Önemli bir soru ?

FreeCaptiv3

Yasaklanmış
Web sitesi
t.me
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. İki günden beri izlenmelerimi 1k üzeirne çıkarmış olmama rağmen tıkları 3 ten yukarı çıkaramadım. Acaba sorun mu var ? Yardımcı olabiliecek arkadaşların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Video reklamlarını kapattıysan normaldir. Başka açıklamasını bilmiyorum.

arkadasim bu isler birazda sans isi ne yaparsin forumda paylasanlar vardi 80 bin gosterime 100 veya 200 tik aliyirlardi ne yaparsin olmayinca olmuyor ama sen video ve kanal sayini arttir 100 kanal olsa her gun kanallarin 10 tik alsa ki bunu mutlaka alir en kotu kanal bile 1000 tik yapar ve normal duzeyde kazanmis olursun

kardesim bence sen haber calismasi yap haberden her turlu kazanirsin 1 videoyu 100 kanal at gunde 1 tik alsa 100 tik yapar boyle dusunerek hareket et ve izlemenin cok olacagi kategorilerde calis

yani git kanal + video sayisini arttir bak bakalim 1 ay sonra ne kadar kazaniyorsun seni tatmin edecek kadar kazanacagindan eminim ama once sayilari arttirmalisin ki izlenecek ve tiklanacak video sayisi cok olsun boyke tiklanma orani artar veya ozgun icerikle artar bunun baska yolu yoktur

300k gösterime 27 yık almış videom vardı.yt işine ilk başladığım zamanlardı.video 16 saniye idi.tek etiket girmiştim.ne den bu kadar az tıklandığının cevabını halen bilmiyorum.nette araştırırken musleranın videolarını açıklamalarını ve bu forumu bulmuştum.kendimce cevaplar buldum.
türkçe içerik yaptığım için olabilirdi
video kısa olduğu için olabilirdi.
girdiğim etikete reklam çıkma olasılığı düşük olabilirdi.
izlenimlerin türkiyeden olması olabilirdi yani türkçe içerik.
yada şans.

300k gösterime 27 yık almış videom vardı.yt işine ilk başladığım zamanlardı.video 16 saniye idi.tek etiket girmiştim.ne den bu kadar az tıklandığının cevabını halen bilmiyorum.nette araştırırken musleranın videolarını açıklamalarını ve bu forumu bulmuştum.kendimce cevaplar buldum.
türkçe içerik yaptığım için olabilirdi
video kısa olduğu için olabilirdi.
girdiğim etikete reklam çıkma olasılığı düşük olabilirdi.
izlenimlerin türkiyeden olması olabilirdi yani türkçe içerik.
yada şans.

Hocam bende 5 adet türkçe içerikli kanal var. Ve izlenmenin %60 kadarı oradan geliyor. Sanırım 5 Türkçe kanal yeterli. Geri kalan 95 kanalı yabancı içerik yapmalıyım..

1 k alıyorsan normaldir büyük ihtimalle çok video vardır ve o videolar günde 5 10 izlenme alıyor ortalama günde 1 k izlenir haliyse tık az olur ama sen devam edip bol bol video atıp sabredersen hem tık artar hemde izlenme sayısı.

Hocam bende 5 adet türkçe içerikli kanal var. Ve izlenmenin %60 kadarı oradan geliyor. Sanırım 5 Türkçe kanal yeterli. Geri kalan 95 kanalı yabancı içerik yapmalıyım..

95 kanalmı :)...valla helal olsun.yt işine başlayalı 5 gün sonra 7 ay olacak kapanan kanallarım dahil 95 kanalı görmedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri