- Web sitesi
- www.btcfrm.com
Güncel arkadaşlar son 3000 stok sim var elimde yetişen yararlanır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4-5 ay önce 250den fazla sim kart almıştım
bu uygulamalarıda çok güzelmiş, tavsiye ederim
Daha önce başka onaylar için kendileriyle çalıştım. Ekip çok profesyonel ve yardımsever. Hızlılar da. Güvenilir onay sistemi istiyorsanız, ki şuanda ücreti de gayet uygun, kesinlikle öneriyorum.
Hocam pm attim.donus bekliyorum10 K üzeri onay verilmiştir.
Dilediğiniz kadar ödeme geçerek bakiye bırakıp,kullandıkça bakiyenizden düşerek,İstediğiniz bir vakit online onay yapan arkadaşımızdan numara isteyerek tüm onay işlerinizi yapabilirsiniz.
ÖRNEĞİN 20 TL ÖDEME GEÇTİNİZ.DİLEDİĞİNİZ ZAMANLARDA 3-5 SİM İSTEYİP ONLİNE ARKADAŞIMIZDAN 20 SİM KARTINIZI BİTİRENE KADAR DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.ZAMAN SINIRI YOK HEMEN KULLANMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.
SADECE Forum kullanıcıları için
BÜYÜK KAMPANYA SINIRLI
- İşlem skype üzerinden kod verilerek yapılacaktır.
* Aşağıdaki hizmetlerden birini aldığınızda, o sim kart gmail veya kanal onaylama için başka birisine kullanılmaz.Sadece size onay yapılmış olur.
ELİMDE ÇOK SİM KART VAR FARKLI SİTELERDE KULLANDIM GMAIL İÇİN FİYATI DİBE İNDİRDİM.
1 TL sim kart ücreti ödeyerek toplam 4 onay hakkınız olacaktır.İsterseniz bir adet gmail isterseniz 4 adet gmail veya sadece 1 kanal veya 2 kanal onaylamada kullanabilirsiniz.
Yok ben kartı 60 gün içinde dilediğimde taktırıp kullanmak istiyorum derseniz kart başı 3 tl ödeyerek kart adınıza saklanır ve istediğinizde kullanabilirsiniz.
Kanallarım kapanıyor derdine son kendi kanalınızı kendiniz açın.Online ekibimiz her zaman aktiftir.
DİĞER HİZMETLERİMİZ
gmail,whatsup,facebook,twitter,ok.ru,vk.ru,amazon,azure ,knight ve her türlü oyun vb. sitelerden onay alabilirsiniz.
Hocam pm attim.donus bekliyorum
Merhabalar yapıyoruz hocam.Merhaba hocam. Ben whatsapp onayi yaptirmak istiyorum acaba yapabilirmisin
Tamamdır hocam alınmıştır rezervinizhocam pmden 30 tane rezerve yap demiştim ama sen onu 100 tane yap![]()
Günceldir konumuz.Son stoklara geldik arkadaşlar.Sizde kampanyadan yararlanın.
hocam bir de sizi online görebilsek..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.