Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konuyla alakalı değil ama eğlendiniz mi
http://www.ytpara.com/konu-disi/89251-tarabya-villada-3-gun-3-gece.html
canlı takip ettim alex iyidide [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] kızları beğenmedi garibim![]()
sorma kardeşim sorma son yayınımı izlemişsindir umarımköşe bucak kaççak yer aradım resmen
ulen zorro, kafayı buldun ağzından kaçırırsın diye partner sorayım dedim, verdiğin cevaba bak multicolorbiz bilmiyor muyuz onu
![]()
konuyla alakalı değil ama eğlendiniz mi
http://www.ytpara.com/konu-disi/89251-tarabya-villada-3-gun-3-gece.html
вαттυѕαу;1246067' Alıntı:Topluluktan kapanmaya çözüm bul , gel anlaşalım [emoji848]
Sent from my iPad using Tapatalk
Caner son açtığım 50 lik mailde sana gitti, ondan beri yenileri gelmiyor yoksa anlaşmıştık![]()
yazsana bana bir unuttum hocam o kadar çok kişiyle görüştüm ki, yaz mutlaka bekliyorum![]()
вαттυѕαу;1246103' Alıntı:Yazdım skpyden
Sent from my iPad using Tapatalk
Gelmedi ki sen ekli değilsin ben de galiba![]()
Hocam uygunsuz içerik ve arkasına gelen topluluk kuralları ile kanalın çöp olmasından haberiniz yok ise
Önce yeni açılan kanallar ile birkaç kanal yapıp bunu görüp ona göre gmail satın almanızı öneririm.
Kolay gelsin
Vallahi hocam ne diyeyim şimdialexin bunları düşünmediğinimi sanıyorsunslm dien adama künyesini okutur
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.