ÖNEMLİ!!! Adsense hesabı Banlanan arkadaşların yardımına ihtiyaç var.

• Kullanıcı chatmece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yönetici mail değiştirmenin spama girmiş adsenseye hiçbir faydası yok. yukarıda verdiğim adresi tıklayıp oturum açtığınızda adsense hesabınız kapanacaktır zaten. Ama dediğim gibi adsenseye boş kanal bağlayın baktınız kanal ertesi gün kapanıyor o adseneyi bekletmenin bir anlamı yok. Şansınız varsa bu ayın kazançları önümüzdeki ayın 11-12 si gibi kesinleşir sizde hesap kesinleşir kesinleşmez sağlam olsun diye 1 gün sonra hesabı silersiniz ödemesi ertesi gün yada bir kaçgüne hesabınıza yatırmaları lazım ben spamlı adsenleri kapatarak ödeme eşeğini geçmediği halde (200 tl nin altında kesinleşen para) sorunsuz 2 kez ödeme aldım.

anladımm tamamdır hocam,normal şekilde ödemeler 21'inde işleme girip 22'si 23 gibi yatarken spama düşmüş adsenseyi kesinleştikten sonra verdiğiniz adresten sildiğimiz zaman 1 kaç gün içinde ödeniyor doğru anlamış mıyım ?

miktar farkediyor mu birde eşiğin altı dediniz ?

aynen. yaptık bir halt işte.
hem web sitelerinden, hemde admobdan gelir var. Bu google acaba ayırmaz mı bunları, hiç şansı yok mudur adsensemin?

dediğim gibi hocam hiç bişeyin garantisi yok malesef. Eskiden olsa 2014-2013 yıllarında böyle bir sorun yoktu. ama 2015 yılından bu yana adsense hesapları hep tehlikeli durumda. Umarım sorun yaşamazsınız hocam.

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:21 ----------

anladımm tamamdır hocam,normal şekilde ödemeler 21'inde işleme girip 22'si 23 gibi yatarken spama düşmüş adsenseyi kesinleştikten sonra verdiğiniz adresten sildiğimiz zaman 1 kaç gün içinde ödeniyor doğru anlamış mıyım ?

miktar farkediyor mu birde eşiğin altı dediniz ?

yok hocam ayın 22 sini bekletmiyorlar. Hesabı sildiğinizde size bir uğurlama mesajı söylerler. işte hesabınızı kapattığınız için çok üzüldük ödemeniz en kısa zamanda yapılacaktır diye.

bu ertesigünde yatabilir 10 gün içindede yatabilir dediğim gibi %90 ödemeyi alırsınız ama herzaman %10 luk bir yanılma payıda var.

dediğim gibi hocam hiç bişeyin garantisi yok malesef. Eskiden olsa 2014-2013 yıllarında böyle bir sorun yoktu. ama 2015 yılından bu yana adsense hesapları hep tehlikeli durumda. Umarım sorun yaşamazsınız hocam.

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:21 ----------

yok hocam ayın 22 sini bekletmiyorlar. Hesabı sildiğinizde size bir uğurlama mesajı söylerler. işte hesabınızı kapattığınız için çok üzüldük ödemeniz en kısa zamanda yapılacaktır diye.

bu ertesigünde yatabilir 10 gün içindede yatabilir dediğim gibi %90 ödemeyi alırsınız ama herzaman %10 luk bir yanılma payıda var.

anladım hocam dediğiniz gibi yapayım kesinleşmeden sonra kökten siliyim.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :)

geçmiş olsun hocam. Boş bir kanala adsense hesabınızı bağlayın eğer boş kanal kapanıyorsa hesabınız spama girmiş demektir ve eninde sonunda kapanıyor. Eğer hesabınızda kesinleşmiş para varsa adsense hesabını komple silerek kesinleşen parayı alabilirsiniz.

Bu arada youtube üzerinden mi adsense ye başvurdunuz?

Hocam bu dediğiniz bilinen konular... Ben sizin ilk mesajınızda yazan "adsense spama düşse dahi 1 sonraki ay kesinleşen paranızı almayı anlatacığım." üzerine mesaj attım... sizin anlatacağınız olay kesinleştikten sonra adsenseyi silin önerisimi ??

Merhaba youtube a bağlı bir adsensem vardı cuma günü ödeme zamanı adsensem banlandı ödeme alamadım. Buna yapılabilecek bir şey var mı ? Adsenseden daha önce ödeme alındı. Teşekkürler

Hocam bu dediğiniz bilinen konular... Ben sizin ilk mesajınızda yazan "adsense spama düşse dahi 1 sonraki ay kesinleşen paranızı almayı anlatacığım." üzerine mesaj attım... sizin anlatacağınız olay kesinleştikten sonra adsenseyi silin önerisimi ??
adsense spama düşse dahi 1 sonraki ay kesinleşen paranızı almayı anlatacığım.
dediğim olay yeni açılacak adsense hesaplarına uygulanacak yöntem hakkında. Şuan açılmış hesaplara bişey yapamıyoruz.

adsense hesabı kapanan arkadaşlar açmış oldukları hesap youtube adsense mi yoksa web adsense veya admod gibi başka servislere ait adsense hesaplarımı banlandı onu öğrenmeye çalışıyorum hocam.

yani çoğunluk deseki bana işte benim adsense hesabım youtube üzerinden açılmıştı ödeme günü hesabım banlandı. Ödeme alamadım derse...

Web adsense hesapları veya admod üzerinden açılan adsense hesapları youtube üzerinden açılan adsenselere göre daha dayanıklı olmuş oluyor.

web ve admod üzerinden açılan hesaplar dayanıklı olsa ne olur?

adsense spama düşse bile kesinleşen parayı adsense hesabını silerek sorunsuz alabiliriz anlatmak istediğim olay bu hocam. Umarım anlatabilmişimdir.

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

Merhaba youtube a bağlı bir adsensem vardı cuma günü ödeme zamanı adsensem banlandı ödeme alamadım. Buna yapılabilecek bir şey var mı ? Adsenseden daha önce ödeme alındı. Teşekkürler

adsense youtube üstündemi açılmıştı hocam?

Hesabınızı google kapattığı için şuan yapılacak bişey yok hocam geçmiş olsun.

Ama alttaki konuda arkadaş bişeyler paylaşacak sanırım orayı takip edersiniz.
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/107408-kapanan-adsense-acma-yontem.html

Youtube a bağlı derken yt adsense yani hocam. Adsense mailde yt kanalımız kullanılmıyordu

yönetici mail değiştirmenin spama girmiş adsenseye hiçbir faydası yok. yukarıda verdiğim adresi tıklayıp oturum açtığınızda adsense hesabınız kapanacaktır zaten. Ama dediğim gibi adsenseye boş kanal bağlayın baktınız kanal ertesi gün kapanıyor o adseneyi bekletmenin bir anlamı yok. Şansınız varsa bu ayın kazançları önümüzdeki ayın 11-12 si gibi kesinleşir sizde hesap kesinleşir kesinleşmez sağlam olsun diye 1 gün sonra hesabı silersiniz ödemesi ertesi gün yada bir kaçgüne hesabınıza yatırmaları lazım ben spamlı adsenleri kapatarak ödeme eşeğini geçmediği halde (200 tl nin altında kesinleşen para) sorunsuz 2 kez ödeme aldım.

evet..yönetici değiştirmenin spama düşmüş adsenseye bir faydası yokdaha önceden bunu tecrübe ettim.pini gelmemiş ama spama düşmüş adsense için çözümünüz var mı hocam?

hocam aktıf olan bır hesabım var adsense ıcınde 4 hane var ama bırturlu alamadım ıcınde kaldı oyle ondan sonrakı bırıkenı verıyor onu vermıyor.o oncekı vermedıgı 4 haneyı kazandıgım kanal spamdn kapanmıstı yanlıs hatırlamıyorsam kanalı vs de sıldım ama hala odemedı alma sansım yokmu acaba?bılenler?

Youtube a bağlı derken yt adsense yani hocam. Adsense mailde yt kanalımız kullanılmıyordu

Youtube kanalınızdan başvurumu yaptınız yani anladığım kadarıyla?

evet..yönetici değiştirmenin spama düşmüş adsenseye bir faydası yokdaha önceden bunu tecrübe ettim.pini gelmemiş ama spama düşmüş adsense için çözümünüz var mı hocam?

ona yapılacak bişey yok malesef. ama pin onaylanır banka hesabı girilirse belki bir ihtimal kesinleşen kazancı öderler ama hiç sanmıyorum hocam çok zayıf bir ihtimal.

hocam aktıf olan bır hesabım var adsense ıcınde 4 hane var ama bırturlu alamadım ıcınde kaldı oyle ondan sonrakı bırıkenı verıyor onu vermıyor.o oncekı vermedıgı 4 haneyı kazandıgım kanal spamdn kapanmıstı yanlıs hatırlamıyorsam kanalı vs de sıldım ama hala odemedı alma sansım yokmu acaba?bılenler?

1 ay önceki kesinleşen parayı ödemiyor ama bu ayın kesinleşen parasını ödüyor doğrumu anladım hocam?

enteresan bir durum hocam ilkdefa karşılaşıyorum bişey diyemicem valla.

cvp

Youtube kanalınızdan başvurumu yaptınız yani anladığım kadarıyla?

ona yapılacak bişey yok malesef. ama pin onaylanır banka hesabı girilirse belki bir ihtimal kesinleşen kazancı öderler ama hiç sanmıyorum hocam çok zayıf bir ihtimal.

1 ay önceki kesinleşen parayı ödemiyor ama bu ayın kesinleşen parasını ödüyor doğrumu anladım hocam?

enteresan bir durum hocam ilkdefa karşılaşıyorum bişey diyemicem valla.
aynen oyle bende kafayı yıcem sasırdım kaldım

Sıfır açılan bir mail bu adsense mail. Başka youtube kanalı ile başvurulup oluşturulan bir adsense hesabı

yeni bir gmail hesap açın hocam sonra hesabı https://www.google.com.tr/admob ile ilişkilendirin adsense hesabınız aktif olunca bu hesapla youtube kanalınızı bağlayın. Bide böyle bir deneyin.

Tahminime göre bu yöntemle adsense spama düşse bile adsense hesabınız %90 büyük ihtimal kapanmıcak. Çünkü sistem onu admob hesabı olarak tanımlıcak ve kesinleşen parayı spama düşse bile adsenseyi silince ödeme yapacak.

yeni bir gmail hesap açın hocam sonra hesabı https://www.google.com.tr/admob ile ilişkilendirin adsense hesabınız aktif olunca bu hesapla youtube kanalınızı bağlayın. Bide böyle bir deneyin.

Tahminime göre bu yöntemle adsense spama düşse bile adsense hesabınız %90 büyük ihtimal kapanmıcak. Çünkü sistem onu admob hesabı olarak tanımlıcak ve kesinleşen parayı spama düşme bile adsense ödeme yapacak.

Cuma günü yatmayıp banlanan bu adsense hesaptaki parayı alma durumu var mıdır yani hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri