Önerilere Çıkma Yöntemi (İp Uçları) - Doğal Hızlı İzlenim - Pdf Şeklinde Anlatım -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım karşılıklı tartışma istemiyorum dedikce tahrik ediyorsunuz, cevap verince suclu konuma ben düşeceğim. Derdin varsa skype adresim de pm kutumda müsait.

Teklifine gelince hem senin belirlediğin şartlarla calışacağım hemde özel olarak senin videolarınla ilgileneceğim, zaman + uğraş öyle mi ? Hemde aracıyı zan altında bırakacaksınız. Üstüne iceriği buraya atmayacağım. Bak bu madde ne güzel, icerik ifşası olmayacak, bu paketi alıp da ama hocam forumda yazma icerik ifşa olmasın diyen insanlar var benim skype adresimde hala konuşmaları duran. Sizde diyorsunuz şimdi icerik buraya atılmayacak. Ne malum cinsel icerik dayatmayacağınız, al bunu cıkar önerilere demeyeceğiniz ? Hepsini gectim benim istatistiklerim kanıtlarım, yöneticiye gönderdiğim dosyalar ortadadır. Kimseye karşı özür dileyecek bir durum olmamıştır. Sen kendi cıkarlarına göre anlaşma hazırlamışsın , öyleyse bir de benimkini dinle.

Ben bu kurallara uymak icin banka hesabıma 4 k peşin istiyorum. 1 ay sonunda yukarıda yazdığın şekilde, icerik forum ortamında paylaşılmak sureti ile detaylı rapor sunarım. Kanallar da benden. Başarılı olunursa sunduğum kanalların kazanclarını da alırım. Sen de banlanmanı talep edersin. Başarısız olunursa 4 k peşin banka hesabınıza yatar. Ben banlanmamı talep ederim. İstediğiniz notere imzalatırım bu anlaşmayı.

Teşekkürler
Kıvırın hocam kıvırın :) Aşağıdaki resimde olmasa haklısınız diyecem :D
İçerik ifşasını istemememin
Şu anda çalıştığım bir içerik değil. Eğer olurda forumda çalışan birileri varsa onları zan altında bırakılması ne kadar etik olur sizce?
Ayrıca içerik ifşası forumda yasak. Daha forum kurallarından haberiniz yok
Ne haliniz varsa görün hocam...
PnoL49.jpg

Kıvırın hocam kıvırın :) Aşağıdaki resimde olmasa haklısınız diyecem :D
İçerik ifşasını istemememin
Şu anda çalıştığım bir içerik değil. Eğer olurda forumda çalışan birileri varsa onları zan altında bırakılması ne kadar etik olur sizce?
Ayrıca içerik ifşası forumda yasak. Daha forum kurallarından haberiniz yok
Ne haliniz varsa görün hocam...
PnoL49.jpg

O cümlelerden sonra siz bana farklı bir anlaşma sundunuz, bende buna karşılık size anlaşma şartlarımı sundum, kıvıran yok işinize gelirse pm kutum ile skype adresim müsait :)

Hayırlı günler daha fazla yazıpda forumu kirletmeyelim, bu konunun kilitlenmesini talep ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri