Olay ★Onaylı-Onaysız Kanal Satışı★
âË⦠Bir kac program ile çerezler temizlenir.
âË⦠Mailler hiç bir uyarı vermeden açılır.
âË⦠Sanal Pc yada Android Değil, Gerçek pc üzerinden elle girilerek sorunsuz açılır.
âË⦠Kurtarma maili girilmemiştir.
âË⦠Gerçek ing. isimler ve soy isimler kullanılmış olup şifreler kombinasyonlu hiç biri sallama yada sıralı değildir.
âË⦠Mail isimleriyle kanal isimleri aynı olarak açılmıştır.
âË⦠Onaylamalarda USA numaralarıyla onaylanmaktadır.
âË⦠âË⦠âË⦠Siparişlerde istedğiniz ad soyadları şifreleri vs. maillerin nasıl acılmasını istediğinizi söylerseniz ona göre açılış yaparız âË⦠âË⦠âËâ¦
Ödeme Kanalları

Not: Referans Dağıtımı Şu Anlık Bitmiştir, 20'den fazla arkadaşa referans verilmiştir, bazı günler yine referans dagıtımları olacaktır.
Onaylı Onaysız Gmail Satış.
âË⦠Bir kac program ile çerezler temizlenir.
âË⦠Mailler hiç bir uyarı vermeden açılır.
âË⦠Sanal Pc yada Android Değil, Gerçek pc üzerinden elle girilerek sorunsuz açılır.
âË⦠Kurtarma maili girilmemiştir.
âË⦠Gerçek ing. isimler ve soy isimler kullanılmış olup şifreler kombinasyonlu hiç biri sallama yada sıralı değildir.
âË⦠Mail isimleriyle kanal isimleri aynı olarak açılmıştır.
âË⦠Onaylamalarda USA numaralarıyla onaylanmaktadır.
âË⦠âË⦠âË⦠Siparişlerde istedğiniz ad soyadları şifreleri vs. maillerin nasıl acılmasını istediğinizi söylerseniz ona göre açılış yaparız âË⦠âË⦠âËâ¦
Şimdilik fiyatlarımız
Onaylı : 1.5Tl
Onaysız: 75 Kr
Onaylı : 1.5Tl
Onaysız: 75 Kr
Onaylı Stok:Sipariş
Onaysız Stok :Sipariş
Onaysız Stok :Sipariş
Nedenmi Pahalıyız ? 2000 üzerinde satış yaptık Kapanan 1 Tane Kanal Gösterin, fiyatları düşüreceğim
Ödeme Kanalları

Ref almıştım gayet başarılı buldum, elimde ki stok bitince sipariş geçecem muhtemelen
Ref alındı ve tek seferde 100 küsür video yüklendi. Kanal sağlam ve sıkıntı yok.
Rabbim bol kazançlar versin.
1 adet ref alındı spam ile çoşmalar yapıyorum hesapta bana mısın demedi mail satıcıları arasında yerini alan bir arkadaş çalışabilirsiniz
ref alindi gayet guzel tesekkurler
50 onaylı alındı teşekkürler.
Arkadaştan aldığım ref kanala bir kaç video yukledim her şey normal gözüküyor herhangi bir sorun cıkarsa yine burdan bilgilendirme yaparım
Not: Referans Dağıtımı Şu Anlık Bitmiştir, 20'den fazla arkadaşa referans verilmiştir, bazı günler yine referans dagıtımları olacaktır.
Son düzenleme: