Onerileriniz: Home Office Kurma Hakkinda

tek hayalim çatıkatı home office

%C3%A7at%C4%B1-kat%C4%B1-ofis.jpg

arkadaşlar yanlış anlamayında her biraz eli bolluğa giren bişey tutturmuş home office diye home ofiice diyince ne oluyor anlaamıyorum gene aynı şekilde çalışıyorsunuz alırsın bi tane yeni sandalye yeni masa daha rahat olsun diye devam edersin yada ne bileyim manzaralı ev alırsın tutarsın bütçen varsa home office nedir öyle diyince kendinizi dünyanın sayılı zengili insanları gibimi hissediyorsunuz anlamıyorum

arkadaşlar yanlış anlamayında her biraz eli bolluğa giren bişey tutturmuş home office diye home ofiice diyince ne oluyor anlaamıyorum gene aynı şekilde çalışıyorsunuz alırsın bi tane yeni sandalye yeni masa daha rahat olsun diye devam edersin yada ne bileyim manzaralı ev alırsın tutarsın bütçen varsa home office nedir öyle diyince kendinizi dünyanın sayılı zengili insanları gibimi hissediyorsunuz anlamıyorum

sanirim bana burda bi cevap hakki doguyor kendi adima :)

hocam ben gunumun cogunu evde gecirdigim icin ve islerimin cogunlugunu bilgisayar basindan hallettigim icin bu tarz seyler gerekiyor cunku işle ugrasinca insan kendini evindeymis gibi hissediyor ve o zaman da işe gereken onemi veremiyorum. Evin icinde bir ofis olusturma adina atilmis bir adim. Artik adina biz home office diyelim, siz ne derseniz deyin :)

2. el ciden aldım masayı felan mis gibi :D

Koltukta ikea dan.

umarım home ofis kurma hayalin googledan masa sandelye resimlerine bakmakla sınırlı kalmaz
kolay gelsin, bol şans

umarım home ofis kurma hayalin googledan masa sandelye resimlerine bakmakla sınırlı kalmaz
kolay gelsin, bol şans

bi kac model buldum, secimim tamamlandiktan sonra ve kargo isleri de bittikten sonra konuyu guncelleyip resimleri atmayi dusunuyorum. o zaman etiketlerim hocam seni de :) iyi dileklerin icin de tesekkurler :)

ilginç bir yaklaşım. :)
bence home office lafınının kullanım amacı ev ofis demenin değişik geldiğindendir.
joy stick gibi yani. zevk çubuğu mu dersin, joy stick mi. Sonuçta günümüzde kullanılan yaygın bir tabir yani neresine takıldınız bu kadar. :)
bu arada ben çekyatta kucakta laptopla çalışıyorum, dediğin sınıfa giripte üstüme alınmadım yani. sende yanlış anlama. :)

mantık show olacağını sanmam.1000 tlye kuulan şeyin havası olmaz.bende kuracağım.asıl amaç burada konsantre sağlayıp planlı programlı iş yapmak.bunuda bir iş gibi görüp iş ortamı tarzı birşey kurup yapmak.tabi kalıplaşılmış isim bu home office.kendi yada başka evi iş alanına çevirme olayı.fazla büytmeye gerek yok :)

planlı çalışma olmadıktan sonra boş kesinlikle özellikle arkadaşlarınızı ve kesinlikle kız arkadaşınızı getirmeyin eve çalışamssınız homeofis'likten çıkar orası :) deneyimlerle sabittir

farklı vds alsanıza bu ne 3 tane pc ye ne gerek var :) benim başım döner bi oraya bi buraya bak. Ama tek pc de 10 tane vds bile idare edebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri