Onaysız Gmail Satışı -Navi1337

• Kullanıcı Navi1337
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam skypedende yazdım ozelden pm de attım paranızı cumartesi gunu eft olarak emir verdik hesaptan para hesabınıza gecmis olması lazım kanalları hala gondermediniz sizi bekliyorum .

Yani bunu buraya yazmak yerine bekleseniz nasil olur hocam? Konuya abone oldugum icin mobile bildirim geldi su anda mobilden gordum girdim adanada bizim semtimizde elektirikler kesik %7 sarjim var yagmur yuzunden kablolar zarar gormus sarjim bitmeden paranizi gonderecegim mobil uzerinden iyi gunler

Telefondan gönderildi.

Yani bunu buraya yazmak yerine bekleseniz nasil olur hocam? Konuya abone oldugum icin mobile bildirim geldi su anda mobilden gordum girdim adanada bizim semtimizde elektirikler kesik %7 sarjim var yagmur yuzunden kablolar zarar gormus sarjim bitmeden paranizi gonderecegim mobil uzerinden iyi gunler

Telefondan gönderildi.
buraya yazmak yerine derken baska secenek bırakmadınızki en son dun oylen cevap verdiniz. baska bi cevap alamadım sizden foruma baktıgımda en son 10 civarı mesaj yazmıssınız farklı konulara ama bana geri donus yapmadınız.

Son düzenleme:
buraya yazmak yerine derken baska secenek bırakmadınızki en son dun oylen cevap verdiniz. baska bi cevap alamadım sizden foruma baktıgımda en son 13-14 civarı mesaj yazmıssınız farklı konulara ama bana geri donus yapmadınız.

Mobilim tapatalk kullaniyorum ozel mesaj geldiginde bildirim gelmedi mobilde skype yok bugun uyandigimdan beri elektirik yoktu bende giremedim daha yenide belirttigim gibi %7 sarjim var su an %6 oldu yoksa spora gidisim haric gunun buyuk bolumu pc basindayim yagmurdan dolayi kablolarla bakim yapiyorlar lutfen banka bilgilerinizi [email protected] ya mail atiniz buradan kopyalayamiyorum tapatalktan dolayi ucretinizi gondereyim

Telefondan gönderildi.

Mobilim tapatalk kullaniyorum ozel mesaj geldiginde bildirim gelmedi mobilde skype yok bugun uyandigimdan beri elektirik yoktu bende giremedim daha yenide belirttigim gibi %7 sarjim var su an %6 oldu yoksa spora gidisim haric gunun buyuk bolumu pc basindayim yagmurdan dolayi kablolarla bakim yapiyorlar lutfen banka bilgilerinizi [email protected] ya mail atiniz buradan kopyalayamiyorum tapatalktan dolayi ucretinizi gondereyim

Telefondan gönderildi.
[email protected] adresinden hesap bilgilerimi gonderdim

hocam elinizde gmail varsa 100 adet satın almak istiyorum. PM attım

Yarin 1000 adet satisa cikaracagim saat 16.00 da teslim edebilirim siparis verenleri onceden verecegim

Telefondan gönderildi.

Adamın dibi hayırlı satışlar

Sagolasin baskan adamsin :)

Telefondan gönderildi.

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 20:40 ----------

Not : Elektirikler gelmisti yine yagmur yagdi ve kesildi bakımdaymis yarin sabah 6 da vereceklermis elektirigi bilgisayarin sarji 0 :) yarin stok 1000 adet olacaktir siparis veren arkadaslar var onlara teslimati yapip yeni siparisler alacagim yarin 16.00 ya kadar tamamlarim 1000 adeti. İyi aksamlar

Telefondan gönderildi.

stok güncellenmiştir elektirikte geldi satış devam ediyor son 600 adet

Arkadaşla çalışmak için saolsun ufak bir güzellik yaptı. Umarım bende memnun kalırım ve sabit bir mail alacağım kişi olur.

Son düzenleme:
Stok bitmiştir haziran 20 sine kadar satiş yapilmayacaktir

Telefondan gönderildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri