demek istediğim, manuel telifler genelde telif hakkı sahiplerinin panellerine düşer. işte benim çözümlediğim noktada şu; videonuz telif hakkı sahibinin paneline düşüyor mu düşmüyor muBunu bilmenizi sağlayabilirim demiştim.
o atanların adreslerini bulsan ne olacak. adam yerine koyarlar onları sonra![]()
Anladım hocam da adı başında bu manuel eşleşen ve telif. panelle hayatta düşüremezler benim videomu okadar sağlam render alıyorum.
Video hit yapmadan hiç bir şekilde manuel veya normal uyarı gelmiyor. Ne zaman video hit almaya ve aramalarda üst sıralara çıkmaya başlıyor ozaman hit alan videolarıma manuel telif geliyor sıkıntı orda. Video izlenecek ki para kazanalım.
Ben videoları yüklemeden önce çok test ederim
mesela video adı xxxxxx izle diyelim. ben bunu alakasız bir isim yyyyyyyyy izle yapayım video ömür boyu telif gelmeden kalır. Ama videonun adını nezaman orjinal isimde hit aldırmaya başlasam busefer manuel uyarı yolluyorlar.
o atanların adreslerini bulsan ne olacak. adam yerine koyarlar onları sonra zevk için dövecen napacan başka