Onaysız Mail Açma Android [Videolu]

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
[MENTION=13317]mavera[/MENTION] Hocam sda1'i oluşturduktan sonra androidi yüklemek için sda1'i seçtiğimde şöyle bir hata veriyor nasıl aşabilirim? İşlemcim amd ondan kaynaklı olabilir mi acaba (araştırdım biraz hatayı amd işlemcisi olan bir arkadaş aynı hatayı almış yabancı bir forumda yazmış fakat çözümünü bulamadım)

b4za5m.jpg

Dediğiniz gibi işlemciden kaynaklanan bir sorun olabilir. virtualbox ile birde kurmayı deneyin onda işlemler biraz farklı ama onunda nette videolu anlatımı mevcut.

bu yöntemle aldığım tüm kanallar kapandı, acaba benden başka kapanma yaşayan var mı

Dediğiniz gibi işlemciden kaynaklanan bir sorun olabilir. virtualbox ile birde kurmayı deneyin onda işlemler biraz farklı ama onunda nette videolu anlatımı mevcut.

Şuanda kurulumu becerebildik, amd işlemcisi olup da kuramayanlar virtualbox ile deneyebilir. Herkese hayırlı kazançlar.

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] Hocam sda1'i oluşturduktan sonra androidi yüklemek için sda1'i seçtiğimde şöyle bir hata veriyor nasıl aşabilirim? İşlemcim amd ondan kaynaklı olabilir mi acaba (araştırdım biraz hatayı amd işlemcisi olan bir arkadaş aynı hatayı almış yabancı bir forumda yazmış fakat çözümünü bulamadım)

b4za5m.jpg

Kardes ayni hatayi bende aliyorum yok cozumunu bilen arkadaslar

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

programı dediğiniz gibi kurdum,sınırsız gmail açılıyor hemde tel istemiyor-bu kadar rahat hesap açmak nedense rahatsız etti beni :D

Çalışıyorsa süper, deneyelim

2 gün bekledikten sonramı video atalım?!

bu hesapların sağlamlığı ne ölçüde peki ?!

2 gün video atmadan bekleyin kanal kapanacak görürsünüz bu yöntemi demek istemiş. Gerçektende bende bir ara bu yöntemle kanal açmıştım hepsi kapanmıştı bir daha bulaşmadım. :)

Bu sistemi bir ara denediğimde 3. kanaldan sonrası toplu kapanmıştı :D Bu yöntemle açılan mailler 2 gün dayanırsa iyidir.(Bu benim fikrim bu sistem bende böyle oldu sizi bilmem denemekten zarar gelmez.)

son 3 5 günde bu şekilde 30 kanal oluşturdum hepsi pert şuan gerçekten

5 gündür aralıksız kanal açıyorum? neden bende kapanma olmadı.

3 günde 10 tane onaylı onaysız kanallarım kapandı. hatta hiç video atmadığım kanallarım. bu sistemle açmıştım üstelik ip bile değiştirmiştim açarken

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri