Online.net'deki şu sorunla karşılaşan var mı service ping down !

Doqal

Kayıtlı Üye
Hata kodu şu : Server Dedibox XC SSD sd-73917 - service ping down

İşlem yapma kısmına girince şu hata veriyor cevapta şu arkadaşlar?

Hello,

Server is totally broken, it does'nt power ON anymore, you have to change this server, changement has to be validated from your management page of the server, this changement will change phisically the server, main IP of the server and dedibackup space

Regards,
--
Jonathan L.

Ne yapmam lazım? Cevap olarakda ne yapmam lazım.
Başına gelen biri yardımcı olursanız sevinirim.

Online.net ten bende sunucu alicam da pek bilgim yok yardimci olacak varmidir.

Bildirime cevap gelince bakalım tekrar.

Kesinlikle önermiyorum.

Neden önermiyorsunuz ? OVH de kullanmış birisi olarak bence online.net daha iyi.OVH klasik sorunu failover ip alıyorsun ip ne yaparsan yap çıkmıyor internete.Desteğe yazıyorsun 3 gün sonra dönüyorlar.

OVH Kimsufi artıları ;

Fiyat ucuz,server kurulum bedelini taksitlendiriyor isterseniz,İp ücreti aylık değil tek seferlik

Eksileri ;

Failover ip alıyorsunuz internete çıkmıyor, 5 yada 6. ip alınca otomatik blok koyuyor yeni almak için destekle konuşmak lazım, destek ekibi çok yavaş, makineler genelde ağır, bazen Wmware ulaşılamıyor

Online.net artıları

Serverlar hızlı,Kesinti nerdeyse yok,ip ler sağlam internete çıkmama gibi problemi yok, Destek ekibi çok iyi çoğu zaman 2 saat içinde dönüyorlar maksimum 1 gün

Eksileri ;

Hizmet pahalı,Ek ip için Paket ücreti var,failover ipler her ay ücretli,Ayın 15. de sipariş versen gelecek ayın 1. de tekrardan ücret ödemen gerekli,Kurulum bedeli peşin alınıyor

Aklıma gelenler bunlar, alacak olan arkadaşlara yardımcı olur umarım.

Mobil olarak gönderildi.

Bildirime cevap gelince bakalım tekrar.

Kesinlikle önermiyorum.

Hocam yanlış anlamayında bence yanlış düşünüyorsunuz,
Ben dünyadaki yabancı hemen hemen tüm firmalardan sunucu aldım bugüne kadar, online.net gördüğüm en iyi site çıktı, ya bir kere bile sorun yaşamadım, adamların sisteminde herşey otomatiğe bağlanmış durumda,

Tam 1 Sene oldu Onlinenin sunucularını kullanıyorum, son 8 9 aydır da şu paketi kullanıyorum 20 tane ipim var 20 VDS ye böldüm, 1 sene boyunca bir kere bile sistemlerinde aksama olmadı, UP DOWN hızıda müthiş

Ben dünyadaki yabancı hemen hemen tüm firmalardan sunucu aldım bugüne kadar, online.net gördüğüm en iyi site çıktı, ya bir kere bile sorun yaşamadım, adamların sisteminde herşey otomatiğe bağlanmış durumda,

Tam 1 Sene oldu Onlinenin sunucularını kullanıyorum, son 8 9 aydır da şu paketi kullanıyorum 20 tane ipim var 20 VDS ye böldüm, 1 sene boyunca bir kere bile sistemlerinde aksama olmadı, UP DOWN hızıda müthiş

Aynen öyle online.net alanının en iyilerinden avrupa için.Yanlız bir DDOS saldırısı gelirse direk kapatıyorlar makineyi sorgusuz sualsiz.R10 da okumuştum.Onun için zaten ek DDOS paketi var.Uyanıklık işte.

Mobil olarak gönderildi.

Aynen öyle online.net alanının en iyilerinden avrupa için.Yanlız bir DDOS saldırısı gelirse direk kapatıyorlar makineyi sorgusuz sualsiz.R10 da okumuştum.Onun için zaten ek DDOS paketi var.Uyanıklık işte.

Mobil olarak gönderildi.

mesajınız için teşekkürler, peki bu DDOS tam olarak neyden dolayı geliyor, yani adamlar ipleri nasıl buluyorlarda DDOS saldırısı yapıyorlar?

mesajınız için teşekkürler, peki bu DDOS tam olarak neyden dolayı geliyor, yani adamlar ipleri nasıl buluyorlarda DDOS saldırısı yapıyorlar?

R10 da bir konuda okumuştum web sitesi olanları ve barındıranları ilgilendiriyor hocam.Bizim gibi makineyi sadece render ve yt için kullananları ilgilendirmiyor. [emoji4] tahminim bu şekilde.Yoksa o ip bloğunun tamamına ddos saldırısı gelecek ki anca öyle.

Mobil olarak gönderildi.

Neden önermiyorsunuz ? OVH de kullanmış birisi olarak bence online.net daha iyi.OVH klasik sorunu failover ip alıyorsun ip ne yaparsan yap çıkmıyor internete.Desteğe yazıyorsun 3 gün sonra dönüyorlar.

OVH Kimsufi artıları ;

Fiyat ucuz,server kurulum bedelini taksitlendiriyor isterseniz,İp ücreti aylık değil tek seferlik

Eksileri ;

Failover ip alıyorsunuz internete çıkmıyor, 5 yada 6. ip alınca otomatik blok koyuyor yeni almak için destekle konuşmak lazım, destek ekibi çok yavaş, makineler genelde ağır, bazen Wmware ulaşılamıyor

Online.net artıları

Serverlar hızlı,Kesinti nerdeyse yok,ip ler sağlam internete çıkmama gibi problemi yok, Destek ekibi çok iyi çoğu zaman 2 saat içinde dönüyorlar maksimum 1 gün

Eksileri ;

Hizmet pahalı,Ek ip için Paket ücreti var,failover ipler her ay ücretli,Ayın 15. de sipariş versen gelecek ayın 1. de tekrardan ücret ödemen gerekli,Kurulum bedeli peşin alınıyor

Aklıma gelenler bunlar, alacak olan arkadaşlara yardımcı olur umarım.

Mobil olarak gönderildi.

OVH tek problemi dediğiz gibi teknik destek, bilinçli bir kullanıcı iseniz zaten gerekte kalmıyor desteklerine, online ovh tırnağı bile olamaz.

Geçen sene 8 adet sunucumu ddos saldırısı aldığı yalanı ile kapattılar, 1 gün boyunca tüm hattı tüketin bakalım sunucunuz açık kalıcakmı. :)

OVH tek problemi dediğiz gibi teknik destek, bilinçli bir kullanıcı iseniz zaten gerekte kalmıyor desteklerine, online ovh tırnağı bile olamaz.

Geçen sene 8 adet sunucumu ddos saldırısı aldığı yalanı ile kapattılar, 1 gün boyunca tüm hattı tüketin bakalım sunucunuz açık kalıcakmı. :)

Hocam bilgimiz olsa dahi aldığınız failover ip internete çıkmıyorsa ne olacak [emoji4] haklısınuz tabi ovh çok çok büyük ama tutupda kimsufiden alınca gram gram destek,en kötü hizmet oluyor.Ha tabi ovh kendi sitesinden en az 89 euroyu bayılınca şahane hizmet oluyor [emoji4] kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte

Mobil olarak gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri