke değişmiyordu bu nedenle açma zorlaştı sistemleri değişti fiyat arttı benim bildiğim bu..

androidden açılıyordu çalışma sistemi değişti androidde ülke değişmiyordu bu nedenle açma zorlaştı sistemleri değişti fiyat arttı benim bildiğim bu..

Android'ten veya bilgisayardan orasi beni ilgilendirmez acikcasi. Bilgisayardan acinca ulkeyi Amerika yapinca para kazanmasi aciliyor kanalin.. Android'ten daha kolay aciliyorduysa neden bilgisayarda acanlara gore daha ucuza satmadilar da simdi is bilgisayara dondu diye %100 zam yapiyorlar? Belki baska birsey vardir da ben yaniliyorumdur diye umit ediyorum yoksa kimse kusura bakmasin ama bu adam kaziklamaktan baska birsey degil..

Android'ten veya bilgisayardan orasi beni ilgilendirmez acikcasi. Bilgisayardan acinca ulkeyi Amerika yapinca para kazanmasi aciliyor kanalin.. Android'ten daha kolay aciliyorduysa neden bilgisayarda acanlara gore daha ucuza satmadilar da simdi is bilgisayara dondu diye %100 zam yapiyorlar? Belki baska birsey vardir da ben yaniliyorumdur diye umit ediyorum yoksa kimse kusura bakmasin ama bu adam kaziklamaktan baska birsey degil..

Manuel açıldığını zannetmiyorum ip olayıda sıkıntı olabilir çünkü ben androidde de aynı sürede açıyorum bilgisayarda.Ama bu zam olayı yanlış baltalama olmasın ama bazı tepkiler olması lazım.
Hayırlı satışlar.

Malasef hocam değişim yapmıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 09:35 ---------- Önceki Mesaj 09:35 ----------

Böyle bir cozum varsa 100 kanal civari da bende var ...

Malasef hocam değişim yapmıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 09:37 ---------- Önceki Mesaj 09:35 ----------

Yok hocam onla alakası yok biz android yöntemleri kullanıyorduk hepsi gitti bizde desktop a ggeçince açmak çok zor oldu bizim için 1 kişi 8 saattte 40 tane annca çıkartıyor bu yüzden fiyat artışına gittik şuan sipariş alımı kapalı açıldıgındada 2 TL olmayacak merak etmeyin

---------- Spam Engelliyici 09:37 ---------- Önceki Mesaj 09:37 ----------

200 250 civarı da bende var. tabi şifresi hatalıları ve daha yüzüne bakmadan kapananları saymazsak..:confused:

Hocam malasef değişim yapamıyorum :(

---------- Spam Engelliyici 09:38 ---------- Önceki Mesaj 09:37 ----------

Evet hocam ama yeni yönteme geçicez halledicez inşallah bu sorunları zaten şuanda sipariş alımı kapalı

---------- Spam Engelliyici 09:40 ---------- Önceki Mesaj 09:38 ----------

Hocam şimdi android yöntemini ben 1.5 senedir kullanıyorum ve bu yöntem kapanmaz diye bir araştırma vs de yapmadım yani pcyegeçsek nasıl olur diye o yüzden bir anda pc ye geçemedik sadece ondan kaynaklı o yüzden sipariş alımını kapattık yeni yöntem oturduğu zaman normal bire fiyatttan başlatıcam

---------- Spam Engelliyici 09:41 ---------- Önceki Mesaj 09:40 ----------

Manuel açıldığını zannetmiyorum ip olayıda sıkıntı olabilir çünkü ben androidde de aynı sürede açıyorum bilgisayarda.Ama bu zam olayı yanlış baltalama olmasın ama bazı tepkiler olması lazım.
Hayırlı satışlar.

Zam iptal beyler zaten sipariş alımını dün kapattığımı duyurdum tatildeyiz gelincede bu durumu düzelticez sıkıntı yok hayırlı günler

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-youtube-hesap-alim-satim/76130-pars-yazilim-mail-hk.html BU KONUDADA ANLATTIM HERŞEYİ BEYLER İNCELERSENİZ SEVİNİRİM

Stok mevcut sipariş alımı açık herkeze hayırlı kazançlar

Fiyatlar Güncellenmiştir !!

ilk mesajinizdaki fiyatlar mu gecerlidir suan? ayrica elinizdeki stok sayisini ogrenebilir miyim?

toplam 800 sipariş geldi bu akşam tümünü teslim ediyoruz inşallah herkeze hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri