doğrudur ben ilk iki kanala token alırken harf doğrulama istedi, diğerlerini dokunmadım kanalların ilk iki kanalın para kazanmaları aktif değil hangi numarayla +15 onaylandıkları yok. ikisininde yeri ilk ülke olan afganıstan gözüküyor. eğer bunlarda botla açılmamışsa bişey diyemiceğim ekibinizde biri o halde yanlış bişeyler yapmış iade bilgisini pmden gönderdim

Hocam bak saygısızlık gibi olacak ama sen bu işten anlamıyorsun yanlış yorum yapıyorsun
1.PARA KAZANMA AÇMIYORUZ ZAMAN ALIYOR KONUDA YAZMAZ ZATEN
2.TEL NO KAYDETMİYORUZ BUDA VAR KONUDA 200 e yakın satıcım bilir
3.ÜLKELER SEÇİLMEZ ONAYSIZ MAİLLER AÇILIRKEN ANDROİD (KENDİ YÖNTEMLERİMİZ VAR) İLE AÇILIR BAŞKA BİR BİLGİSAYARDAN BAŞKA BİR İP İLE ONAY YAPILIR
4.EKİBİMDEKİ BİRİ ASLA YANLIŞ BİŞEY YAPAMAZ ÇÜNKÜ 7/24 BAŞLARINDA DİKİLİYORUZ KONTROLLERİNİ YAPIYORUZ AÇILAN KANALLARIN
5.BENİM KANALLARIM KAPANMAZ BU SÖZÜMÜN HER TÜRLÜ ARKASINDAYIM
Ve sonuca gelirsek sizin kanal işlerinden anladıgınızı asla düşünmüyorum hatta o aldıgınız kanallarada hiç bişey olmayacak onlar sizde dursun 2-3 hafta sonra girin kullanın hediyem olsun o 2 kanal da kapanmayacak AMA BEN YİNEDE SİZE PARA İADENİZİ YAPICAM ŞİMDİ GÜNLÜK ALDIGIMIZ PARA SİPARİŞ BELLİ 20 TL için muhabbet etmeye deymez.
NOT:Bot ile açılan kanallar 2 gün sonra kapanır ben 4 aydır bu işteyim 10 binlerce kanal sattım eğer botla açsaydım 2 gün sonra bu forumda ban yerdim.
Son olarak yaptıgınız şeye bu kadar sinirlenmemin tek sebebide siz burda BOT var dediniz ya yaklaşık 12 KİŞİNİN EMEĞİNİ SİLDİNİZ DİREK O 12 KİŞİ SAATLERCE UĞRAŞIP 20 KANAL YAPIYOR SEN GELİP BURDA BUNLAR BOT diyosun yaptıgın büyük saygısızlık hadi sağlıcakla ödemenide gün içinde yaparım...