Önce Adsense Sonra Partner Sorun Yaratır mı ?

• Kullanıcı cgtyshn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

cgtyshn

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar..Bildiğiniz gibi partnerler kanal alımında 1000 izlenim istiyor..Kanala videoları attıktan sonra da hemen 1000 izlenime ulaşılmıyor..Bir kaç gün geçmesi gerekiyor..Benim sorum şu, kanala videoları attıktan sonra 1000 izlenime ulaşana kadar ne yapmalıyım ? Adsense'e bağlayıp 1000 izlenimden sonra partnere geçirsem, durmadan adsense e kanal bağlayıp çıkarmış olacağım bu adsense in banlanmasına sebep olur mu ? Ya da adsense deki kazançlarımdan çok fazla kesinti yapılmasına sebep olurmu ?

valla hocam bende öyle yapıyordum :D adsense bağlıyordum 1 gün sorna cıkartıp partnere atıyordum. adsense pazar günü banlandı sahte tık yüzünden demişler. sahte tık yapmıyordum :)

hocam bin izlenime muhtaçmısınız böyle bir riske gerek var mı ?

Merhaba arkadaşlar..Bildiğiniz gibi partnerler kanal alımında 1000 izlenim istiyor..Kanala videoları attıktan sonra da hemen 1000 izlenime ulaşılmıyor..Bir kaç gün geçmesi gerekiyor..Benim sorum şu, kanala videoları attıktan sonra 1000 izlenime ulaşana kadar ne yapmalıyım ? Adsense'e bağlayıp 1000 izlenimden sonra partnere geçirsem, durmadan adsense e kanal bağlayıp çıkarmış olacağım bu adsense in banlanmasına sebep olur mu ? Ya da adsense deki kazançlarımdan çok fazla kesinti yapılmasına sebep olurmu ?
Tek kanal üzerine yoğunlaşınca izlenim almak zor oluyor haliyle.Aslında 50 kanala 25-30 vine atıp bıraksanız hergün en azından 1tane kanal 1k izlenim alır.

hocam bin izlenime muhtaçmısınız böyle bir riske gerek var mı ?

Tek kanal üzerine yoğunlaşınca izlenim almak zor oluyor haliyle.Aslında 50 kanala 25-30 vine atıp bıraksanız hergün en azından 1tane kanal 1k izlenim alır.

Bir kaç kanal değil zaten hocam daha fazlası..Yani tüm kanallar için 1000 izlenim dersek hatrı sayılır bir kazanç ortaya çıkıyor..Kesin riskten söz ediyorsak bağlamamam gerekiyor da peki ne yapmalıyım ? Bekleteyim mi yoksa bu işi 2-3 liraya yapanlar var bu masrafa girip hemen 1000 izlenime ulaştırmak mı mantıklı olur ?

Bir kaç kanal değil zaten hocam daha fazlası..Yani tüm kanallar için 1000 izlenim dersek hatrı sayılır bir kazanç ortaya çıkıyor..Kesin riskten söz ediyorsak bağlamamam gerekiyor da peki ne yapmalıyım ? Bekleteyim mi yoksa bu işi 2-3 liraya yapanlar var bu masrafa girip hemen 1000 izlenime ulaştırmak mı mantıklı olur ?

bak şimdi bin izlenim ortalama 3 günde yada 4 günde gelir reklamların oturmasıda 2 gün alır bence gerek yok

adsenseye sokarsın sonra partnere sokarsın para kazanman kapanır partnerden atarlar adsenseye tekrar bağlanır bunuda unutma yada 2 telif gelir atılırsın tekrar adsenseye bağlanır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri