{Önemli} Artık Ünlemli Kanallar Geri Kurtarılamıyor

altta bilgi verin vs yer var oraya bir şey yazdınız mı acaba ?

Kanalımın sebepsiz kapandığını, neden kapandığı konusunda hiçbir fikrimin olmadığını, yardımlarını rica ettiğimi söyledim. Saygılar,sevgiler vs. diyerek konuyu noktaladım.

yok mu bir gelişme arkadaşlar bu konuda?

Konuyu gene üste taşıyorum yok mu arkadaşlar bir gelişme bu konuda?

site taktiği söyleyim
kanallarınızı açarken bi portabe firefox dan açın ve klasörü saklayın bütün kanala giriş işlemlerinizi o klasörden yapın kanal kapanırsada çerezler kayıtlı olduğu için doğrulama sorunu olmadan kanal geri açılacaktır.google da çerezlere ve ip ye bakıyor zaten

sürekli olarak o işlem üzerinden çalışıyorum ben fakat hiçbiri kurtulmadı ?

Son olarak kurtarmak için açtığım mail de ünleme düştü acaba onu nasıl kurtaracağım :)

Herhalde yok şunları kurtaracak bir çare

Arkadaşlar web adsense devralmıştım. Satın aldığım bir maile devraldım onu da. Bundan 2 ay kadar önceydi. şimdi giriş yapayım dedim. google kurallarını ihlal ettiğiniz için bilmem ney diyor. Kurtarma maili de vardı. onu da girdim ama başka bir mail daha istiyor. Var mıdır çözümü?

Edit: Youtube kanalı falan yoktu mailde. Şimdi mail girip gönderdim. 2 iş günü içerisinde incelenecek diyor. Açılır mı acaba? Var mı tecrübesi olan arkadaşlar?
Bilgisi olan yok mu arkadaşlar acaba?

Son düzenleme:
Bilgisi olan yok mu arkadaşlar?Değerlendirme aşamasında şu anda. Size hemen cevap geliyor muydu? Yoksa anında red mi geldi??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri