♠♠♠Onaysız Sağlam Gmail Satışı♠♠♠

• Kullanıcı goodhead64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

goodhead64

Yasaklanmış
Merhaba Değerli Forum Üyeleri;
Uzun Bi Süredir Mail Hesabı açıyorum. Size en iyi hizmeti verebileyim diye 30 dan fazla ref dağıttım. Kendime göre deneme/yanılmalarla hesapları tamamen güvenilir hale getirdim;
◘Her Hesap Açıldıktan Sonra İp Yenilenir
◘3 Adet Professional Program İle Çerez Temizliği
◘Gerçek Usa İsimler
◘Hesaplar Açılırken Tamamen El ile manuel olarak açılmıştır.
◘Kanal Güvenliği Açısından 20 30 hesapta bir bilgisayarlar Ana Temizliğe Sokulur

Sipariş Durumu: AKTİF
Stok Durumu: 0 Adet
Onaysız Mail Fiyatı: 50 Kuruştur (Yüksek Alımlarda Hediye Yapılmaktadır)
Ödeme Şekli: Paypal
İade Durumu video yüklenmeden kapanan kanalların 1 hafta içerisinde iadesi Yapılmaktadır.

Not:Kanallarınızı Aldıktan sonra 2. defa bilgi istemeyiniz. Pclerden bilgiler Silinmektedir. Şimdiden Hayırlı Olsun.

Son düzenleme:
hocam turkuaz renkler duzgun okunmuyor, degistirirseniz sizin icin daha iyi olur.
hayirli satislar

Size en iyi hizmeti verebileyim diye 30 dan fazla ref dağıttım
Hocam daha önceki konularıma bakarsanız gerekli refi Dağıttım ben. Teşekkür Ederim.

arkadasin hesaplari oldukca iyidir onaysiz onaya takilmadan aciyor mailleri oldukca uzun. vadeli dayaniyor tavsiye ederim :) hayirli satislar dostum hala mesaji kopyalayip atmadin :p

arkadasin hesaplari oldukca iyidir onaysiz onaya takilmadan aciyor mailleri oldukca uzun. vadeli dayaniyor tavsiye ederim :) hayirli satislar dostum hala mesaji kopyalayip atmadin :p

Bi yazar İnsan zaten yok konuştuğumuz bişey ama sana anlatıcaklarım var benim skypeye derhal ulaş :)

kendisinden satış konusu açmadan 3 4 gün önce 50 adet aldım. şuan hepsine yükleme yaptım. kanallarda herhangi bir problem yok. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

[MENTION=10751]goodhead64[/MENTION] onaysız gmail satıyorsun doğrumu, +15 onaysız kanal değil.

[MENTION=15169]kralts[/MENTION] Hocama 10 adet satılmıştır.
Stok durumu: 50 Adet Kalmıştır

10 adet mail hızlı ve sorunsuz bir şekilde alınmıştır. Teşekkürler

kardeşimizden 10 tane alınmıştır güvenilir bir arkadaşımız.
30 adet sipariş geçildi.
bol kazançlar.

kardeşimizden 10 tane alınmıştır güvenilir bir arkadaşımız.
30 adet sipariş geçildi.
bol kazançlar.

Hocamın isteği üzerine 10 taneyi 1 liradan onaylı kurtarma mailli verdik. 30 Tanede istedi yarına. Stok 10 tane kaldı. Teşekkürler ytforum

Bende aldım, hızlı teslim için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri