Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Saticilara yazdim geri dönmediler, para kazanmak istemiyorlar sanirim.Elinde olan ya zsn
Hocam 15 dakikasi kapali dimi yanlis.gormedm herhalde 100 tanesi 5 dolarFiverr / Search results for '100 gmail'
http://www.fiverr.com/search/gigs?utf8=✓&search_in=everywhere&query=gmail&x=0&y=0&page=1&layout=auto
Hocam bak istersen buraya ben aldım ama pek kullanmadım şu aralar , 10 tane falan kullandım sorun yoktu ..
Sıkıntili mi diyorsunuz hocamfiverrden aldıklarım kanal açar açmaz kapandı bende
Hocam 15 dakikasi kapali dimi yanlis.gormedm herhalde 100 tanesi 5 dolar
Fiverr / Search results for '100 gmail'
Fiverr / Search results for 'gmail'
Hocam bak istersen buraya ben aldım ama pek kullanmadım şu aralar , 10 tane falan kullandım sorun yoktu ..
Hocam mesaj gondereniyorm size, surekli satiyormusunuz yoksa sizde aldnz da elinizdemi patladi, kanallarin 15.dakikasi acikmi, fiyat nedir15 tane var onaylı hocam 1 hafta garantili
Eyvallah hocam fiver baya sıkıntili anlasilanbende 3 tane ayrı ayrı adamdan aldım 3ü de 4 gün sonra toplu gitti hocam bütün mailleri almayın derim
Hocam mesaj gondereniyorm size, surekli satiyormusunuz yoksa sizde aldnz da elinizdemi patladi, kanallarin 15.dakikasi acikmi, fiyat nedir
Kapanma olduysa uzak durmaliyim, daha once farkli kisilerden aldim.kapanma yasamadim,bu tarz birseyle karsilasmak istememSefaaa61 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için Sefaaa61 isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir
bizde sana atamıyoruz fiyat 1 tl kapanma sorunum oldugundan bırakmıştım fakat 3 agustosta açtıgım kanallar halen ayakta bugün açtım kanalları dilersen süreklide calısırız.
Kapanma olduysa uzak durmaliyim, daha once farkli kisilerden aldim.kapanma yasamadim,bu tarz birseyle karsilasmak istemem
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.