Onaylı Youtube Hesapları ~ Mixnewss

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] hocam arkadaşa hakaretten ceza verdim ve kendiside bir daha uyarılmayacağını çok iyi kavramıştır sanırım. ve emin olun değil platin üye isterse double platin üye olsun yine farketmez. Editlediğim mesaja bakarsanız ceza verildiğini göreceksiniz o mesajı editlememde başka bir amaç olamaz.. Kimseyi savunacak kollayacak vs değilim

Arkadaşım bu nasıl bir taşra ağzıdır. Bak en son ters konuşup canınızı sıkarım. Kemik atmak ne demek arkadaşım. Haddinizi bilin adam gibi konuşun. Sen kimsin nerden çıktın onu da bilmiyorum. 30 yaşında birisiyim ben sizin bu kalitesiz cümlelerinizi dinlemek zorunda değilim.

Bende sizin gibi müşteriyim ama nazik müşteriyim 20 tl için ağzımı açmayak bir müşteriyim kardeşim. Ben nazikçe söyledim skypetan yetkili kişiye bana iadesini yaptı. Sende baştan güzelce konuşabilirdin. Benim 10 tane kanalım kapandı bunun iadesi veya telafisi olacak mı diye sakince yazabilirdin güzel abim.

Hocam öncelikle burada savunacak hiç birşeyiniz yok. Ortalıkta hiç birşey yokken sorun çıkartıyorsunuz. Size burda kemik atan olmamış. Siz ilk yorumda hiç anlamadan dinlemeden sövmüşsünüz bildiğin. Kim kanallarının kapanmaması için garanti veriyor Allah Aşkına. Ben dün mixnewss'ten 20 kanal aldım benimde kanallarım kapandı. Skype'den yazdım (düzgün bir şekilde). Gerekli iadeyi kendisi yaptı. Yani daha dün aldım sizin 10 gün olmuş. Peki Melihin verdiği süre kaç? 1 HAFTA. 10 TL için koca konuyu baltaladınız.
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] bana şu kırmızı ile yazılan cümelede kişiliğime yüklenen sıfatı söyler misiniz?

Arkadaşlar TArtışmaya gerek yok ben mesajımı melihe attım tamam buyrun satış piyasası sizindir kimse kimseyle kavga etmesin boş yere Melih geldiğinde Konuyu devralıcakdır sanıyorum.Melih'e Gereken mesajı attım 1-2 güne kadar gelip konuya sahip çıkıcaktır.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] bana şu kırmızı ile yazılan cümelede kişiliğime yüklenen sıfatı söyler misiniz?

Benim o sözü söylememdeki amaç sen daha dinlemeden etmeden iade yapılacak mı yapılmayacak mı veya telafi söz konusumu hiç birşey söylemeden saldırmışsın.

Adam ister 1 tl ister 1000 tl için konuya yazar . 10 tl için 5 tl için diye bir şey yok . Adam malının peşinde belli . Bu bakış açısından kurtulun 1kere . Ardından düzgünce konu sahibi açıklama yapar iade yapacaksa yapar telefi yapacaksa yapar ve konu biter . Neyini uzattınız anlamadım

Benimde ilk aldığım 5 kanal sonrasında aldığım 20 kanalım 15 tanesi kapandı. Bu kanalları 1 hafta içerisinde almıştım. Hatta 7. Günü bugün oluyor. Para iadesini değil yeni kanal olarak iadesini talep ediyorum. Ve mümkünse kanal isimleri aynı harf ile başlamasın . [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION]

Benim o sözü söylememdeki amaç sen daha dinlemeden etmeden iade yapılacak mı yapılmayacak mı veya telafi söz konusumu hiç birşey söylemeden saldırmışsın.

[MENTION=13240]Hidra[/MENTION] muhattabım sen değilsin. Burada iade istediğimle ilgili tek bir cümle yok.
Ben ticaret yapılan bir konuda müşteriye takınılan tavır için konuştum.
Bu seni ilgilendirmez. Sen müşteriysen bir şikayetin yoksa orada kal boş yere konuşma. Birde kemik kime atılır bide onu anlat bakalım düzgün bir şekilde!!!

Adam ister 1 tl ister 1000 tl için konuya yazar . 10 tl için 5 tl için diye bir şey yok . Adam malının peşinde belli . Bu bakış açısından kurtulun 1kere . Ardından düzgünce konu sahibi açıklama yapar iade yapacaksa yapar telefi yapacaksa yapar ve konu biter . Neyini uzattınız anlamadım

Hocam kendiside diyor ben 10 tane kanal için yazmaya değmez diyor. Ama 1 haftayı geçmiş 10 gün olmuş. Artık iade olmaz ki.

[MENTION=13240]Hidra[/MENTION] muhattabım sen değilsin. Burada iade istediğimle ilgili tek bir cümle yok.
Ben ticaret yapılan bir konuda müşteriye takınılan tavır için konuştum.
Bu seni ilgilendirmez. Sen müşteriysen bir şikayetin yoksa orada kal boş yere konuşma. Birde kemik kime atılır bide onu anlat bakalım düzgün bir şekilde!!!

İade istemiyorsan. Sana kötü bir söz mü söyledi buradaki yetkililer. İlk sen yazmışsın konuya.

Arkadaslar benı tanıyan tanır. Kanal teslimini Geciktirdiğimde veya kapanma durumu oldugunda ıkı katını gondermısımdır cogu zaman ancak şuan toplu kıyım olayı üzerime yıkılmaya çalışılıyor arkadaslar sadece benden aldıgınız kanallar mı kapatıldı. Evet 1 hafta içinde iade koşulumuz var ancak bu toplu kıyımda gecerlı degıl. Son gun alım yapan kışılere ıadelerı yapılacaktır.Ama daha öncesine yapılmayacak. Ve Artık satış yapılmayacaktır bu gıbı durumların bızım uzerımıze yıkılmasından bıktım.

Arkadaslar benı tanıyan tanır. Kanal teslimini Geciktirdiğimde veya kapanma durumu oldugunda ıkı katını gondermısımdır cogu zaman ancak şuan toplu kıyım olayı üzerime yıkılmaya çalışılıyor arkadaslar sadece benden aldıgınız kanallar mı kapatıldı. Evet 1 hafta içinde iade koşulumuz var ancak bu toplu kıyımda gecerlı degıl. Son gun alım yapan kışılere ıadelerı yapılacaktır. Ve Artık satış yapılmayacaktır bu gıbı durumların bızım uzerımıze yıkılmasından bıktım.

Dün benim skype adresime ekli olan ve benden kalan alan müşterim kaldıysa iadesi verilmeyen bende veriyorum paralarını geri bende artık satış yapmıyorum Teşekkürler @darall konuyu açtıgın için

Arkadaslar benı tanıyan tanır. Kanal teslimini Geciktirdiğimde veya kapanma durumu oldugunda ıkı katını gondermısımdır cogu zaman ancak şuan toplu kıyım olayı üzerime yıkılmaya çalışılıyor arkadaslar sadece benden aldıgınız kanallar mı kapatıldı. Evet 1 hafta içinde iade koşulumuz var ancak bu toplu kıyımda gecerlı degıl. Son gun alım yapan kışılere ıadelerı yapılacaktır.Ama daha öncesine yapılmayacak. Ve Artık satış yapılmayacaktır bu gıbı durumların bızım uzerımıze yıkılmasından bıktım.
öncelikle şimdiden geçmiş olsun.işini gör gel tekrar oturup konuşalım bu konuyu .ilk mesajın editlendiğinden göremiyorum ama bir hafta içinde bizden kaynaklılara iade yazdıysan ve sonrasında kıyım oldu işte,kıyımlardan oluşan durumlar iadeyi kapsamaz gibi sonradan bir açıklama yapıyorsan o da olmaz.maç oynanırken kurallar değişmez.

konuyla ilgili maillerde sıkıntı yaşayanların;yükleme yapmadan kanalları kapananları geldikten sonra bir tespit et ,mağduriyeti gider.(son bir hafta içinde)tekrardan geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri