Online net 350 Euro Fatura Kesti Yardım

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kafanı yorma hiçbirşey olmaz. Ordan sana bir müdahelede bulunamazlar. Adamlar çalıntı kredi kartı alışveriş yapıyor birşey olmuyorda senin peşine mi düşecekler. Adamlar sana her ay çatır çatır fatura gönderiyor mu eline ?? Yok ! O zaman telaşa da gerek yok kullanma gitsin boşver. HİÇBİRŞEY OLMAZ merak etme. Ayrıca Türkiye'den muhattapları bile yok. Kimi kimin ülkesinde ne için mahkemeye veriyorlar ? Korkmayın böyle saçma sapan şeylerden arkadaşlar. Daha yenisiniz sanırım internet işlerinde. Hiçbir müdahelede bulunamazlar.

vallaha yüreğime serin sular serptin hocam, sağolasın, benim endişem farkında olmadan 2 ay Windows hizmetlerini kullanmış olduğumdan dolayı, meğer ücretliymiş 300 euro yazmışlar faturaya.

o zaman ödemeyeyim bir süre bekleyeyim bakalım ne olucak. çok teşekkürler bilgilendirmen için.

Bir de şu da var adamlarda ev adres bilgilerim telefon numaraları falan da var, ondan endişelendim biraz, ama birşey olmaz diyorsun, rahatladım.

Merak etme hiç birşey olmaz. Onların borusu burada ötmez. Türkiye'de ofisleri bile yok ve sen hizmeti alırken senin ev adresine fatura filan da göndermiyorlar. Canınızı sıkmayın böyle işlere. Ayrıca bu tür sitelere de kendi orjinal adreslerinizi vermeyin ne gereği var canım orjinal adres kullanmanın. Örnek : Merkez mah. 01030 posta kodu. Güloğlu apt. kat 2 no 1 Adana tamamen sallama bir adres kim nerden bilecek ya da ne yapacak sizin adresinizi. Ödemelerinizi zaten paypal ile yapıyorsunuz o yüzden böyle detaylı bilgilerde vermeyin bu tür sitelere. Özetle hiç birşey olmaz orayla olan ilginizi kesin siz. Yeniden çalışmak istiyorsanız da yeni bir hesap alın sanal kart ile paypal oluşturun onu kullanın.

Merak etme hiç birşey olmaz. Onların borusu burada ötmez. Türkiye'de ofisleri bile yok ve sen hizmeti alırken senin ev adresine fatura filan da göndermiyorlar. Canınızı sıkmayın böyle işlere. Ayrıca bu tür sitelere de kendi orjinal adreslerinizi vermeyin ne gereği var canım orjinal adres kullanmanın. Örnek : Merkez mah. 01030 posta kodu. Güloğlu apt. kat 2 no 1 Adana tamamen sallama bir adres kim nerden bilecek ya da ne yapacak sizin adresinizi. Ödemelerinizi zaten paypal ile yapıyorsunuz o yüzden böyle detaylı bilgilerde vermeyin bu tür sitelere. Özetle hiç birşey olmaz orayla olan ilginizi kesin siz. Yeniden çalışmak istiyorsanız da yeni bir hesap alın sanal kart ile paypal oluşturun onu kullanın.

kulağımıza küpe oldu artık gerçek adres vermeyeceğiz, ödenmemiş para olduğu için ilişkiyi kestirmiyorlar kolay kolay bakalım bekleticem borcu dediğiniz gibi, çok sağolun herşey için.

Amaç belli bukadar satıcaklarını bilemediler networkleri yetmedi yetmedikçede kapattılar.Ben hiç kullmadım ama müşterim ve sektörden arkdaşlarım söve söve bitiremediler.

Müşterimin facebook sayfası var anlık hit geliyor paylaşım yapılınca atak aldınız diye sunucu down ediliyor.

İbretlik daha ötesi yok :)

windows dediğin 70-80 tl değilmi orjinali neden 300 eu kesmişler,ben şahsen ödemem kaçarım ordan :D

windows dediğin 70-80 tl değilmi orjinali neden 300 eu kesmişler,ben şahsen ödemem kaçarım ordan :D

her ay kullanım için 150 euro kesmişler ben de anlamadım:

s78cj.jpg

geçmiş olsun kardeşim. Sıkma canını bir şey çıkmaz bu işten. Ben olsam bende yatırmazdım.

Bana da 250 Euro fatura kesmişler. Hadi windows kullanım bedellerini anladım da, bir hafta önceden iptal ettiğim makinaların süresini uzatıp niye kapatmazsın niye parasını istersin.
Ben de kestim bağlantıyı ödemedim bakalım ne olacak.

Arkadaslar aslinda bu fazla fatura cikmasinin nedeni sizin bastaki yanlislariniz.Yani bu faturalar isizin aldiginiz ve kullandiginiz sistemlere gore cikariliyor,kafasina gore fatura cikarmiyor online.net cikarmazda.

Yanlis isletim sistemlerini kurmussunuz buda normal fiyati bu ve bu ucreti sizden talep ediyorlar.Dun ayni sey Triqalx Dostumunda basina geldi,kurarken makinelerinin windows lisansini yanlis kurmus dikkat etmeden makine basi 49 euro lisans parasi istemisler ve haliyle cok kabarik gelmis fatura.

Yani bu bilmeden,acele ile yada bir bilene sormadan aceleyle kalkistiginiz icin basiniza geliyor,online ile alakasi yok.

Benim tavsiyem,Online.net'e odeme icin bagli olan Paypalinizdaki kredi kartini kaldirin,paypalinizda paraniz varsa cekin odemeyi onlar cekmesin.

Birsey olurmu derseniz hic birsey olmaz bence cunki basima geldi.Siz her ihtimale karsida maillerinizi vs kontrol edersinzi ama birsey olmaz bence.

Bende 2 ay kullandım ama hic böyle bir fatura gelmedi 1 server 3 vds almıştım

Arkadaslar aslinda bu fazla fatura cikmasinin nedeni sizin bastaki yanlislariniz.Yani bu faturalar isizin aldiginiz ve kullandiginiz sistemlere gore cikariliyor,kafasina gore fatura cikarmiyor online.net cikarmazda.

Yanlis isletim sistemlerini kurmussunuz buda normal fiyati bu ve bu ucreti sizden talep ediyorlar.Dun ayni sey Triqalx Dostumunda basina geldi,kurarken makinelerinin windows lisansini yanlis kurmus dikkat etmeden makine basi 49 euro lisans parasi istemisler ve haliyle cok kabarik gelmis fatura.

Yani bu bilmeden,acele ile yada bir bilene sormadan aceleyle kalkistiginiz icin basiniza geliyor,online ile alakasi yok.

Benim tavsiyem,Online.net'e odeme icin bagli olan Paypalinizdaki kredi kartini kaldirin,paypalinizda paraniz varsa cekin odemeyi onlar cekmesin.

Birsey olurmu derseniz hic birsey olmaz bence cunki basima geldi.Siz her ihtimale karsida maillerinizi vs kontrol edersinzi ama birsey olmaz bence.

Saolasın Serkan üstad, 350 euro yu ödemiyorum o zaman, beklemedeyim.

Dediğin gibi acemiliğimize geldi, acele işe şeytan karıştı, sağlık olsun ödeme yok, paypalı da komple kapattım zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri