(Önemli) 10k incelemesi sonrası gelen red ve istekler!!!

Deneme 2: 3 aydır tek bir eşleşen dahi olmayan bir kanal üzerine tr adsense açıldı. Kanal 3 gün incelednidkten sonra onay aldı. Kanal günlük 10 lira civarlarında para bırakmaya başladı Kanal 4 gün sonra kapandı. Yani incelemeden geçen kanalda kapanıyor arkadaşlar...

Deneme 3: 2 telifi olan kanal kabul edildi. Kanal kabulunden sonra 2. gün kapandı.

Son düzenleme:
arkadaşlar yıllarca spam çalıştım denemediğim şey kalmadı... ve bütün spam kanallarım bir şekilde kapandı... spam kanal eninde sonun da kapanıyor ve üzülüyoruz..2 senedir özgündeim ve getirisi de türkçe olmasına rağmen bana göre iyi... yol yakından gelin özgüne dönün... spam dan kanal kapanınca psikoloji bozulmasını cok iyi bilenlerdenim... zararın neresinden dönsen kardır.. bunca zamanı özgüne harcayınca inanın bi süre sonra istediğini alıyorsun...

bır adet deneme yapıldı ıkı günde onaylandı kanalda ıkı adet telıf vs dunaya engellı vıdeo vardı onaylandıktan sonra kaldırdım sıze sonucu yazcam 1 hafta bekletıp

15 kanaldan 5 i onaylandı 5ide kapandı. Bu zamana kadar spam bitmez dedim. Bu sefer bitti gerçekten. Hem onaylıyor hem kapatıyor saçmalığın bu kadarı. Umutlar tamamen tükendi.

kapanan kanalların tr adsense mi bağlıydı?

Trde adsense her kanala özel gerçek adres gerçek isim adsense açtım adsenselerin hepsi onaylandı kanallar onaylanmadı onaylanan 5 kanalda 3 gün sonra kapandı. Ayrıca hiç bir şekilde etiket açıklama yazmam kanallarım 2009 ve her kanala portable kullanırım aşırı titiz olmama rağmen onaylanmıyor kanallar.

Deneme 4: Telifsiz sorunsuz 4 aylık kanal yabancı adsense açılarak onay aldı. Kanal 6 gün dayandı. Sonra kapandı. Kanal günlük kazancı birkaç sterlindi. Günlük 3k civarı hiti vardı.

Deneme 4: Telifsiz sorunsuz 4 aylık kanal yabancı adsense açılarak onay aldı. Kanal 6 gün dayandı. Sonra kapandı. Kanal günlük kazancı birkaç sterlindi. Günlük 3k civarı hiti vardı.

Ayakta kalmıyor kanallar sorunda orda. Bi kaç kanal kurtardık onaylanan diyoruz onlarıda kapatıyor

Ayakta kalmıyor kanallar sorunda orda. Bi kaç kanal kurtardık onaylanan diyoruz onlarıda kapatıyor

Durumu herkesin anlaması adına özetliyorum. Youtubede şu anda ağzınızla kuşta tutsanız kanallarınız kapanıyor modunda...
Denenmeyen yol kalmadı. Kısa videolu kanaldada uzun videolu kanaldada, hatta yarı özgün ve spam kanaldada kapanma var.
Bütün denemelerim gerçek numaralar kullanılarak direk kanal üzerine adsense açılarak yapıldı.

Sonuç: Spam para kazanlar için %90 bitti.

Durumu herkesin anlaması adına özetliyorum. Youtubede şu anda ağzınızla kuşta tutsanız kanallarınız kapanıyor modunda...
Denenmeyen yol kalmadı. Kısa videolu kanaldada uzun videolu kanaldada, hatta yarı özgün ve spam kanaldada kapanma var.
Bütün denemelerim gerçek numaralar kullanılarak direk kanal üzerine adsense açılarak yapıldı.

Sonuç: Spam para kazanlar için %90 bitti.
söylediklerine göre %90 değil %100 bitmiş

söylediklerine göre %90 değil %100 bitmiş

%100 demedim. Sebebi ise hala para kazananların olduğunu görüyor ve biliyorum. Nasıl yaptıklarını tabiki bilmiyorum. Ancak bu oranı şöyle özetlemek isterim. Çok nadir hastalıklar vardır bilme kaç milyonda bir o kişiye denk gelir. Buda ona benziyor.

youtube amca diyorki birazz sabredin güncellemelerim var belki sizide ufaktan görürüm ilerde bazı şeyler düzelecek olsada baya zor olacak işimiz artık ekmek aslanın midesinde anlıcanız

eski kanallarımdan kalan 10 k yı geçen 2 kanal ile başvurdum. ( spam)
2 kanalda daha cevap gelmeden kapandı.

Spam kanallar otomatik mi kapanıyor?Kalan kanalların kıymetini bilmek lazım.
Başvuruyu boş vaktimde deneyeyim bende.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri