Önerdiğiniz 20'ye bölmelik Dedicated-Server varmı?

• Kullanıcı Dizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dedicated-Server
[MENTION=25782]armageddon.[/MENTION] hocam up/down çok önemli değilde 20 ye bölünce vdslerin performansı nasıl oluyor.
Tarayıcıda çoklu sekme açınca kasma oluyo mu ?

hocam ben 19 vdsyi 1gb ramlı 10gb hdd li yaptım
20. vdsyi 40 gb ramlı 500gb hddli yaptım, konuda linkini verdiğim sunucu ssdli bir sunucu 1tb ssdli

19 vds ile sadece videoları upload yaparım, 40 gb ramlı 20. vds ile render yaparım
bu 1gb ramlılarda bırak tarayıcıları hiçbir işlemde kasılma yaşamadım, sunucunun hddsi ssd olduğundan dolayı, ssd li sunucularda kolay kolay kasma yaşamazsınız

20. vdsyi 40 gb ramlı 500gb hddli yaptım, konuda linkini verdiğim sunucu ssdli bir sunucu 1tb ssdli

19 vds ile sadece videoları upload yaparım, 40 gb ramlı 20. vds ile render yaparım
bu 1gb ramlılarda bırak tarayıcıları hiçbir işlemde kasılma yaşamadım, sunucunun hddsi ssd olduğundan dolayı, ssd li sunucularda kolay kolay kasma yaşamazsınız

Satın aldığınızda paket ne halde geliyor hocam kurulu mu geliyor ?

Peki hocam 40 gb ramli olan 20.vds'nizde render performansı nasıldır? Camtasiada 40 dakikalık videoyu 720p çıkışlı kaç dakikada halleder?

Satın aldığınızda paket ne halde geliyor hocam kurulu mu geliyor ?

hocam sadece sunucuyu teslim ediyorlar, panelden kendim wmare yüklüyorum sunucuya, wmare üzerinden bölüyorum, ip falan atıyorum

Peki hocam 40 gb ramli olan 20.vds'nizde render performansı nasıldır? Camtasiada 40 dakikalık videoyu 720p çıkışlı kaç dakikada halleder?

camtasia, sony vegas gibi programlar ağır render yapıyorlar, uzun zamandır camtasiayı kullanmıyorum, render için aisesoft benzeri küçük bir program kullanıyorum 2gb 1080p videoyu 15 dakikada render yapıyor

sanallaştırmayı biliyorsanız heryerden alabilirsiniz, büyük sunucu satan şirketler size sanallaştırıp bölüp vermiyorlar, sizin kendiniz yapmanız gerekir sanallaştırmayı

online.net, ovh, redstation, şuanda dünyanın en büyük sunucu satan şirketler bunlar

bu büyük şirketlerden sunucu alıp bize pahalıya satan Türk firmaları, sunucuları çok vdsye bölmüyolar, maximum 4 vdsye bölüyolar

ben şu paketi kullanıyorum, 20 vdsye böldüm bende

Dedibox® MD 2015 - Online.net

Hocam biraz daha anlatabilirmisiniz aldınız diyelim normal bizim pc lere wmware workstation kurup içine sistem kurdugumuz gibi mi sanallastırılıyor serverlarda ? ip sini filan siz mi atıyosunuz ?

20 ye bölündügünde işlemci cok yavas olmaz mı ?

Hocam biraz daha anlatabilirmisiniz aldınız diyelim normal bizim pc lere wmware workstation kurup içine sistem kurdugumuz gibi mi sanallastırılıyor serverlarda ? ip sini filan siz mi atıyosunuz ?

20 ye bölündügünde işlemci cok yavas olmaz mı ?

pek bi yavaşıklık hissetmedim
ilk olarak sunucuya wmare esxi yüklüyorsunuz, panelden, işlem bittiğinde sunucunun ana ipinden wmare esxi programını indiriyorsunuz, bu işlemi keni pcnizden yapamazsınız, anca vdsde yapabilirsiniz, sanallaştırma için pc nin internet hızı yüksek olmalı

pek bi yavaşıklık hissetmedim
ilk olarak sunucuya wmare esxi yüklüyorsunuz, panelden, işlem bittiğinde sunucunun ana ipinden wmare esxi programını indiriyorsunuz, bu işlemi keni pcnizden yapamazsınız, anca vdsde yapabilirsiniz, sanallaştırma için pc nin internet hızı yüksek olmalı

Anladım hocam, peki daha önce sunucu almamıs biri olarak soruyorum . nasıl calısıyorsunuz o sunucularda hocam ? vds lerden günlük kaç video yüklüyorsunuz vb . aynı vds den günde tek kanal mı yüklüyosunuz sadece

bende almayı düşündüm herşeyi ögreneyim baştan :)

Anladım hocam, peki daha önce sunucu almamıs biri olarak soruyorum . nasıl calısıyorsunuz o sunucularda hocam ? vds lerden günlük kaç video yüklüyorsunuz vb . aynı vds den günde tek kanal mı yüklüyosunuz sadece

bende almayı düşündüm herşeyi ögreneyim baştan :)

bazen günlük 19 vds den bir kanala yükleme yaparım, bazende 3 günde bir bi vdsden bir kanala yükleme yaparım, ama her halükarda bir günde 24 saatte en fazla bir vdsden bir kanala yükleme yaparım, bir vdsden asla bir günde 2 kanala yükleme yapmam,
bu sayede uzun zamandır spamdan kanallarım kapanmıyor

vdslerde kanallarla alakalı en ufak hiçbir işlem yapmam
yani ne kanalların gmaillerine girerim, gmail yönlendirme vs, nede kanalların ayarlarıyla uğraşırım, profil resmi vs

videolarımı hazırlarım küçük resimleriyle birlikte
hemen firefox portable tarayıcıyı açarım, gizli sekmeden
tarayıcıda üstte www yazar yere youtube.com/upload yazarım, kanala giriş yapıp direk kanalın upload sayfasına girerim
hiç video yöneticisine vs hiçbiyere girmem, youtube anasyafasına bile girmem direk upload sayfasına girerim, yüklemeleri yaptıktan sonra tarayıcıyı kapatırım
portable tarayıcının rardan çıkarttığım klasörü silerim, ccleanerle geçmişi silerim, vdsleri kapatırım, açıkta bırakmam hiç vdsleri, ipler mimlenmesin diye

bazen günlük 19 vds den bir kanala yükleme yaparım, bazende 3 günde bir bi vdsden bir kanala yükleme yaparım, ama her halükarda bir günde 24 saatte en fazla bir vdsden bir kanala yükleme yaparım, bir vdsden asla bir günde 2 kanala yükleme yapmam,

yani ne kanalların gmaillerine girerim, gmail yönlendirme vs, nede kanalların ayarlarıyla uğraşırım, profil resmi vs

tarayıcıda üstte www yazar yere youtube.com/upload yazarım, kanala giriş yapıp direk kanalın upload sayfasına girerim
hiç video yöneticisine vs hiçbiyere girmem, youtube anasyafasına bile girmem direk upload sayfasına girerim, yüklemeleri yaptıktan sonra tarayıcıyı kapatırım
portable tarayıcının rardan çıkarttığım klasörü silerim, ccleanerle geçmişi silerim, vdsleri kapatırım, açıkta bırakmam hiç vdsleri, ipler mimlenmesin diye

Teşekkürler bilgiler için hocam. Peki renderi hangi programla yapıyorsunuz acaba Aiesofft benzeri yazmıssınız yukarıda .

Hocam tek sunucuya farkli lokasyon ip alabiliyor musunuz?
[MENTION=25782]armageddon.[/MENTION] Bu postu siz attiniz sanmıştım pardon Teşekkürler

Evet hocam ip varsa alabiliyorsunuz.Alabileceğiniz ip lokasyonları irlanda,portekiz,çek cumhuriyeti,litvanya,norveç,belçika,ingiltere,ispanya,polonya ve fransa şeklinde.Soyoustart'da 40 Euro + 40 Euro'da kurulum ücreti dahil dehşet paketler var.Eğer kurulum ücreti çıkmaz derseniz 6 aylık dilime bölüp ilk 6 ay 50 euro karşılığında server alabilirsiniz.Aynı paketi burda 220 ile 250 lirası arası satıyorlar.İp başına 2 euro yani 6 lira ödüyorsunuz.

İstediğiniz lokasyon olarak ve istediğiniz işletim sistemine bölünmüş sunucu temini yapabiliriz. Daha detaylı bilgi ve fiyat için özelden iletişime geçebilirsiniz.

Bende bi ara sunucu isine gireyim dedim ugrasamadim. Baya guzel bilgiler vermissiniz elinize saglik.

Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri