{Önemli} Artık Ünlemli Kanallar Geri Kurtarılamıyor

Captain Price

Kayıtlı Üye
An itibariyle Google yeni güncelleme çıkardı, artık kurtarma epostasıyla ünlemli kanal kurtarılamıyor,

şifremi unuttumdan kurtarma epostasını giriyorsun en son şifreyi giriyorsun, en son bölümde bir mesaj yazma bölümü açılıyor, buraya mesaj yazın yetkililerimiz 3 5 saat içinde size geri dönüş yaparlar

ben mesaj kısmını doldurdum aradan 8 dakika sonra kurtarma epostasına mail geldi, hesabınızın size ait olduğunu doğrulayamadık yazıyor

cümleten herkese geçmiş olsun

hesabın sizin olduğunu doğrulayamadık. daha fazla bilgi gerekiyor tekrar form gönderin gibisinden mesaj geliyor. tekrar gönderiyorsun daha detay olarak yine aynısı geliyor

O bazı maillerde o şekildeydi hepsinde değil. Yeni güncelleme geldiyse bilmiyorum tabi.

aynen öyle benim konuda açtığım taktik yaramıyor dünden beri deniyorum 1 tane kanalı kurtabilmiş değilim yok mu bunun çözümü ya

İşin kötü tarafı benim tüm adsenseler ünlemde.İngiltere-Almanya.Taktikler işe yaramıyor maalesef :(
Bu adsenselere bağlı kanallar şimdilik açık.Başka bir adsenseye kanalları taşırsam sonuç ne olur acaba?

Son düzenleme:
bence hesabın sizin olduğunu doğrulayamadık bu bir bug.
düzeltileceğini düşünüyorum neticede hesap benim ;)

Peki şöyle birşey sorayım. Kesinleşen Adsende ama bugün hesap ünlem oluyor ve hesabın bize ait olduğu doğrulanamıyor. Para kesinleşmiş ama adsense hesabını açamıyoruz bu sebebten. Yine de kesinleşen para alınıyor sanırım..

bence hesabın sizin olduğunu doğrulayamadık bu bir bug.
düzeltileceğini düşünüyorum neticede hesap benim ;)

hadi inşallah, pozitif yaklaşımın hoşuma gitti :)

Peki şöyle birşey sorayım. Kesinleşen Adsende ama bugün hesap ünlem oluyor ve hesabın bize ait olduğu doğrulanamıyor. Para kesinleşmiş ama adsense hesabını açamıyoruz bu sebebten. Yine de kesinleşen para alınıyor sanırım..

adsensende banka ekliyse sorunsuz ödeme alırsın

hadi inşallah, pozitif yaklaşımın hoşuma gitti :)

adsensende banka ekliyse sorunsuz ödeme alırsın

Çok teşekkürler hocam. Bende bu şekilde biliyorum ama gün geçmiyor ki google bir sürpriz yapsın. En son da da artık kapanan - ünleme düşen hesabı kurtartmıyor.. Bu da yeni çıktı..

gittiii yüzbinlerce izlenimli kanallar kod geliyor ama bu siz değilsiniz diyor :)

Bende 80 kadarını sonra yaparım diye bıraktım bi baktım ki bugün kurtaramıyoruz. Ne şans var arkadaş bizde anlamıyorum ki.

Benim bir kanalım aynı şekilde partnerde ünleme düşmüş kurtarılmıyor. Bu durumda para kazanması devam ediyor mu acaba? Çünkü bazı kanallarım geçen yıldan beri ünlemde sağlam duruyor. Para kazandırıyorsa ve partnerdeyse benim için sorun yok

Bu bir bug değil. Nasıl ki buradakiler bir çözüm arıyorsa google da bir çözüm arıyor.
Bu diyalektik süreç hayat devam ettikçe var olacak, çalışmak yeni duruma uyum sağlamak ve mümkünse bir adım daha öne atmak lazım.
Youtube u açıp bakın spam kanallar varsa spam videolar yüklenmiş izleniyorsa demek ki bir eksiğiniz var, nasıl giderebilirim diye düşünün.
gelmiş geçmiş olsun...

Bu bir bug değil. Nasıl ki buradakiler bir çözüm arıyorsa google da bir çözüm arıyor.
Bu diyalektik süreç hayat devam ettikçe var olacak, çalışmak yeni duruma uyum sağlamak ve mümkünse bir adım daha öne atmak lazım.
Youtube u açıp bakın spam kanallar varsa spam videolar yüklenmiş izleniyorsa demek ki bir eksiğiniz var, nasıl giderebilirim diye düşünün.
gelmiş geçmiş olsun...

şimdi spam kanallara bu spamdır biz bunu kapattık diye damgayı zaten vuruyor ama burada olay farklı kanalı güvenlik gerekçesiyle disable yapıyor ve bunu açmak için bizi teste tabi tutuyor yani deseki bu kanal spam kapadım zaten kimse sıkıntı yaratmaz.

Anlatamadım sanırım.

Kendisi açısından spam ı kapatmaktan daha güzelini yapıyor, elinizden alıyor.

şimdi spam kanallara bu spamdır biz bunu kapattık diye damgayı zaten vuruyor ama burada olay farklı kanalı güvenlik gerekçesiyle disable yapıyor ve bunu açmak için bizi teste tabi tutuyor yani deseki bu kanal spam kapadım zaten kimse sıkıntı yaratmaz.

gelmiş geçmiş olsun...

Hocam kanalların ünleme düşme durumuna bakarsak özgün yüzlerce kanal ünleme düştü.
Maillerde kurtarma maili var mı ? evet var.
Kurtarma maili elimde bulunuyor ve giriş yapabiliyor muyum ? evet yapabiliyorum.
Peki bütün bunlar elimde olmasına rağmen eğer hesabımı geri alamıyorsam bu benim suçum değil google un saçma sapan algoritması.

Hocam bunun suçla alakası yok. Saçma olabilir ama adamlar sıfır hatayla çalışma derdinde değil bence. Bir şekilde spam ı sıfırlamadan bu işten kendileri de faydalanacak optimal şekilde davranıyorlar muhtemelen. Biz de gerilla taktiği ile kazanç elde etmeye çalışıyoruz.
Bence durumun ne olduğunu anlamak önemli. Böyle bug olmaz. bu genel bir uygulama ve politika değişikliği, ama amaç bir önlem almak veya bu durumdan kazançlı çıkmak.

Hocam kanalların ünleme düşme durumuna bakarsak özgün yüzlerce kanal ünleme düştü.
Maillerde kurtarma maili var mı ? evet var.
Kurtarma maili elimde bulunuyor ve giriş yapabiliyor muyum ? evet yapabiliyorum.
Peki bütün bunlar elimde olmasına rağmen eğer hesabımı geri alamıyorsam bu benim suçum değil google un saçma sapan algoritması.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri