Önerilerinize ihtiyacım var..

Hocam ilk telifi yedikten sonra gozum korkup bir alt kanal acmistim. Bir kac video atmistim duruyordu. Adsense bagli degil.Ondan devam etsem bu alt kanal yedigim topluluktan etkilenirmi? Para kazanma giderse ana kanalin alt kanalinkidemi gider?

Adsense hakkında pek bilgim yok ama genel olarak izlenim ettiğim şey, peşpeşe gitme durumu var. Bir de seninki alt kanal, alt kanalları önermem, tehlikesi ve riski daha yüksektir kapanmalarda.

herzaman aklınızda bulunsun haksız olsanız dair herzaman itiraz edin herzaman bende tek kanal çalışıyorum ben itiraz edemedim 1kez çıkıyormuş o yazı galba şuan artık itiraz edemiyorum bir yolu varsa itiraaz etmenin bana da söylerseniz sevinirim ve bu telif topluluk işleri sakat 1 kanalımda vardı boş yani 4 5 video olan kanal 6 ay video yüklemedim kanala telifin gitmesine 1 hafta kala kanal askıya alında şuan en önemli kanalımda telif var zaten tek ana kanalım ve [MENTION=17556]kahraman638[/MENTION] emin ol ki kardeşim tek kanalla senin hayal edemiyeceğin paraları kazanıyorum

jordan kardeşim kimse sana birşey diyemez bu konularda çünkü herkezde farklı sonuçlar çıkıyor meydana ama mutlaka itiraz et derim

Hocam cok tesekkur ederim. ben topluluk gelen videoyu sildim. Silmedenmi itiraz etmem gerekiyordu?

---------- Spam Engelliyici 02:58 ---------- Önceki Mesaj 02:57 ----------

Adsense hakkında pek bilgim yok ama genel olarak izlenim ettiğim şey, peşpeşe gitme durumu var. Bir de seninki alt kanal, alt kanalları önermem, tehlikesi ve riski daha yüksektir kapanmalarda.

Baska bir mailden baska bir kanal acipmi baglayayim yani hocam ayni adsense? Baskada adsense yok zaten.

---------- Spam Engelliyici 03:03 ---------- Önceki Mesaj 02:58 ----------

çok kanal açma usta çok kanal açmak cok kazanacan anlamına gelmiyor nokta atışı yap az kanalla biraz araştırırsın az ve öz çalısırsın 1000 tane videodan kazandıgını 5 tane videodan kazanırsın ne olur biraz geç olur ama temiz olur oo kanaldaki videolara özele cek ödeme kesinleşince sil gitsin oo kanal yeni bir kanalla devam et temiz videoları yeni kanala cek

Hocam o kanal benim gozbebegimdi. Bana kanali sil deme baska tavsiyelerde bulun. Inan bana sen olsan sende silmezdin.

Videoyu silmiceb bide kanalaın para kazanma durumuna geldin mi ordan gözüküyor ama 1 kez gözüktü bende sonra kayboldu videoyu sildinmi kabul etmiş oluon

herzaman aklınızda bulunsun haksız olsanız dair herzaman itiraz edin herzaman bende tek kanal çalışıyorum ben itiraz edemedim 1kez çıkıyormuş o yazı galba şuan artık itiraz edemiyorum bir yolu varsa itiraaz etmenin bana da söylerseniz sevinirim ve bu telif topluluk işleri sakat 1 kanalımda vardı boş yani 4 5 video olan kanal 6 ay video yüklemedim kanala telifin gitmesine 1 hafta kala kanal askıya alında şuan en önemli kanalımda telif var zaten tek ana kanalım ve [MENTION=17556]kahraman638[/MENTION] emin ol ki kardeşim tek kanalla senin hayal edemiyeceğin paraları kazanıyorum

jordan kardeşim kimse sana birşey diyemez bu konularda çünkü herkezde farklı sonuçlar çıkıyor meydana ama mutlaka itiraz et derim

Tahmin edemeyecegim kadar para derken kac haneli?

öncelikle geçmiş olsun hocam,

pek çok videonun hala yayınlanabiliyor olması oldukça eskiden yüklenmiş olmasıyla alakalı.. eskiden yüklenmişleri es geçiyor youtube nedense.. zaten sen de bunun ekmeğini yemişsin bugüne kadar, biliyosundur.. heryıl sonu ve başı olduğu gibi youtube temizlik yapıyo şuanda, özellikle böyle zamanlarda dikkatli olmak lazım..

o kanalı hiç riske atma derim.. bütün videoları gizle.. bir yıl beklet.. nasıl olsa gidecek o itirazlar.. çok eski bi kanal, hazine bi yerde ;) 3-5 gün daha kazanayım diye kumar oynama bence...

teşekkür ederim değerli yorumun için. bütün videoları gizlemeyip içinde bir sürü özgün videom var onlar dursa bir sıkıntı olurmu? dediğin gibi eski videoların ekmeğini yiyordum. kanal ziyan olursa yazık olacak. şu anlık para kazanma hala açık gözüküyor. Diğer şüphelendiğim videoları yavaş yavaş alt kanala taşısam, bazılarını özelde tutsam, özgünleri bıraksam sadece kanalın 6 ay sonuna kadar para kazanması gitmeden ayakta kalma olasılığı varmı sizce? Birde eşleşen gelmiş üzerinde emek verdiğim çok yüksek izlenimli ve iyi abone getiren birkaç video var yine topluluk yediğim kategoriden onları özele almak istiyorum fakat ''you can't change video syndication settings'' filan diyo. özele alamıyorum onlarıdamı sileyim napayım bilemedimki?

teşekkür ederim değerli yorumun için. bütün videoları gizlemeyip içinde bir sürü özgün videom var onlar dursa bir sıkıntı olurmu? dediğin gibi eski videoların ekmeğini yiyordum. kanal ziyan olursa yazık olacak. şu anlık para kazanma hala açık gözüküyor. Diğer şüphelendiğim videoları yavaş yavaş alt kanala taşısam, bazılarını özelde tutsam, özgünleri bıraksam sadece kanalın 6 ay sonuna kadar para kazanması gitmeden ayakta kalma olasılığı varmı sizce? Birde eşleşen gelmiş üzerinde emek verdiğim çok yüksek izlenimli ve iyi abone getiren birkaç video var yine topluluk yediğim kategoriden onları özele almak istiyorum fakat ''you can't change video syndication settings'' filan diyo. özele alamıyorum onlarıdamı sileyim napayım bilemedimki?

şu sıralar hiç riske atma, özgün de olsa şüphelendiğin videolar varsa özelde beklet bi süre.. Yılsonu yenilemelerinden dolayı benim özgün kanalımdaki pek çok videoya bile eşleyen geliyo şu sıra.. Eşleşen getiren müzik de windowsun örnek müzik listesinden.. Normalde telif hakkı yok, gelmemesi lazım ama geliyo şu sıra..

taşıma fikrinin tutacağını sanmıyorum. birincisi yeni taşıdığın yerde kazandıracak çoğu video direk eşleşen,ünlem,dünya engeli vs. verecek.. bunların hepsi geçilse bile o kanal oturmayacak zamanla.. çünkü bu kanala baya önce başlamışsın, youtubeye ilgi bu kadar yoğun değilken, dolayısıyla videoların indeks listelerinde güzel yerleri kapmış.. tahmin ediyorum para getiren videoların %99 u 2010 öncesidir..

teknik konularda benimde bilgi eksiğim olduğundan o kısmı başka arkadaşlara danışabilirisin.. ama benim tavsiyem özele alamassan, hiç riske atma sil..

eğer kanalı %100 görünmez yapmassan, ne zaman kapanabileceğini hiç kimse bilemez.. kumar olur.. bugünde kapanabilir 2 ay sonra da,6 ay sonra da..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri