Online Net Hakkında Sorun Konuya Lütfen

Hayalet301

Kayıtlı Üye
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocam konuya bakarmısın :)

evet arkadaşlar baya bir önce server almıştım ayın 29 idi... almış olduğum server 79 euro idi o zaman makına 43 dolara gelmişti tabi ozaman olayı tam bilmediğimde bende o zaman 40 euro kurulum ücreti kesmişlerdi ayın son 1-2 gün olduğu içinde 1-2 günlük server parasını kesmişti, makinayı 7-8 gün kullandım makina kapatmıştı....velasın arkadaşlar bugün arkadaşlar konuşurken konusu geçince hesabıma giriş yaptım.kullanmadığım sunucun borçu çıktı

Fikri olan varmı ne yapabilirim

GoVvny.png

Not : bazı arkadaşlara avukat mail felan atmış dava açıyorlarmış fikri olan varmı

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:35 ----------

up up beyler

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

çok ilginç kimseden ses yok

Son düzenleme:
ayın 29 unda aldığınızda 2 günlük sunucu parası ödediniz, diğer ödediğiniz mebla kurulum ücretidir ve bir kereliğine alınıyor

yani kurulum ücreti olan 40 euro ve 3 euro da 2 günlük sunucu parası toplamda 43 euro ödeme yaptınız

Online.net her ayın 1inde yeni ay için fatura çıkartır, bu fatura sunucu parası + iplerin parasının toplamıdır, bir ip 2 eurodur

neyse faturayı ödemediğiniz için sizi dava falan etmezler, benim 10 dan fazla eski hesabım vardır online.net de, hepsinde tonlarca ödemediğim faturalar var, 1 yıldan fazladır online.net ten sunucu alıyorum, bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım
[MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION]

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocam konuya bakarmısın :)

evet arkadaşlar baya bir önce server almıştım ayın 29 idi... almış olduğum server 79 euro idi o zaman makına 43 dolara gelmişti tabi ozaman olayı tam bilmediğimde bende o zaman 40 euro kurulum ücreti kesmişlerdi ayın son 1-2 gün olduğu içinde 1-2 günlük server parasını kesmişti, makinayı 7-8 gün kullandım makina kapatmıştı....velasın arkadaşlar bugün arkadaşlar konuşurken konusu geçince hesabıma giriş yaptım.kullanmadığım sunucun borçu çıktı

Fikri olan varmı ne yapabilirim

GoVvny.png

Not : bazı arkadaşlara avukat mail felan atmış dava açıyorlarmış fikri olan varmı

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:35 ----------

up up beyler

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

çok ilginç kimseden ses yok

Avukata veren alman firması heitzerdi galiba öyle hatırlıyorum.

ayın 29 unda aldığınızda 2 günlük sunucu parası ödediniz, diğer ödediğiniz mebla kurulum ücretidir ve bir kereliğine alınıyor

yani kurulum ücreti olan 40 euro ve 3 euro da 2 günlük sunucu parası toplamda 43 euro ödeme yaptınız

Online.net her ayın 1inde yeni ay için fatura çıkartır, bu fatura sunucu parası + iplerin parasının toplamıdır, bir ip 2 eurodur

neyse faturayı ödemediğiniz için sizi dava falan etmezler, benim 10 dan fazla eski hesabım vardır online.net de, hepsinde tonlarca ödemediğim faturalar var, 1 yıldan fazladır online.net ten sunucu alıyorum, bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım
[MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION]

bu yoklukta , kaynar sular döküldü başıma , çok teşekkür ederim hocam :) şaka yapmıyorsun demi :)

Avukata veren alman firması heitzerdi galiba öyle hatırlıyorum.

hocam biraz daha açarmısın detaya inelim :)

hocam arkadaşın olay online netle alakası yok.

[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION]

hocam ılerde online.net avukata vb durumlara başvurma durumu olurmu

Birileri verilmişti dedi bende alman firması veriyordu dedim zaten online.net fransız firması alan bir arkadaş cevaplamış vermiyormuş :)

Hocam hetzner dava ediyor çünkü sunucuyu siz kullanmasınızda kapatmıyor, online.net böyle değil her ayın başında ödeme çıkarır ve hesabınıza ekli olan kartınızdan 2,3 sefer çekim yapmayı dener.O gün bitmeden çekilmezse para otomatik olarak sunucunuz iptal edilir.Bence sistem tam otomatik işliyor.

Mobil olarak gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri