Online net 350 Euro Fatura Kesti Yardım

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
49 Euroluk paketini 2 aydır kullanıyordum.

Windows 8 kullanımı için 2 aylık da 300 Euro ödeme kesmiş.

Neyseki limitim yoktu kartımda çekememiş, Paypal hesabımı kapadım hemen.

Windowsun ücretli olduğundan haberim yoktu, burdan bir arkadaş kurmuştu Windowsu panelime girip. yardımcı olmuştu. 150 euro imiş meğersem.

Online.net panelimde 350 Euro Borç görünüyor şuan.

Ne yapmalıyım arkadaşlar? Bunu ödemek zorunda mıyım? Ödemezsem peşime düşerler mi? Şuan sunucu kapandı, ama 35o euro fatura kesmişler.

çok mağdur oldum gerçekten ama benim de hatam var sanırım bilmiyordum 150 euro aldığını windows için.

Bu parayı her halükarda ödemek zorunda mıyım şimdi? Ödemezsem peşime düşerler mi?

Geçmiş olsun hocam .
ne kadar telaş yaptıgın belli oluyo 10 kere parayı yatırmazsam peşime düşerlermi yazmışın heycandan :D

dostum, o kadar hesap cıkartmıslar ve senın bundan haberın yoksa, demekkı duzgun bır sekılde belırtılmemıs fıyatlar ve kulkanılan hızmet hakkında bılgı verılmemıs. ben olsam kesınlıkle ödemezdım. bu ben yalnız. senı bılemem ve bu konu hakkında yönlendıremem.

Geçmiş olsun hocam .
ne kadar telaş yaptıgın belli oluyo 10 kere parayı yatırmazsam peşime düşerlermi yazmışın heycandan :D

kazancımı aylık 200 dolara çıkarttım diye seviniyordum

ben şimdi 350 euro yu nasıl ödeyeyim

artık server ile hayatta çalışmam çok param olmadıkça

---------- Mesaj saat 01:51:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:50:09 civarında gönderildi. ----------

dostum, o kadar hesap cıkartmıslar ve senın bundan haberın yoksa, demekkı duzgun bır sekılde belırtılmemıs fıyatlar ve kulkanılan hızmet hakkında bılgı verılmemıs. ben olsam kesınlıkle ödemezdım. bu ben yalnız. senı bılemem ve bu konu hakkında yönlendıremem.

vallaha hiç haberim yoktu, ben de ödemeyi düşünmüyorum ama bir şekilde şirket bana dava falan açıp alır mı o parayı?

yani Paypal hesabını kapadım, şuan parayı çekme şansları yok?

kazancımı aylık 200 dolara çıkarttım diye seviniyordum

ben şimdi 350 euro yu nasıl ödeyeyim

artık server ile hayatta çalışmam çok param olmadıkça

---------- Mesaj saat 01:51:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:50:09 civarında gönderildi. ----------

vallaha hiç haberim yoktu, ben de ödemeyi düşünmüyorum ama bir şekilde şirket bana dava falan açıp alır mı o parayı?

yani Paypal hesabını kapadım, şuan parayı çekme şansları yok?

Hocam kullandığınız hizmet için kesilen faturamı yoksa gelecek ay kullanacağınız hizmet için kesilen faturamı? Yani fatura karşılığı o hizmet almamış iseniz sorun yok, iletişime geçip bildirmeniz yeterli.

Hocam kullandığınız hizmet için kesilen faturamı yoksa gelecek ay kullanacağınız hizmet için kesilen faturamı? Yani fatura karşılığı o hizmet almamış iseniz sorun yok, iletişime geçip bildirmeniz yeterli.

maalesef 2 ay windows kullandığım için 300 euro luk fatura kesilmiş :(

---------- Mesaj saat 01:55:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:54:01 civarında gönderildi. ----------

http://www.ytpara.com/hosting-sirketleri-tanitim-oneri-tavsiye/8693-online-net-alternatifi.html
Burdaki konudada dediğim gibi bu işlerde işi bilen aracı şart. Çok kişinin ordaki panelden ücretli kurulum yapıp parası gidiyor. Daha dikkatli olun bence. Birde bence alamazlar heralde paypal iptal ettirdiysen

işi bilen birini bulmak önemliymiş gerçekten.

Benim korkum şu 2 ay Windows 8 kullandım ücretli olduğunu bilmeden. 300 euro kesmişler bunun için.

Kullandığım bir hizmet için şirket peşime düşmez mi

maalesef 2 ay windows kullandığım için 300 euro luk fatura kesilmiş :(

---------- Mesaj saat 01:55:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:54:01 civarında gönderildi. ----------

işi bilen birini bulmak önemliymiş gerçekten.

Benim korkum şu 2 ay Windows 8 kullandım ücretli olduğunu bilmeden. 300 euro kesmişler bunun için.

Kullandığım bir hizmet için şirket peşime düşmez mi

Yani şu var sözleşmelerinde ne yazdığı önemli ki meblağ yüksek. Muhtemelen ücreti isteyebilirler ki avukatlık bir durum dahi olsa zararlı olan siz olacağınız için üstüne gidebilirler. Ama şu var üye olurken onay verdiğiniz sözleşmeyi okuyun şartlar yeterince açık değilse pek birşey çıkacağını zannetmem. Firmanın tr ya da yabancı olması size ulaşmaları konusunda birşey değiştirmiyor.

Şirket peşime düşmesin diye kullanıcı bilgilerimi değiştireyim dedim

Ödenmemiş faturanız varken bilgileri değiştiremezsiniz diyor

Kesin peşime düşecekler, mecbur ödeyecez heralde bu tutarı :(

dostum, sımdı sen bır hızmet kullanmadan önce, eğerki senin hesabından bir para cekılecekse veya bır ucretı varsa bu hizmetin, bunu sana önceden sormak zorunda(Eğerki üyelik ve uzaktan satış sözleşmelerinde, bu maddeler belirtilmiş ve sen bu maddeleri okumadan onaylamış isen"Yani fiyat uyarısı konusunda") o zaman her türlü alırlar. Ancak herhangi bir uyarı vermeden, senın bu hızmetı kullanmana ızın verıyorlar ıse, kımse alamaz o parayı. Bu tarz olaylarda panik olmayın. Örnek, bir şahsiyet gelmiş bizim eve bir makina bırakmış hediye diye. bizim yaslılarda imzalamıslar.. aradım taradım yok, adamlar nuh dıyor baska bısı demıyor. 2 gun sonra ara dedıler. aradım 3 gun sonra dedıler. dırek anladım, bunlar 7 günü geçirmeye çalıyor. neyse gereklı yerlere hemen basvurdum. 6 ay ıcınde 50 tane ıadelı taahhütlü mektup gönderdiler. icra icra icra diye. sonunda gelip makinayı almak zorunda kaldılar.

Dediğim gibi. eger ki insanların göremeyeceği şekilde veya uyarmaksızın yapılan satışlardan müşteri sorumlu değildir ve her türlü kanun karsısında haklıdır. sıkma canını :) ama aksi ise söylediklerimin her türlü alırlar. o zaman sıkabilirsin canını:)

Yani şu var sözleşmelerinde ne yazdığı önemli ki meblağ yüksek. Muhtemelen ücreti isteyebilirler ki avukatlık bir durum dahi olsa zararlı olan siz olacağınız için üstüne gidebilirler. Ama şu var üye olurken onay verdiğiniz sözleşmeyi okuyun şartlar yeterince açık değilse pek birşey çıkacağını zannetmem. Firmanın tr ya da yabancı olması size ulaşmaları konusunda birşey değiştirmiyor.

online.net fransızca sözleşmelerini translate yardımıyla ancak anlayabilirim sanırım ki hakkımı nasıl savunacağım Fransızcam yok, ingilizce yazabilirim anlarlar mı bilmem.

Yabancı firma da bana rahatlıkla ulaşır diyorsunuz yani :(

---------- Mesaj saat 02:02:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:00:49 civarında gönderildi. ----------

dostum, sımdı sen bır hızmet kullanmadan önce, eğerki senin hesabından bir para cekılecekse veya bır ucretı varsa bu hizmetin, bunu sana önceden sormak zorunda(Eğerki üyelik ve uzaktan satış sözleşmelerinde, bu maddeler belirtilmiş ve sen bu maddeleri okumadan onaylamış isen"Yani fiyat uyarısı konusunda") o zaman her türlü alırlar. Ancak herhangi bir uyarı vermeden, senın bu hızmetı kullanmana ızın verıyorlar ıse, kımse alamaz o parayı. Bu tarz olaylarda panik olmayın. Örnek, bir şahsiyet gelmiş bizim eve bir makina bırakmış hediye diye. bizim yaslılarda imzalamıslar.. aradım taradım yok, adamlar nuh dıyor baska bısı demıyor. 2 gun sonra ara dedıler. aradım 3 gun sonra dedıler. dırek anladım, bunlar 7 günü geçirmeye çalıyor. neyse gereklı yerlere hemen basvurdum. 6 ay ıcınde 50 tane ıadelı taahhütlü mektup gönderdiler. icra icra icra diye. sonunda gelip makinayı almak zorunda kaldılar.

Dediğim gibi. eger ki insanların göremeyeceği şekilde veya uyarmaksızın yapılan satışlardan müşteri sorumlu değildir ve her türlü kanun karsısında haklıdır. sıkma canını :) ama aksi ise söylediklerimin her türlü alırlar. o zaman sıkabilirsin canını:)

işin kötü yanı bu adamlar Fransız ben hakkımı nasıl savunacağım

online.net fransızca sözleşmelerini translate yardımıyla ancak anlayabilirim sanırım ki hakkımı nasıl savunacağım Fransızcam yok, ingilizce yazabilirim anlarlar mı bilmem.

Yani anladığım kadarıyla bir Türkiye ofisleri yok, o nedenle hadi geldik gibi bir durum olmaz ancak, yine belirtmekle birlikte firmanın ticari hacmini bilmiyorum. Büyük bir firma ise rahatlıkla ulaşırlar. Küçük bir firma ise ki değil, bu sefer de tutar için yine ulaşırlar :) Sözleşmeyi bir okuyun, firmayla mail yoluyla ing olarak iletişime geçin uzlaşma yolu arayın hocam.

---------- Mesaj saat 02:02:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:00:49 civarında gönderildi. ----------

işin kötü yanı bu adamlar Fransız ben hakkımı nasıl savunacağım

o konua için rahat olsun. gerekirse gerekli yerlere basvurup, ücretsiz avukat bile temin edebilirsin. Ama iyi arastır. Eger sana bunlar daha önceden belirtmişler ise
1. ödemediğin için para cezası
2. Geçikme bedeli
3. Avukat masrafları
4. Eger ucretsız devlet avukatı ise (Yalan beyandan yine para cezası ve usulsüzlükden bir müddet ranzada yatmak)

Yani anladığım kadarıyla bir Türkiye ofisleri yok, o nedenle hadi geldik gibi bir durum olmaz ancak, yine belirtmekle birlikte firmanın ticari hacmini bilmiyorum. Büyük bir firma ise rahatlıkla ulaşırlar. Küçük bir firma ise ki değil, bu sefer de tutar için yine ulaşırlar :) Sözleşmeyi bir okuyun, firmayla mail yoluyla ing olarak iletişime geçin uzlaşma yolu arayın hocam.

evet ingilizce derdimi anlatayım, Türküm diyeyim, fransızca bilmediğim için sözleşme şartlarınızı anlayamadım diyeyim.

Hem ayrıca international satış yapan bu firma nın neden başka dil seçenekleri yok? durumu anlatmaya çalışıcam, umarım affederler.

---------- Mesaj saat 02:06:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:29 civarında gönderildi. ----------

o konua için rahat olsun. gerekirse gerekli yerlere basvurup, ücretsiz avukat bile temin edebilirsin. Ama iyi arastır. Eger sana bunlar daha önceden belirtmişler ise
1. ödemediğin için para cezası
2. Geçikme bedeli
3. Avukat masrafları
4. Eger ucretsız devlet avukatı ise (Yalan beyandan yine para cezası ve usulsüzlükden bir müddet ranzada yatmak)

hapis yolu gözüktü galiba :(

evet ingilizce derdimi anlatayım, Türküm diyeyim, fransızca bilmediğim için sözleşme şartlarınızı anlayamadım diyeyim.

Hem ayrıca international satış yapan bu firma nın neden başka dil seçenekleri yok? durumu anlatmaya çalışıcam, umarım affederler.

---------- Mesaj saat 02:06:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:29 civarında gönderildi. ----------

hapis yolu gözüktü galiba :(

yok kardesım bak ıı oku benı lutfen :)
eger onlar belırtmemıs ıse paralı oldugunu veya satın alma ıslemı sırasında uyarı vermedıyse sen haklısın
Avukat tutar kendını savunursun

Ancak onlar sozlesmelerde ve uzaktan satıs sözlesmelerınde bunları sıze belırtmıs ıse, o zaman alırlar. Vermem dersen söke söke alırlar. ugrasmam derlerse almazlar :D

Hocam forumda Fransa'da yaşayan, fransızcası olan arkadaşlar var. Onlardan yardım isteyin size bir metin hazırlarlar firmayla iletişime geçmeniz için.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

yok kardesım bak ıı oku benı lutfen :)
eger onlar belırtmemıs ıse paralı oldugunu veya satın alma ıslemı sırasında uyarı vermedıyse sen haklısın
Avukat tutar kendını savunursun

Ancak onlar sozlesmelerde ve uzaktan satıs sözlesmelerınde bunları sıze belırtmıs ıse, o zaman alırlar. Vermem dersen söke söke alırlar. ugrasmam derlerse almazlar :D

Kesin küçük bir yerde belirtmişlerdir, çok belirgin olmayacak şekilde, gözden kaçırmışımdır, kahretsin şansa bak.

bir süre bekleyeyim mi ödemeden acaba, şimdi mail atıp ödemeye gönüllü olmadığımı belirtirsem daha çok uyanıp peşime düşmesinler

---------- Mesaj saat 02:13:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:08 civarında gönderildi. ----------

Hocam forumda Fransa'da yaşayan, fransızcası olan arkadaşlar var. Onlardan yardım isteyin size bir metin hazırlarlar firmayla iletişime geçmeniz için.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abi online.net'i de biliyordu sanırım, umarım destek olan olur. Çünkü 350 eurom yok benim :( Firmaya bir şekilde bunu anlatmam lazım.

Kesin küçük bir yerde belirtmişlerdir, çok belirgin olmayacak şekilde, gözden kaçırmışımdır, kahretsin şansa bak.

bir süre bekleyeyim mi ödemeden acaba, şimdi mail atıp ödemeye gönüllü olmadığımı belirtirsem daha çok uyanıp peşime düşmesinler

---------- Mesaj saat 02:13:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:08 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abi online.net'i de biliyordu sanırım, umarım destek olan olur. Çünkü 350 eurom yok benim :( Firmaya bir şekilde bunu anlatmam lazım.

hocam önce bi sakin ol yaw..

hocam önce bi sakin ol yaw..

sakinim de durduk yere 350 euro borçlanınca insan ve geliri azsa telaş yapmamak elde olmuyor tamam sakinim :)

bilmek istediğim şu yabancı firma bu 350 euroyu kovalar mı? Başıma birşey gelir mi? Ödeyeyim mi bir şekilde zorlayıp? Bu benim hatam sanırım biraz :(

---------- Mesaj saat 02:29:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:25:31 civarında gönderildi. ----------

@mNote adlı arkadaş kurmuştu bana Windowsu yardımcı olmuştu kendisine de kurmuştu, ona da fatura kesmişlerdir büyük ihtimal, gelirsen bir yazarmısın dostum.

---------- Mesaj saat 02:37:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:29:07 civarında gönderildi. ----------

kestikleri faturanın bir kısmının capsi:

s78cj.jpg

Kafanı yorma hiçbirşey olmaz. Ordan sana bir müdahelede bulunamazlar. Adamlar çalıntı kredi kartı alışveriş yapıyor birşey olmuyorda senin peşine mi düşecekler. Adamlar sana her ay çatır çatır fatura gönderiyor mu eline ?? Yok ! O zaman telaşa da gerek yok kullanma gitsin boşver. HİÇBİRŞEY OLMAZ merak etme. Ayrıca Türkiye'den muhattapları bile yok. Kimi kimin ülkesinde ne için mahkemeye veriyorlar ? Korkmayın böyle saçma sapan şeylerden arkadaşlar. Daha yenisiniz sanırım internet işlerinde. Hiçbir müdahelede bulunamazlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri