Önerdiğiniz Bir Ülke Varmı?

• Kullanıcı Wetehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Wetehan

Kayıtlı Üye
---------------------

Son düzenleme:
Merhabalar,

İngilterede trend video tutturmak cidden çok zor diye düşünüyorum. Elimde baya bir ülkenin kitlesi var (7-22 yaş aralığında). Sizce hangi ülkeyi seçmeliyim bu kitleye göre? Ve o ülkeye, kitleye uygun sizce en uygun video kategorisi nedir? Bilgili arkadaşlar yardımlarını esirgemezse sevinirim.

Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim,
Sevgilerimle.

benim için rusya hep önplandadır

benim yapıcagım şeyi yap okuldan dolayı 2 aydır video atamadım çok yogun çalışıyorum şey yap kategori olarak teknoloji yap elinde iphone samsun s3 vb chazlar varsa bu telefonlara oyun yükle tanıt yada unboxing yap geçen gün bir bakim dedim çok amatör bir videoda TOP 10 İPHONE 4 GAME YAZMIŞ ve yaklaşık 300.000 kişi izlemiş bunun gibi çok şeyler yapabilirsin ben iphone 5 yapıcam 2 gün içinde youtube de yok onla ilgili video çok fazla :D :D :D

benim yapıcagım şeyi yap okuldan dolayı 2 aydır video atamadım çok yogun çalışıyorum şey yap kategori olarak teknoloji yap elinde iphone samsun s3 vb chazlar varsa bu telefonlara oyun yükle tanıt yada unboxing yap geçen gün bir bakim dedim çok amatör bir videoda TOP 10 İPHONE 4 GAME YAZMIŞ ve yaklaşık 300.000 kişi izlemiş bunun gibi çok şeyler yapabilirsin ben iphone 5 yapıcam 2 gün içinde youtube de yok onla ilgili video çok fazla :D :D :D

Anladım.. Teknoloji üstünden gidin diyorsunuz yani?

komedi de çok tutuyor ama çok rakibin var karşında şuan bir kanal tasarımı yaptırıyorum kendime full iphone ile tasarım muhteşem olacak şuan isim arayışı içindeyim dedigim gibi yapıcaksan da tam yap bence herşeyini önceden planla ki daha fazla kazanasın

komedi de çok tutuyor ama çok rakibin var karşında şuan bir kanal tasarımı yaptırıyorum kendime full iphone ile tasarım muhteşem olacak şuan isim arayışı içindeyim dedigim gibi yapıcaksan da tam yap bence herşeyini önceden planla ki daha fazla kazanasın

Hem teknoloji hemde komedi deniyeceğim Rusya üzerinden bakalım ne olacak. :)

Teşekkür ederim ilginiz için.

Klasik olacak ama , Amerika, Ingiltere, Avrupa ulkeleri hep en cok kazandiran ulkeler olmustur. Son zamanlarda Arapca kanallarda bir hayli kazandiriyor.

Klasik olacak ama , Amerika, Ingiltere, Avrupa ulkeleri hep en cok kazandiran ulkeler olmustur. Son zamanlarda Arapca kanallarda bir hayli kazandiriyor.

Vallahi hocam dediğim gibi elimde büyük bir kitle var değerlendiremiyorum. Her ülkeye ait kitle var yukarıda ki yaşlar arasında.

Genel komik videolar diyecegim ama size ait degil ise videolar hepsi potansiyel telif uyarisi demek . Bu duruma gore degerlendirmeyi siz kendiniz yapin.

Peki hocam önerdiğiniz bir ülke var mı? Komik videolar için

Adi uzerinde komik videolar... Genele hitap ederler, gorseli , izlemesi zevkli gelen videolarda dil pek onemli degildir. Zaten bu tur videolarin dili genelde ingilizcedir. Global bir dil oldugu icinde size uygundur bu dilde paylasimlar.

Adi uzerinde komik videolar... Genele hitap ederler, gorseli , izlemesi zevkli gelen videolarda dil pek onemli degildir. Zaten bu tur videolarin dili genelde ingilizcedir. Global bir dil oldugu icinde size uygundur bu dilde paylasimlar.

Peki hocam ilginiz için teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri