Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her zaman beklerim kardeşim, Allâh razı olsun.400 Adet Onaysız Mail Alındı Gayet Güzel Aşırı Derecede Memnun Kaldım Herkese Tavsiye Ederim Mail Açış Yöntemleri Tamamen Kendilerine Özgün Olan Araçlarla Yapıyorlar İşinde Hakkını Veriyor Sürekli Müşterisiyim Artık . Hayırlı Satışlar Kardeşim![]()
Sağol başgan beklerim her zamanSürekli alışveriş yaparım süleyman iyidir sağlamdır.
Sar oradan 25 tane onaysız bana
Sen iste sana özel stok yapalım hocamBanada stok kalacak şekilde arkadaştan bol bol alım yapın valla 1 tane spamdan kapanan olmadıbakmayın bende kaliteli çalışıyorum
![]()
Allah razı olsun hocam, her zaman beklerim..120 kanal alınmıştır son günlerde böyle ilgili arkadaşa rastlamadım açıkcası.
İyi satışlar![]()
Sağolun hocam, yine beklerim..sorunsuz 10 adet hesap alındı.
teşekkürler.
Skype ekledim hocam bakar mısınız.
Teşekkürler güzel düşünceleriniz için hocam, kesenize bereket yine beklerim50 Adet onaysız mail alındı. Mailler güzel. Güvenilir bir arkadaşımız.
Tabii hocam ilgileniyorum hemen.[MENTION=11781]Süleyman[/MENTION] skype ekledm stok varsa alıcam
Maalesef onaylı stok.0 hocam dilerseniz sipariş alabilirim..Onaylı varsa 30 adet alabilirim.
Teşekkürler hocam, kesenize bereket yine beklerim..50 adet onaysız alınmıstır
Maalesef onaylı stok.0 hocam dilerseniz sipariş alabilirim..
Hemen bakıyorum hocam[MENTION=11781]Süleyman[/MENTION] skype'a bakabilir misiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.