Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi benim sorunum önerilenlere çıkan bir videonun orada tutunamaması ile ilgili. 60K aboneli özgün bir kanalım var. İçerisinde daha 1,5 yıl kadar önceden hareketlenmiş ve 5-10 Milyon izlenmiş videolarım da bulunmakta. Fakat o zamanlar bir video harekete geçtiği zaman aylarca hareketini korurdu ve bu da kanal kazancına olumlu yansırdı. Kanalıma düzenli bir şekilde video yüklemeye devam ediyorum. Ay içerisinde duruma göre 3-5 videom önerilenlere düşüyor ve özellikle 1 gün boyunca iyi izlenim alıyor. Fakat ne hikmetse özellikle son 5-6 aydır önerilenlere giren videolarım yaklaşık tam tamına 24 saat izlendikten sonra birden bire bıçak gibi kesiliyor, izlenimler sıfıra düşüyor. Sanki millet yer yarılıyor içine giriyor. Bunun için denemediğim yöntem kalmadı. Videoların kalitesini her seferinde arttırmaya çalışıyorum. Örneğin aşağıda resmini de paylaşacağım gibi en son videomda da durum aynı. Like , Dislike, yorum deseniz resimden de anlaşılacağı gibi tatmin edici düzeyde. Yorumlara elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum. Bilmiyorum bu işin mantığı nedir? Kafayı yemek üzereyim. Dolayısıyla bu durumda mehter takımı gibi bir ileri iki geri, kazançlar tatmin edici olmuyor...Fikirlerinize ihtiyacım var. Belki aynı durumu yaşayan başka arkadaşların da işine yarayabilir. Teşekkürler.