Onaysız kayıt sorunu

• Kullanıcı youtube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

youtube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar öncelikle doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış yere açtıysam affola.

Maile onaysız kayıt olmak için her yolu denedim. Google clean + ccleaner + mac adres değiştirme tarayıcı olarak chrome opera firefox. Herşeyi elle yazıyorum kopyala yapılştır yok. ama hep telefon doğrulamaya takılıyor. Bugün bi test yapayım dedim telefondan interneti paylaştım bilgisayardan o internete girdim çat diye açtım onaysız maili.

işletim sistemi olarak Windows 8 kullanıyorum. Bilgisayardan da az çok anlarım hani ip adresi falan kesinlikle değişiyor ilk 2 hanesi hariç 75.xxx.xx.xx buralar değişiyor. Ama sorunu bir türlü halledemedim.

Vmware yani sanal pc ye windows 7 kurup ordan açsam açaba açılırmı ?
Ve ya Modemin mac adresindenmidir sorun yani bizim bilgisayarımızın ethernet kartının bir mac adresi var birde modemin mac adresi var Modem süperonline nin verdiği huawei marka modem.

Acma kapamadan kastınız, modem üzerinde bulunan küçük bir reset tuşu oluyor ondan mı? Ben bu yöntemle yapıyorum ip tamamı ile değişiyor. Böyle denemenizi söyleyecektim ama yapmışsınız sanırım

Acma kapamadan kastınız, modem üzerinde bulunan küçük bir reset tuşu oluyor ondan mı? Ben bu yöntemle yapıyorum ip tamamı ile değişiyor. Böyle denemenizi söyleyecektim ama yapmışsınız sanırım

reset tuşuna basmaya da gerek olduğunu sanmıyorum hocam. format atıyor o modeme kablosuz internetin şifresi falan sıfırlanır herseferinde. yine de sağolun yorumunuz için

Ayni sorun bendede var bi turlu mail acamiyorum ne yatiysam olmadi, sanal pc androit hepsini denedim jepsindede yakalandim bilen biri hayrina anlatirsa sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri