Önerilen Videolar Tamamen Alakasız?

• Kullanıcı weberesice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

weberesice

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Yarım saat kadar önce bir süredir yükleme yapmadığım yabancı özgün kanala ingilizce bir video yükledim.

Tüm tarayıcılarda denedim aynı önerilen videolar fakat türkçe, üstelik içerikle tamamen alakasız

Ads_z.png

Bunun sebebini bilen tahmin eden var mı? Daha önce de bu tarz durumlar görüyordum ama şimdi size de sormak istedim.

Bir süre sonra düzelir mi?

Yoksa bu kanalın kara listeye, spama vs düştüğüne mi işarettir?

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim :o

NOT: Bu tarz videoları pek izlemem çerezler söz konusu olsa diyeceğim ama... Üstelik sadece 5 video var normalde 10 tane falan oluyordu

Çerezler :) olabilirmi

Tam not yazarken sen onu sormuşsun kardeşim :)

Sanmıyorum ya, dediğim gibi hem o tarz videoları çok izlemem hem de sadece 5 video önerilmiş. Çerezlerden çıksa çok daha sık izlediğim içeriklerden çıkması gerekmez mi? :confused:

Tahmini olan varsa söylesinde öğrenelim merak ettim.

Büyük İhtimal Arkadaşın Dediği Gibi Çerezlerden Çerez Temizle Olmassa bide modem resetle öle dene

çerezler + video izlenım almadıysa da olur

bilgisayar daki çerezler tek cevabı bu

Tabi ki çerezlere göre video öneriliyor ama işte onu da mantığım kabul etmiyor. 1 günde 100'e kadar kendi kategorimle ilgili video izlerim belki. Çoğu da ingilizce.

Bu önerilen 5 videodaki kanalları da takip etmem, ya da o tarz videolar sık izlemem, ha yalan olmasın haftada 1-2 kez Karadayı fragmanı izlerim :D

Aslında içimde bu kara liste şüphesi olduğundan yeni kanal açacaktım ama kanalda az da olsa abone var değerlendirmek istedim. Birazdan çerezleri silip modeme de reset atıp tekrar deneyeyim. Teşekkürler görüşleriniz için

yok çerezlerle alakalı değil zaten 5-6 video çıkıyor, ilk sırada belki kanaldaki diğer video diğerleri çok alakasız şeyler. bende de rus araba tanıtımları çıkıyor.

yok çerezlerle alakalı değil zaten 5-6 video çıkıyor, ilk sırada belki kanaldaki diğer video diğerleri çok alakasız şeyler. bende de rus araba tanıtımları çıkıyor.

Video yükleyeli 3 saat oldu.
Tüm çerezleri sildim, modeme reset attım.
Değişiklik yok, işin tuhafı aynı tarz başka video yok, yine aynı 5 video var. Birkaç gün daha bekleyeceğim mecburen, olmazsa yeni kanal.

EDIT: Yukarıdaki mesajdan sonra videonun para kazanmasını açtım ünlem çıktı para kazanma hakkınız olduğunu kanıtlayın diye :)

Ben formu doldursam eminim açılacak ama kanal spama mı düştü kara listeye mi girdi bu da onun işaretçisimi :(

Kanal 15 aylık özgün kanal, ne spam yapıldı, ne illegal izlenim abone vs alındı. Anlamadım gitti

Son düzenleme:
Beyler konu günceldir, fikirlerinizi bekliyorum.

Bu sorun iyice canımı sıkmaya başladı.

Yeni bir kanal açtım onda da durum aynı. Yanda gereksiz magazin videosu falan çıkıyor 4 tane. Çerezler falan herşey sıfır. Kanal da yeni olmasına rağmen onda da aynı şey oldu.

Videoyu Fransa vds üzerinden açtım bu kez orda da yine alakasız 4 magazin videosu çıktı bu kez ingilizce olarak.

Yüklediğim videolar da bana ait olmasına rağmen ünlem çıktığı da oluyor.

Epey kafa yordum şuan aklıma gelen tek şey Bu kanalların açılıp onaylandığı telefon numarası belki eskiden kara listeye alındı. Bu yüzden o telefonla hangi kanalı onaylarsam o kanalda kara listeye giriyor. Böyle birşey mi acaba?

NOT: Ev telefonumdan onaylayıp çalıştığım ana özgün kanalımda herhangi bir sorun yok

Beyler konu günceldir, fikirlerinizi bekliyorum.

Bu sorun iyice canımı sıkmaya başladı.

Yeni bir kanal açtım onda da durum aynı. Yanda gereksiz magazin videosu falan çıkıyor 4 tane. Çerezler falan herşey sıfır. Kanal da yeni olmasına rağmen onda da aynı şey oldu.

Videoyu Fransa vds üzerinden açtım bu kez orda da yine alakasız 4 magazin videosu çıktı bu kez ingilizce olarak.

Yüklediğim videolar da bana ait olmasına rağmen ünlem çıktığı da oluyor.

Epey kafa yordum şuan aklıma gelen tek şey Bu kanalların açılıp onaylandığı telefon numarası belki eskiden kara listeye alındı. Bu yüzden o telefonla hangi kanalı onaylarsam o kanalda kara listeye giriyor. Böyle birşey mi acaba?

NOT: Ev telefonumdan onaylayıp çalıştığım ana özgün kanalımda herhangi bir sorun yok

Dostum bunun çerezle alakası yok senin videolar index alana kadar bu şekilde önerilecek index aldığında normale döner yani senin görmek istediğin şekle youtube o videoları senin girdiğin lokasyona göre otomatik atıyor senin videolar index alınca düzelir test et bunu düzelince buraya yaz geri

Dostum bunun çerezle alakası yok senin videolar index alana kadar bu şekilde önerilecek index aldığında normale döner yani senin görmek istediğin şekle youtube o videoları senin girdiğin lokasyona göre otomatik atıyor senin videolar index alınca düzelir test et bunu düzelince buraya yaz geri

Yok dostum be, yorumun için teşekkürler ama indekslenmelerde bir sorun yok hatta videoyu yayınladıktan sonra 1 dk içinde indeks alıyor :(

Bu konuyu açma sebebim olan ilk videodan sonra neredeyse 2 hafta geçecek. Arama sonuçlarında görünüyor ancak sağ tarafta gereksiz 4 magazin videosu var.

Yeni sıfır kanal açtım onda da durum aynı. Bence bu iki kanalda bir şekilde kara liste gibi bir durum içerisinde, onu bi çözemedim.

Benim aklıma yukarıda da söylediğim gibi telefon geldi. Bu iki kanalda aynı telefondan onaylanmış olabilir ve bu telefonuda daha önce PPD işi için kullanmış olabilirim. O yüzden daha önce bu telefonla açtığım kanallar kapandıysa bu telefon da karalisteye alındı ve yeni kanal da açsam fişleniyor. Benim tezim bu.

Ev telefonumla onayladıgım özgün kanalımda herhangi bir sorun yok

Yok dostum be, yorumun için teşekkürler ama indekslenmelerde bir sorun yok hatta videoyu yayınladıktan sonra 1 dk içinde indeks alıyor :(

Bu konuyu açma sebebim olan ilk videodan sonra neredeyse 2 hafta geçecek. Arama sonuçlarında görünüyor ancak sağ tarafta gereksiz 4 magazin videosu var.

Yeni sıfır kanal açtım onda da durum aynı. Bence bu iki kanalda bir şekilde kara liste gibi bir durum içerisinde, onu bi çözemedim.

Benim aklıma yukarıda da söylediğim gibi telefon geldi. Bu iki kanalda aynı telefondan onaylanmış olabilir ve bu telefonuda daha önce PPD işi için kullanmış olabilirim. O yüzden daha önce bu telefonla açtığım kanallar kapandıysa bu telefon da karalisteye alındı ve yeni kanal da açsam fişleniyor. Benim tezim bu.

Kardeş aynı durumu bende yaşıyorum ama senin yaptıklarını yapmadım ppd felan yada vs. neyse yeni kanal açtığında böyle oluyor sonra düzeliyor.
Mesela ben o kanalları partnere soktuğumda ilk iki video benim hesaptan öneriliyor gene diğerleri böyle abuk subuk videolar normalde partnere soktuğunda ilk 4 video senin videoların olması gerekmiyormu evet ole olması gerekiyor bu durum düzelene kadar bu şekilde düzelince 4 video ya çıkıyor ben index almasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ama gene sen bilirsin bende yaşıyorum aynı sorunu ama sonra düzeliyor kolay gelsin.

Kardeş aynı durumu bende yaşıyorum ama senin yaptıklarını yapmadım ppd felan yada vs. neyse yeni kanal açtığında böyle oluyor sonra düzeliyor.
Mesela ben o kanalları partnere soktuğumda ilk iki video benim hesaptan öneriliyor gene diğerleri böyle abuk subuk videolar normalde partnere soktuğunda ilk 4 video senin videoların olması gerekmiyormu evet ole olması gerekiyor bu durum düzelene kadar bu şekilde düzelince 4 video ya çıkıyor ben index almasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ama gene sen bilirsin bende yaşıyorum aynı sorunu ama sonra düzeliyor kolay gelsin.

Söylediğin doğru kardeşim, video ilk yüklendiğinde Youtube o videoyu çözene kadar yanda alakasız videolar çıkıyor bu normal. Ama indeks alıp birşeyler yerine oturunca durum düzelir senin de söylediğin gibi. Ama 2 hafta oldu indekslenme da anında oluyor.

Bunun altında başka birşey var gibi. O yüzden kanallarda böyle bir fişlenme durumu varsa başka telefon numarasında yeni kanallar açarak devam edersem boşa kürek çekmemiş olurum :confused:

Söylediğin doğru kardeşim, video ilk yüklendiğinde Youtube o videoyu çözene kadar yanda alakasız videolar çıkıyor bu normal. Ama indeks alıp birşeyler yerine oturunca durum düzelir senin de söylediğin gibi. Ama 2 hafta oldu indekslenme da anında oluyor.

Bunun altında başka birşey var gibi. O yüzden kanallarda böyle bir fişlenme durumu varsa başka telefon numarasında yeni kanallar açarak devam edersem boşa kürek çekmemiş olurum :confused:

Bunun üstüne bişey diyemeyeceğim inşallah çözersin durumu kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri