Onaysız Açtıgım Gmailler Kapanıyor.

Ben de açmayı denedim az kaldı sonuca ulaşıyorum bütün yöntemlerimi denedim nereden yakaladığını buluyorum ama çok az kaldı bugün bir şeyler öğrendim bulduğum zaman bir kaç kişiyle paylaşacağım yoksa 1 haftaya kalmıyor fixleniyor.:)

açtığım 10 mailden sadece 1 i ayakta kalmış diğerleri tel onayı istedi girişte hepside aynı yöntemle açıldı

Gecen senede iki uc hafta gmail actirmamisti. suan belli saatler de aciliyor. California nin problemi oldugu belli. duzelir aralikta.

Gecen senede iki uc hafta gmail actirmamisti. suan belli saatler de aciliyor. California nin problemi oldugu belli. duzelir aralikta.

Açılsa ne olacak.. O kadar uğraş onaysız açmak için daha sonra giriş yaptığında tel ile onay istesin ee ne anladım ben bu işten o zaman onaylı açmak daha mantıklı olacak şu durumda :)

açtıgınız gmaile girerken tel onayı istiyorsa geri çıkın bidaha girin bu sefer sıklıkla hangi şehirden giriyorsunuz diye soruyor onu cevaplayın tele gerek yok..

açtıgınız gmaile girerken tel onayı istiyorsa geri çıkın bidaha girin bu sefer sıklıkla hangi şehirden giriyorsunuz diye soruyor onu cevaplayın tele gerek yok..

Sıkıntı telefon veya şehir değil ki. Onaysız açılan mail nereden yakalanıyor da bu hataya düşüyor.

Millet ne kadar çıkarcı olmuş ben buldum ama söylemiyorum ne demektir. Madem buldun git kendine sakla burda niye hava atıyorsun. Kibirden farklı birşey değil adamlar buraya buldum ama söylemem diyor. Söylemeyeceksende gelip buraya hava atma. Serkanyt ilk videolarını çekerken kimden karşılık bekledi. Çoğu kişi onun sayesinde tanıştı youtube ile bu forum da herkesin amacı daha fazla kazanmak kimse hep beraber kazabalım demiyor. ek:
Hem insanlara karşı avurdunu şişirme (kibirlenme) ve yeryüzünde çalımla yürüme. Çünkü Allah övünen ve kuruntu edenlerin hiçbirini sevmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri